Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са принципите на IR?
Какви са препоръките за хранене според принципите на ИР?
Какви са основните принципи на режима НВ-ВМХ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са принципите на IR?
ИР означава "инсулинова резистентност". Това е състояние, при което клетките не реагират правилно на инсулина, който помага за контролиране на нивата на кръвната захар. Основните принципи за управление на IR включват ядене на храни с по-ниско гликемично натоварване, умерен прием на въглехидрати, високо съдържание на протеини и здравословни мазнини, редовни упражнения и поддържане на здравословно тегло.
-
Какви са препоръките за хранене според принципите на ИР?
Храненето според принципите на ИР включва умерено консумиране на въглехидрати с по-ниско гликемично натоварване, като зеленчуци, плодове с ниско съдържание на захар, ядки и пълнозърнести храни. Протеините от риба, пилешко месо, яйца и здравословни мазнини от авокадо, маслини, масло и ядки също са съществена част от диетичния план. Освен това се препоръчва да се избягват добавената захар, белият хляб, белият ориз и други рафинирани въглехидрати.
-
Какви са основните принципи на режима НВ-ВМХ?
Режимът НВ-ВМХ (нисковъглехидратен, високомазнинен) включва ниско съдържание на въглехидрати, умерено количество протеини и високо съдържание на здравословни мазнини. Този хранителен режим се фокусира върху консумацията на зеленчуци, месо, риба, яйца, ядки и семена и здравословни мазнини като авокадо и маслини.
-
Какви са препоръчителните тренировъчни режими за отслабване и подобряване на физическата форма?
-
Какви са препоръките за контрол на теглото?
Случката е отпреди близо два месеца, е още чакам доводите му.
Като цяло винаги е споделял моето мнение по въпроса, какво изтрещя тогава идея си нямам, реши да води изгубена битка, което още повече ме ядоса. 
То затова и не получаваме чисти стойности на теста на Страхил, мен ми изкара 1,94.
Идват трудните дни обаче, уикенда. Дано успея този път да се удържа
Наистина искам да завърша на 65 този месец