Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 714
  • 707
  •   1
Отговори
# 165
Таня, имам един червен тиган на Делимано, много хубаво става всичко в него, разпределя топлината по- добре от тефлоновия, не залепва нищо и лесно е мие
Не е грил, но пека риба и наденички на него, чудни са. Може и месо, но аз си обичам пържолките на фурната.

Не съм сигурна, дали е този, нещо подобно изглежда, но няма кутия и не помня
http://www.delimano.bg/sadove-za-gotvene/tigani/tigan-stone-legend

# 166
  • Бургас
Благодаря, Херци! Изглежда много добре. Ама съм си наумила, че ще ми е по-вкусно, ако виждам чертичките от грила върху месото Simple Smile Луда работа.
И аз четох преди година за съдовете за готвене. Като всяко нещо и те са на мода. След 5-10 години ще измислят нови покритие и материали и сегашните ще се окажат вредни. Мое мнение!
Иначе благодаря на всички, че споделихте мнението си за грил тиганите. Сега вече нямам търпение да си взема.

# 167
грил- тигана ми на тефал е с една дървена дръжка, която се сгъва към тигана, еййй, няма да ти казвам как ме дразни това сгъване Mr. Green
заради нея съм прежалила чертичките, седи си наказан в шкафа

# 168
Всички отидоха да си купуват грил тигани :/

Вчера направих 1 час тренировка по водна аеробика и 5 часа ходене след нея. Мускулната треска на прасците е зверска.

# 169
Ааа сакън тиганите са от утре Simple Smile

Аз пратих мъжа и децата на село за картофи Simple Smile Спретнах си прахосмукачка -фитнес и сега вече релакс с чаша кафе

# 170
  • Бургас
Ехоооо, къде изчезнахте всички (дано не е за тигани)?
След мазалото с храната миналата седмица, кантарът показа само +300 грама, ама сантиметъра не ми прости. Имам по 1 см. качен на корем и талия и 0,5 см. на задника. Хак да ми е!
Днес се чудя защо се отпуснах, знам че идват хубавите плодове, трябва да съм по-стриктна до тогава, ама на. Ядосана съм на себе си.
Храната вчера:
обяд - омлет с 3 яйца и гауда, домат и краставица
вечеря - пилешко бон филе с майонеза, млечен сос, домат и краставица
после 1/2 банан и 1/2 круша.
Тази седмица никакви отклонения, максимално чиста храна и повече движение. Казах!

# 171
  • тук и там
Добро утро! Днес се качих на кантара и показа 85,5..Нямам думи!Значи за един месец на стриктен режим-свалям 0,700 грама,а за 10  дни  качвам 2 кила?!Нещо не ме кефи тази ситуация. Не е нормално според мен-да качвам толкова бързо и да свалям толкова бавно ! От днес пак се захващам със режима на Страхил.Ако за 20 дни нямам задоволителен резултат,започвам да слабея по моя си начин.Поръчах си Инофолик(инозитол и фолиева киселина),че последно време все имам по някоя киста на яйчника..Казват обаче че намалял и апетита и спомагал отслабването.Та -ще видим кое как ще ми се отрази.

# 172
Ей чак мен ме е яд Кайсия. Просто според мен си има такива хора за съжаление и това е. Аз също съм така,  знаеш. Отпусна ли края с лекота качвам ли качвам. Хубавото е че тези бързо качените, ако влезеш в релси принципно бързо падат, ако не им дадеш време. Докато организма не е "свикнал" с тях са лесни за разкарване.

# 173
  • София, България
Кайсия, аз също съм с кисти на яйчниците, но го пих малко, а смених и гинеколожката. Влезнах в темата на Инофолик да чета и нямаше нищо, което да застава зад думите за намаляване на теглото за съжаление. Поне при мен за месец пиене не даде ефект.

Взех си направление за ортопед-травматолог. Днес смятам да ида да види моя проблем с лявия крак. Да не казвам, че веднъж ме заболя и дясният, и вървях като ранен пингвин.

Херци, не съм поствала снимки в твоята темичка, защото в последно време доста му поотпуснах края.

Аз също мисля да изкарам от следващата седмица една Червенкова. Някой май обмисляше да я кара, та предлагам компания, ако се започва от 21-ви следващия понеделник. Бих искала от днес, но имам доста храна, която не влиза в този режим, а не ми се иска да изхвърлям.

Отивам до Еконт да си взема L-carnitin-а.Трябва да попрочета кога се взима и дали само когато е ден за трениране, че малко съм неподготвена и непросветена в тази област.

Последната новина е, че си намерих работа, която ще ми позволява да уча и да заработвам. Тази вечер отивам на обучение в киното на Парадайс да продавам билетчета. Започвам, защото ти казваш предварително кога можеш да работиш и те ти изграждат график спрямо това, което за мен е супер.

Не знам колко килограма съм, нито какви са ми мерките. Предполагам, че ще има завишаване заради честите посегателства към други храни. Ще се разбере на 16-ти, защото на 15-ти няма да имам възможност да се измеря.

Това е за сега от мен! Хубав ден! Simple Smile

# 174
Кайсия, Гери и аз съм като вас.нза 12 дни с килата нямам особен напредък, но се свивам. Но предвид това, което ям, почти изцяло и само месо и зеленчуци и тук там плод, хората на такива режими свалят по 2-3 кила за 12 дни. Ама... Здраве да е.

# 175
Кайсия, искрено ти съчувтсвам. То и аз свалям бавно, ама при стриктен режим едни 2-2.5 кг. успявам да махна. А за бързото качване много пъти съм се оплаквала.

# 176
Кайсия не е ли идея да направиш изследване на хормони?
Аз скокнах също за 4 дена на кратка почивка. Не качих ни грам въпреки всички риби , които измотах и вино към тях, което изпих.
Но пък и не отслабнах.
Сега е нова седмица, нов късмет. Да видим. Не съм чела назад в това време какво се е случвало. В момента не мога да прочета. По-късно може .

# 177
Цитат
..... предвид това, което ям, почти изцяло и само месо и зеленчуци и тук там плод, хората на такива режими свалят по 2-3 кила за 12 дни. Ама...
Свалят, ако това е първата им диета.И досега са се хранили нормално, без ограничения.
Когато с години си бил на всякакви диети, когато си гладувал, когато си подлагал тялото си на какво ли не, то никак не е склонно да отпуска по 2-3 кг за кратко време.
А бързото качване е пак следствие горните ограничения.След като гладува с месеци и години, тялото използва всяка една възможност да съхрани и складира всичко, което "види" като храна.
Биологична закономерност.
------------------------------------
При мен всичко си е по старому, ям си, ходя си, вчера 15 км колело, кг едни и същи.Все така не ми се ядат плодове, карам на месо, яйца, авокадо, маслини, по някоя и друга краставица....която има отвратителен вкус.Ям я по-скоро под внушението, че е полезна (макар да се чудя с какво би била полезна една краставица, расла в парник във вода, торена с какви ли не гадости).
В събота пекох пиле, вчера суфле кайма и морков, днес ще правя мусака за мъжете-искат стандартна, с картофи.Аз ще си ям най-вероятно суфлето.
Закуската беше 1 яйце, накълцано и разбъркано с около 100-на грама от лидълската сладкарска извара и половин бурканче от френските им пастети.

# 178
Ново наблюдение регистрирах  - както понякога се отслабва видимо и кантара не го отчита, така през миналата седмица човекът видимо се увеличаваше, но предателят нищо не каза, е наказа ме изведнъж Mr. Green

Хубава да ви е седмицата Simple Smile
черпя ви от едно пенсионерско гости

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 10:44 от Herzen

# 179
Здравейте, дами! Да се присъединя към вашата група, ако позволите! След две бременности съм в постоянна борба с килограмите. Тъкмо.се.възстанових и пак забременях... От 84кг ги смъкнах на 72кг, сега стартирам отново, от днес.
Аз ще пия протеинов шейк, който замества две хранения, сутрин и вечер, а обедното ми меню, главно белтъчини и зеленчуци. Надявам се да смъкна до 60кг. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт