Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 782
  • 707
  •   1
Отговори
# 330
Аз не мисля че тук има някой  много наясно със  функционирането на човешкото тяло по принцип....Иначе-мисля,че няма как да се свалят 30 килограма вода,ама определено и 30 килограма чисти мазнини няма как да се свалят..Тоест-загубата е и на вода,и на мускул и на мазнини..Вода лесно се сваля.Мазнините-трудно.Факт-качвам 2 килограма за ден-два,после -като огранича Вх и чистя вода за ден-два.Но това не са мазнини.Нито мога да кача 2 кила мас за ден,нито мога да сваля.
Така е.   Hands Plus1
Нито казвам, че съм свалила 30 кг само мазнини.
Обаче, смешно ми стана да се твърди, че с НВД само съм изхвърлила водата от мускулите....  Smile

# 331
Айларипи!!!  Hug
Вчера вечерята мина повече от добре. Хапнах си хубави и вкусни неща, но определено нито прекалих с количествата, нито ми стана тежко. Доволна.  bowuu
Преди малко разгледах цените на Страхича, ей така, информативно, беше ми интересно дали е разширил предлаганите услуги, как ги е формулирал, такива неща. Хора, само на мен ли ми се струва, че леко се е поизхвърлил?  Rolling Eyes  https://fitbg.net/services/weight-loss  Моят тр. режим и хр. хлан са преди малко повече от година, като цената беше повече от двойно по- малка. Добре, периодът на предоставяната услуга не е 3 месеца, а 16 седмици, но все пак... Да не разчита прекалено много на рекламата в темата?  Laughing

# 332
200 лв. само, за да ми каже как да ям, че да отслабна?!?!?!?!?!?!?!?

При положение, че в днешно време човек има неограничен достъп до информация чрез интернет и може да прочете предостатъчно материали за това как влияят храните върху тялото! Аз само с четене в темата за 90 ДД свалих 40 кг. Тогава дори и не пишех, а само четях.

# 333
И аз си правя такава сметка.
За отчета . Добре съм. Още съм на Seranoschinken. Бях забравила колко вкусни били тези испански прасета.

# 334
Аз пък се изумих от 100-те лева за консултация?  Големи професори със сериозни професии не вземат 100лв.

НоМе приятелка отслабна с 30кг с 90дн без изобщо да е участвала в никакви групи и форуми. Даже наскоро и казах че чета в групата че филия хляб е задължително н обяд и тя каза че за пръв път чува за това. Тоест, хванала си е една статия за 90дн, прочела я е и си действа по нея.

# 335
Че кога стана задължителна тази филия? Що хора отслабнаха без филия.

# 336
Че кога стана задължителна тази филия? Що хора отслабнаха без филия.

# 337
По правилата на диетата може да се яде филия пълнозърнест хляб. Аз лично не съм, защото се притеснявах, че от една филийките ще станат 2-3. Това в началото.

# 338
Може, но не и задължително.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 13:51 от Sunny29

# 339
Я прочети групата във фейсбук Simple Smile Там казват че е задължително. 

# 340
Ох, то колкото диети, толкова интерпретации. Имам приятелка, която всяка диета така я интерпретира, че няма нищо общо с диетата и после се ядосва, че не сваля, пък като ѝ кажа, че чете диетите като Дяволът Евангелието, ми се сърди.

# 341
Така де, нали и аз написах, че по правилата на диетата може да се яде пълнозърнеста филия.  Yum

# 342
ами той и Дюкан трите лъжици трици ги намали на една още във втората книга, но в тукашната тема години наред отслабваха по 'оригиналната' книга

# 343
Аз пък ги увеличих на 6, само така ми помагат. Няма лошо, ако нещо дава резултат, нека се следва така.

# 344
Днес обядвах кисело мляко с 6 лъжици овесени трици.

Общи условия

Активация на акаунт