Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 785
  • 707
  •   1
Отговори
# 345
Аз обикновено ги закусвам, когато реша да ги вкарам в менюто си. Слагам и канела, иначе ми е малко безвкусно само мляко с трици.

# 346
Аз днес обядвах царевични кексчета. Малко разнообразие от оризовките.

# 347
Съни, коментирам мантрите и забраните, гоненето от групите и начукването на канчето,
то е ясно, че всеки си нагажда според собствените усещания режимите

# 348
Разбрах, Херц. На това и аз се учудвам.

# 349
Много народ около мен спазва, или поне се опитва да спазва 90 ДД. Една приятелка от нея качи, а я спазваше почти религиозно, поне тя така твърдеше.  Laughing Друга пък ме разбиваше с интерпретации от типа на "днес ми е протеинов ден, ще ям риба, ама нямам риба, затова- рулца от раци или тарама хайвер".  Joy Joy Joy Трета я спазва, прави си пълния цикъл и после връща всичко свалено.  Но пък има и такава, която свали трайно, а оттам промени и начина си на хранене, из основи.  Peace

Да кажа на Мия, ако още наднича насам, а и в случай, че е пропуснала- бохокрасавците пускат безплатна 14 дневна йога програма. Компилация е от техни публикувани към момента видеа.  Wink

ПП. Тиси къде се запиля? Липсва.  Hug
А Бийпс мисля, че е крайно време да се възвръща вече!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 16:14 от Анонимен

# 350
Здравейте може ли и аз да се присъединя към васс? Като за начало искам да попитам дали някой е правил фастинг (периодичен глад) Simple Smile

# 351
  • Велико Търново
Здравейте може ли и аз да се присъединя към васс? Като за начало искам да попитам дали някой е правил фастинг (периодичен глад) Simple Smile

Добре дошла!Аз и Дух със сигурност Peace

# 352
  • София
Аз съм правила 5:2 фаст и то успешно.

# 353
Потвърждавам Simple Smile

Сисе, взех си "твоята" извара. Доволна съм, не очаквах обезмаслена да е толкова мека и кремообразна.

Финиширам на 1200-1300 калории от риба, яйца, шишче и салати + пюре от лилави картофи.

# 354

Понеже не разбирам много.... колко време го спазва и какви бяха резултатите...браво за успеха

# 355
  • София
Понеже не разбирам много.... колко време го спазва и какви бяха резултатите...браво за успеха
6 седмици за 3 кг. Това беше есента, после бавно и славно свалих още 3-4, но не с 5:2, и сега наскоро 2 седмици за още 1, последен кг.

Действа си режимът, но не може да се очакват бързи резултати.

# 356
Днес вече съм 81 килограма! Личен рекорд за мен. Simple Smile
Малко история: омъжих се на 23 години, бях 74 килограма. За една година се обзаведох с 8 килограма, защото когато съм в стрес винаги се хранех безразборно, т.е 82. И забременях на тях, преди 19 години.
През 2010 година успях чрез 1 плодов и 1 зеленчуков ден седмично да стигна до 82 килограма / от 98, до които стигнах след лоши избори /. Беше стрес, защото си е трудничко и е гладуване, вечер ме болеше главата. С една дума - кофти. Между дните за разтоварване компенсирах и удържах теглото само година. После станах 107 килограма! Като спрях плодовите и зеленчукови дни.
Отчитам, че с новия режим, без особен глад / като изключим, че вечер след 18 часа съм си леко гладничка /, с редовни 3 хранения, два дни седмично с прислаждане за душата...постигнах цифра, която не съм виждала от 20 години.
Доволна!!! Продължавам.
Благодаря ви.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 10:06 от demirche

# 357
  • тук и там
Браво, Демирче!:heart:Продължавай все така!Вярвам в теб!Скоро да се похвалиш с още минуси.

Аз се отказвам от режима пак.Ми не става нещо. Цели 4 дни издържах...Trollface.Хем съм леко гладна,хем ям по 10 пъти на ден,хем си седя 84,5 кг.И се чувствам лишена на всичкото отгоре-защото все пак изборът ти е ограничен.Направо не знам как издържат по 3 месеца на  това хранене..Ядеш по 5 пъти на ден -но така или иначе само определени храни.В смисъл-окей си е като количество за цял ден,ама няма свинско,няма мазно,няма масло,няма вино... Сигурно работи за дисциплинирани и постоянни хора, занимаващи се със спорт- на мен ми омръзна обаче.Закусих режимно иначе днес.Другият вариант е да го продължавам с леки нарушения-ама тогава я сваля,я не..
Салати ме се хапват на мен.Като всяка година през този сезон..Ама под салати -нямам предвид всеки ден айсберг със оцет,зехтин и сол...Ами различни салати с различни дресинги.Та мисля да се пробвам така.Сутрин -може да запазя закуската от режима.На обяд -протеин със зеленчуци или протеин на прах със кисело мляко или кефир,вечер- някоя по-богата салата..Нещо такова-по усет ще я карам.
Айде, намрънках се..Уведомих ви за плановете си..Отивам да тренирам сега.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 358
Кайсийка, огромно благодаря! Знам какво усилие ти коства твоят режим и е много благородно, че оценяваш моя. Yellow Heart Благодаря и за доверието.Flowers Hibiscus

Писала съм и друг път - минала съм през какви ли не диети. И е вярна мисълта - Гладна и дебела.
Вчера, докато си пълнех череши в пликчето, чух възпълничката продавачка да казва на друга жена, че само да минат ягодите и черешките, и започва 90 - дневната диета.
Ми не искам такъв живот! Да чакам да минат сезонните плодове / пък те не минават, защото има във всеки сезон! /, да минат многото рождени дни, новогодишните празници, Великден с козунаците! Сватбата, екскурзията...
Вечерното излизане на ресторант няколко пъти месечно...
Няма да чакам! Искам режим за всеки ден, делничен и празничен. Искам да съм пълноценен участник, вярно, няма да ям глутеново / от питката, козунака, баклавата /, но пък ще ям от агнешкото, яйцата, пуйката, салатката...и шоколад!
И до 18 часа...с редките изключения. Това е моето явно. Simple Smile

# 359
  • София, България
Ето ме!   Чета ви, но просто се случват доста неща в момента и ме мързеше да пиша.

Както съм споделяла животът в България не ми е по вкуса и искам да дръпна нанякъде. Кандидатствах за американска виза, на 15-ти май излезнаха резултатите и за съжаление не съм изтеглена, и се ядосах и отидох да си взема снаксове и сладко от магазина.

Оплаках ви се, че имам болки в лявия крак. Мисля, че вече ви се оплаках и че отидох на ортопед, който ми констатира плоскостъпие и съответно ми изписа специални стелки, лекарство за мазане и 10-дневни процедури във физиотерапевтичното отделение. Правя си ултразвук и още нещо с електрическо магнитно поле или нещо от сорта. Сега от 17ч ще ходя за втори път и ще ми останат още 8 процедури.

Сестра ми много играе от тези игри по страничките във Фейсбук от сорта на сподели страничката, харесай и може да спечелиш ед-какво-си. Взела, че спечелила измерване със Санита (уред, който изчислява метаболитна възраст, % мазнини, % мазнини в ограните и подобни). Тя ми каза, че не може да отиде и ми каза, че мога да отида вместо нея. Сега се връщам от там. Всички резултати са кофти. Почнаха да ми агитират Херба Лайф естествено. Поканиха ме и на курс за здравословно хранене. Ще видим.

Започнах вече работа в кино. Хубавото е, че ти си казваш в кои дни искаш да работиш, гадното е, че смените са смотани като времетраене. От сорта на 5 часа, 5 часа и половина, 6 часа, няма 8 часа, както е редно. Заплатата ще ми бъде 300-400 лв.

Другото е, че днес реших да се измеря. Не знам колко акуратно се меря, но резултатите са ми следните:

Плюс:
-бюст 1 см
-под бюст 1,5 см

Без разлика:
-ханш

Минус:
- ляво бедро 0,5 см
-дясно бедро 1 см
- ляв бицепс 0,5 см
-десен бицепс 1 см
-ляв прасец 0,7 см
-десен прасец 1 см
- лява и дясна китка по 0,2 см
-под пъп 2,6 см
-пъп 4 см
-талия 4,1 см

Килограми: + 0,900 кг.

Започнах да пия Л-карнитин, усещам, че от него много ми става уморено и само се прозявам, а няма логика. Тези от вас, които са запознати биха ли ми казали дали да почна да го пия 2 пъти дневно? Аз го пия, ама реално тренировка при мен няма освен ходене.

Общи условия

Активация на акаунт