Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 226
  • 707
  •   1
Отговори
# 45
Никой не пише тук, всички се оливат с храна и ги е срам.
Минете поне да си посипете главата с пепел.

Права си. Посипвам си главата с пепел.

Имах чудни почивни дни. И релакс, и спа, и хапване. Идвам си и с ПМС, така че не знам от кое съм по-подута. Здраве да е! Щастлива съм! Получих работа, за която не се и надявах много-много! Пуснах св просто е така, за пореден път пускам там, досега и на първо интервю не ме бяха викали. А сега... за един месец съм на мечтана позиция в мечтана фирма, на която си представях, че бих могла да бъда след години опит и стаж, и всичко.

От днес наново ще отвоювам това, до което бях стигнала миналата седмица. Не мисля, че ще ми е трудно. Предвид всички меса, трапези и прочее, реших да си направя супички за тези дни. Нямам желание за нищо повече.

# 46
Tissi до Живата вода си е бая ходене. Поне един час. Вие до къде стигнахте?

# 47
blackisback, поздравления!!! Страхотно е чувството, изпитвала съм го! Много успехи, удовлетвореност и кариерно израстване в желаната от теб посока желая!!!  Hug

# 48
  • Бургас
Блеки, честито! Това е страхотно.
Гери, ако знаеш как добре те разбирам. В същия ад съм и аз. Моят ме държи за ръката като спи, мръдна ли и се събужда. Вчера ми идеше да скоча от някъде.
Вчера бая си хапнах. Нережимен ми беше само един домашен сладкиш, но пък от останалото бая количество смотах. Днес влизам в релси: омлет с извара, гауда и домат за обяд, агнешка супа и зелена салата с яйце за вечеря. Мисля за известно време да затегна режима, че нещо се поотпуснах с млечните, шоколада и плодовете.

# 49
Ям, ям, ям...лелее...такъв глад!
Дори днес, преди малко налетях на пържолите и картофките на сина ми. Simple Smile
Поне са нещата, които хапвам обикновено. Без теста, захар...
И усещам напрежение в душата...ми то не е лесно да пораснеш. Утре ще съм рожденичка, сигурно е от сатурновата дупка преди всеки рожден ден Innocent

Блеки, браво и късмет! И аз не се чувствам ок в работата от известно време. Вчера започнах търсенето на нова.

# 50
Никой не пише тук, всички се оливат с храна и ги е срам.
Минете поне да си посипете главата с пепел.
Излови ни Smile По случай вчерашното оливане днес се целя към по-малко число калории от обичайното за нетренировъчен ден.

Блеки, честито! Пожелавам ти много успехи на новата работа и добри колеги.

pvacheva и Luna*, благодаря за препоръките за гелове. Ще пробвам и 2та да видим ще има ли ефект Simple Smile

# 51
Честито, Блеки, хубаво е когато мечтите се сбъдват, сега ти пожелавам и очакванията да се сбъднат 🌷👍

Демирче, тук любовта към храната ни е събрала много телета Simple Smile
Таня, нали и теб те броя в миналите няколко дни Simple Smile

още съм в скатавките, после НВД, тук отговарям на Дух, че млечни обичам, но спирането им винаги ми носи добри резултати
в командировка по хотелите слагат имитации, тях ги не ям, няма как да обясня какво е чувството, но и за 5-6 дни се усеща едно вътрешно отхрачващо-слузесто пречистване, сори за гадното, не знам къде е малкият текст в мобилната

# 52
Здравейте! Отдавна ви чета, но досега не съм писала. Имам да сваля едни 10-11 килограма, които се надявам до 3-4 месеца да успея да разкарам:) Сама обаче ми е много трудно да се мотивирам, имам нужда да общувам със съмишленици и да се отчитам редовно. Като цяло сравнително лесно отслабвам като се храня в режим, но проблема е, че пред последните дни определено прекалявам с храната и шоколада. От утре започвам обаче да се храня режимно, като първите 3 дни смятам да наблегна на рибата и месото. Ще пиша менютата си всеки ден, като имам пред кого да се отчитам и съм по-стриктна:)

Блеки, честито, страхотно е, когато мечтите са сбъдват!

# 53
  • София, България
Радвам се, когато повече хора се отпускат и започват да пишат. На нас също ни помага да имаме повече подкрепа! Не се стеснявайте да пишете. Доста хора чета и казват същото. От доста време ви следя, ама не съм писала. Пишете, нека си помагаме взаимно всеки един ден Simple Smile

П.С Nome, така и не открихме пътя за този извор...Питахме в селото, казаха ни от тук надясно , после като стигнете една поляна пеш, ама ние карахме и дясно не видяхме. Както и да е, накрая отидохме на язовир Пчелина. Ходи ми се на походи, катерят ми се планини и скали.

# 54
Блеки браво. Успех!

# 55
Блеки какво по хубаво!  Стискам ти палци и успех!

Jas добре дошла Hug

Танче същата работа, само че слага ръчичка на една малка бенка на брадичката, която имам. Пипа я, гали я и така заспива. И не ми дава да мръдна. Ставам от детската, отивам в спалнята, тиха съм като нинджа и след мен туп туп туп крачетата по теракота. Луда станах. Сестра му и тя не спира да говори, да пее, да ми задава по 12736373 въпроса в минута. Но съм решила и аз да стягам нещата с храненето че доста го отпуснах. Минавам си пак основно на салати и месо със салати.

# 56
  • Велико Търново
Добро утро!
Честита да си, Демирче!Здрава, щастлива и с мечтаната фигура да си!
Добре дошла, Jas!
Блеки, да ти е честита новата работа!Само успехи ти желая!

След вчерашното режимно хранене имам минус 500 грама, видяло се е, че ще се брои и смята..и ббез междинни.Лакомият телец трябва да живее с ограничения.
От вчера имам мускулна треска на краката и задника Simple Smile Simple SmileДнес ще са гърдите с трицепса.
Желая Ви хубав и спорен ден!

дописвам храната:След тренировка доза протеин
11.003 яйца на очи+125 грама пражка шунка+салата
17.30-18.00-същото
20.30 като се прибера от работа две дози протеин, мия зъбите и край.
Вчера пак изпих 2 дози преди лягане, но забравих да ги напиша.
Днес ще си купя карнитин и супер кътс.Знам, че действат, но са на пето последно място в борбата с килограмите Mr. Green Mr. Green

# 57
  • София
Добро утро и от мен.След малко започвам скачането с Шон.
След тренировката ще изпия една доза протеин.За обяд съм планирала риба тон с протеинов хляб.
Сиска какъв карнитин ще взимаш? Миналата година бях доволна от Алкар , но още се чудя дали да го купувам сега.
Слънчев и усмихнат ден момичета!

# 58
Браво, Блеки, все така удоелетворена да си.
Демирче, здрава да си.
Аз вчера изядох света, ама днес си продължавам по план.

# 59
Добро утро! Благодаря ви, момичета! Сега наистина остава и очакванията да се сбъднат. Ако не, пътят е отъпкан вече. Де да бях така упорита и на фронта с килограмите.

Очаквано съм си върнала всичко свалено през почивката, но то е ясно, че това не са реални килограми. Очаквам до 2-3 дни да съм свалила каченото. Въпросът е, че съм и с ПМС и това може да направи по-сложни нещата. Каквото, такова Simple Smile

Днес мисля да карам на повече супички, салатки и течности. Може и да тренирам, ако престане да ме боли коремът...

Общи условия

Активация на акаунт