Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 737
  • 707
  •   1
Отговори
# 225
... винаги търся един продукт, който да действа за трите - коса, кожа, нокти. Не че съм намерила, де.

С колаген тип 1 и 3 пробвала ли си?

# 226
Не съм. Ще почета и за тях.

# 227
Аз съм много доволна от простичкото и евтино Герикапс. Локално мажа ноктите с Микросел. 

# 228
Втори месец мажа по схема микросел и уж на втората седмица трябвяше да видя резултат. Даже мисля да го спирам, че не е много полезен.

# 229
Аз от Микросела също съм много доволна, години наред го мажех- по схема, докато ми се заздравят ноктите, после го ползвах за база. Сега разнообразявам и го ползвам по- рядко. Между другото, има вече и такъв без формаалдехид.  Peace

# 230
Ако се сетите в коя аптека е бил намален ще се радвам да споделите. 😊 

# 231
Аз от Микросела също съм много доволна, години наред го мажех- по схема, докато ми се заздравят ноктите, после го ползвах за база. Сега разнообразявам и го ползвам по- рядко. Между другото, има вече и такъв без формаалдехид.  Peace
Разбрах, че има без формалдехид веднага след като го купих. Но не знсм дали би ми помогнсл. От този много хора са доволни, а моите нокти още се цепят и чупят в основата.

# 232
Съни, да не би да имаш недостиг на витамин А?

# 233
Не съм се изследвала.

# 234
Кайсия, ти и със Страхиловия режим си гладуваш при стриктно хранене, какво ли ще е само с един протеинов шейк? Чак ми е странно какво ти е измислил на теб той... имам две познати с режим от Страхил, едната наскоро се похвали с 20-и свален килограм... Тя си взе и тренировъчен план от него, но и ден не е спазвала - ходи си на фитнес/групови. Та всеки път, като си пиша с нея, си мисля за теб...

Аз започнах новата работа и за момента съм възхитена. От емоции не се сещам и за ядене. Това се отразява добре на кантара, но в перспектива май не е ок. Надявам се съвсем скоро да се нормализират нещата. Но устанявавам, че при мен важи с пълна сила това, което писа Амур. Тялото ми грам не е уморено от диети и режими и лесно сваля с рестрикции. Това в контекста на, реално погледнато, гладуването покрай новата работа. Ще гледам да оправя нещата съвсем скоро обаче.

# 235
  • тук и там
Блеки,аз не мисля че има голяма разлика в режимите за различни хора и при Страхил и при другите.Мисля че само грамажите са други,и времето на хранене е нагодено според ежедневието на  всеки до известна степен.Тоест приятелката ти отслабва,защото отделя доста време за тренировки,спазва си режима,нацелил и е калориите и най-вече е мотивирана,дисциплинирана и постоянна.Аз за съжаление,много бързо губя мотивация.Започвам много нахъсана,и след две седмици като не видя очаквания резултат и  мотивацията ми отива на кино.За протеина си права-няма да мога да издържа да съм на него вечер.Но обяд и закуска мога да заменя.Аз винаги съм се хранила основно вечер.Със фастинг съм отслабвала точно поради тази причина-хранех се основно вечер, както си бях свикнала-но през деня не ядях нищо.Реално-винаги съм била така-мога да изкарам без храна,без особени проблеми до късния следобед,от там нататък съм гладна обаче.А при режимите-храненията са разпределени равномерно,обаче на мен и със храна и без храна през деня,от следобеда до лягане-ми е  най-гладно.Не мога да си нагодя храненията и количествата просто.Не е правилно да се яде вечер обилно,а аз със години -винаги съм се хранила така.И сега се мъча да променя нещата,ама е трудно- продължавам да  си огладнявам в определени часове.А по режим-вечерята трябва да е най-изчистеното хранене.Имам 140 гр месо и 200 грама салата.Всички ВХ  са разпределени фактически на  закуска и обяд.

# 236
  • Бургас
Кой има грил тиган вече, а? Кой Simple Smile
Съни, на мен за цепещите се нокти много ми помогна мазането с кокосово масло. Но, моите се оказа, че се цепят заради гъбички. Уморих ги и сега се радвам на нокти като в училище.
Храната вчера беше супер: омлет с гауда, домати и краставици за обяд, кюфтета (на грил тиган Wink ) пак с домати и краставици за вечеря. Плодовете ми бяха половин банан и една ябълка. Днес се чувствам доста по-леко.
На мен в менюто на Кайсия ми липсват месо/яйца и мазнини. Ако ям това, което и тя, ще съм гладна непрекъснато. Но това си важи за мен, други сигурно отслабват без проблем така.
Редактирам се, сега видях поста над моя. Кайсия, все едно за мен си писала. Аз години наред само вечерях. Или хапвах нещо малко за обяд и вечерях обилно. И заради всички твърдения, че храната трябва да се приема често, в малки количества, да се закусва и т.н. упорито се опитвах няколко години да вървя срещу себе си. Въпреки, че се хранех и преди обяд, следобед и вечер си огладнявах сериозно и си ядях. Нищо не постигнах, е постигнах - качих няколко килограма. Тогава намалих порциите, отслабването започна, но вечер си бях гладна. Мъчих се известно време така и реших, че не е за мен. Откакто спрях да закусвам, нещата потръгнаха. Чувствам се много по-добре, изчистя ли храната, веднага виждам резултат. Хранене три пъти на ден, с едно или две междинни, изобщо не е за мен. Обяд и вечеря и се чувствам перфектно.
Айде спорен ден от мен, аз отивам да закачам пердета!

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 09:08 от tanya_79

# 237

"...режима на Атанас Узунов"  Joy Joy Joy    #ШаУмрЪ
svetlinar , нищо лично към теб или към майка ти, но само за инфо- такова нещо като "Режим на Атанас Узунов" няма.  Wink

Хм! Много ли ви е смешно?
Кое по точно това че замених думата "диета" с "режим" ... та чак  "#ШаУмрЕТЕ" doh
И аз нищо лично , но не се сдържах от отношението ви.
Все пак благодаря за инфото. Какво ли не би направил човек за да е интересен ...
Много мило!

# 238
От както съм на диета ноктите ми се заздравиха.

# 239
Просто режим на Атанас Узунов няма, това че господин Узунов е използвал Високомазнинна-Нисковъглехидратна диета/режим, за да се справи с неговите килограми, не означава че е негов режимът. Последните години режимът нашумя в България, инъче се практикува особено в САЩ, от доста време. Поправете ме, ако греша -Low crab diet ли е режимът по света?
Нищо лично, но Атанас Узунов не е измислил режимът, само го е приложил.
Не се сърдете, с най-добри чувства го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт