Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 231
  • 707
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Честит рожден ден, Демирче! Да си много усмихната, щастлива и все по-близо до мечтаната фигура!
Аз тази седмица няма да се меря. Очаквам цикъл и съм подута като балон. Поне храната ще гледам да вкарам в релси.
Гери, аз съм в рая - заведох малкия на ясла, каката отиде на училище, а аз си пия кафето на спокойствие Simple Smile Боооже какъв кеф!
Jas, добре дошла и успех!

# 61
Демирче, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и да постигаш целите си с лекота Wink

Аз днес почти се претрепах на тренировката по водна аеробика. Но пък поне установих, че се стараят момичетата да разнообразят програмата Simple Smile Много хубаво, остава и аз да си подобря координацията Blush

# 62

Момичетаа, днес се е родило още едно Телче в редиците! Simple Smile
Благодаря, че ви има! Благодаря, че не ме съдите / това много успешно правя сама за себе си /. Благодаря, че ме подкрепяте!

Хубав ден, най-доброто ни предстои! Kiss
Виртуална почерпка за всички! Благодаря за пожеланията.

# 63

demirche
честит празник. Жива и здрава да си, много късмет, много усмивки и да се сбъднат всичките ти желания. YumPurple HeartFlowers HibiscusAnimal Paw PrintsFlowers Cherry BlossomFlowers RoseFlowers TulipFlowers Sunflower

Да се оплача, че снощи ме беше налегнал такъв глад за сладко. Не успях да изям света, но бях на път. Направо полудях за сладко. Добре че днес ми дойде, та се успокоих.
Закуска - две ябълки; обяд - солети; вечеря - може би омлет. Ще се постарая да вляза в релси. Много рядко ми се случва преди цикъл да се чувствам подута и гладна за сладко, но ето че този месец се случи.

# 64
Честит Рожден Ден! Много здраве и да свалиш колкото искаш килограми. 🌷

# 65
demirche весел рожден ден ! Весел празник и много весели дни занапред. Вси4ките имам в предвид.
Аз с телците много не се имам. Стра;ни нерви ми образуват, но аз съм си  лъв и не е 4удно.

# 66
demirche, честит рожден ден! С лекота да сваляш обиколки и килограми:)

Днес се изтеглих след последните десетина дни почти безразборно хапване - точно 65 килограма заковах, т.е. до целта ми остават 11 килограма. След точно 3 месеца имам рожден ден и се надявам до тогава да съм ги свалила. Менюто за днес - сьомга колкото ми се яде и вечерта - малко вино.

# 67
Ех, нова темичка, не съм се отчитала отдавна!

Първо, честит празник на Демирчето, честит имен ден на патеричка на Герганчето, поздравления за всички момичета с личните им успехи - килограми, нова работа, първа тренировка!

Да обобщя - тук таме оплексване покрай уикенда, че моят и той именник. Ходихме по гори и кръчми, хапвахме пърленки, пихме кола ( зеро ), ядохме сладолед...
Ама гледам да не драматизирам - от средата на март досега - 9 кг надолу, доволна съм. Има един дето си го люшкам напред назад, ама докато не стана напълно стриктна, няма да падне на 100%. Хубавото е, че дойде слънцето и топлото - започнахме разходките, кучето и то щастливо, движение за нас. Скоро и на плажът ще му дойде времето - мислим в неделя даже!
Искам към юни да съм 95 кг. Сега съм 100.5,живот и здраве да се посмъкна още. После до юли да съм 90 и така...

Желая ви слънце!

# 68
Тук съм.  Laughing
Празниците минаха... тежко. Не с много ядене, напротив- все беше ОК с това, което целя, но с доста вино и дълги безсънни нощи, прекарани с близки приятели.  Heart Eyes Сега влизам в час- до следващия уикенд, когато програмата ще е същата, но по- наситена.  Crazy
Bandiera rossa, две от най- близките ми приятелки са Лъвици. Много сме различни, понякога сякаш се сблъскват коренно противоположни вселени, колкото и да е странно дори за самата мен, въпреки всичко чудесно се разбираме и допълваме. Но за мен, така, или иначе, въпросът е да си допаднеш с човека, с неговите честоти и разбирания, зодиите са ми афиф работа и никога не съм характеризирала хората по датата, на която са родени. Всъщност, допреди да прочета поста ти не се бях замисляла РЕАЛНО за зодиите на най- близките от обкръжението ми хора. Peace

# 69
Добро утро. Тлъстият плюс от празниците започва да се предава, макар и с ПМС. Днес цял ден ще съм навън, не знам как ще се изхранвам. Обядът е малко по-сигурен, но довечера сме на мач... ще ми се поне час по-рано да сме там. А фъстъци, солети и семки няма как да ям. Имам единични дози протеин, ще си взема 2 от тях. Знам, че не е най-удачният вариант, но...

Обмислям пак да си взема карта Мултиспорт. Не ми е до фитнеси, по-скоро до спа историите и кондиционните/функционални тренировки. Някой може ли да препоръча такива в центъра/западна София?

# 70
Демирче, съа закъснение честит рожден ден! Бъди здрава, мечтай и се усмихвай! 

# 71
  • Бургас
Добро утро! Храната вчера беше добре: 2 варени яйца, половин домат, два слайса шунка, маслини и плочка сирене на обяд; за вечеря 2 кебапчета, лютеница и зелена салата, блокче черен шоколад. Като за пред цикъл  направо чудесно. Днес съм така подута, че не мога да си мръдна пръстена на ръката, който обикновено ми хлопа. То и времето е влажно и топло, забелязала съм, че и друг път така се случва от влагата.
Днес и аз ще съм навън цял ден. Идея си нямам какво ще ям. Дори за вечеря още нищо не съм измислила ...

# 72
  • Велико Търново
Добро утро!
Отчитам вчерашна ужасно режимна храна и днес ще е така.
Днес тренировка гръб и бицепс, 40 минути кардио.
Вкарах и тежката артилерия от днес.Добавките.
L-carnitine 2200mg Fit shape
Super cuts3
PURE NUTRITION BLACK JACK
Вечерята ми остава протеин Peace

Днес храната:
протеин след тренировка
12.30-зелена салата овкусена само с оцет и риба.
вечеря две дози протеин и 25 грама бразилски орех

# 73
Аз съм пред МПС и ми е адски нервно. Вчера прекалих с вечерята, но има и такива моменти. Добре,  че не се отрази на кантара. Успех на всички.

# 74
Привет, момичета! Вчера не успях да спазя обещанието си да ям само сьомга и хапнах и няколко кето-крекери, намазани с крема сирене и копър. Последно ядох обаче към 16 часа, вечерта само пих 2 чаши червено вино. Днес кантарът ме показа 64.400, т.е. 600 грама надолу.
Започнах едни тренировки чрез електро-мускулна стимулация, само 20 минути - не съм очаквала, че подобна тренировка може така да ме измори и изпоти. Днес правих кардио-тренировка и един час след като се бях изкъпала и подсушила, продължавах да се потя много обилно - блузата ми беше съвсем мокра като се прибрах в къщи. Много съм доволна:) Решила съм да атакувам целулита и обиколките и с процедури - колебая се между венус легаси и вела шейп 2, но май ще се спра на вторите, защото цената им е тройно по-евтина. Някой има ли лични отзиви за тези двете процедури?

Общи условия

Активация на акаунт