Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 231
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Благородно ти завиждам за плуването. Аз в басейн не мога да плувам, чакам с нетърпение да се стопли водата в морето. Те хората ходят вече де. Ама аз съм една капризна, 24 градуса кога ще стане ....
Кайсия, а сподели ли със Страхил своите съмнения за ИР? Защото, ако се окаже вярно, ще трябват доста промени в режима.

# 31
  • here, there, everywhere
Кайсия, разбирам те. И аз съм като теб. Истината е, че с годините телата ни имат нужда от по-малко енергия, но мозъкът ни не го разбира. Отделно липсата на движение си казва думата. Преди около 2години си бях за около месец в БГ. Без да ограничавам храната, но по цял ден ходене и се прибрах 54 килограма. Това с ходене само.
При всички положения и за собствено успокоение е добре да си пуснеш изследвания, като пълен тироиден панел, захар, инсулин, кортизол. Виж да нямаш някакви гадинки в стомаха, кандида и подобни. Те също водят до така наречените “крейвингс”. По никакъв начин не те диагностицирам, да не ме разбереш погрешно. Но не мисля, че би ти навредило ( освен на джоба).

Сиска, да те обича и глези мъжО. Такава булка не се намира над път и под път ( автоспелинга ме коригира на : над Путин:)))).

# 32
Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи Simple Smile

Някой има ли опит със загряващи гелове за мускулна треска и болка в стави?

# 33
  • София

https://remedium.bg/cold-flu/krauterhof-warming-gel-extra-strong-250ml.html

# 34
Честито на всички празнуващи!
Тази сутрин ставам от леглото с едно такова странно усещане в краката, но нали съм сънена и не мога да диагностицирам все още. По- късно осъзнавам, че съм с мускула треска от вчерашната тренировка Grinning
Доволна съм.
За плуването и аз завиждам.Това е единствения спорт, в който не се потиш Wink

# 35
Честито на именяците и от мен  Simple Smile Живи и здрави, и много щастливи!
Преди малко се прибрахме от курбан за Гергьовден на село. Хапнах си супа с дреболии и боб с овнешко предполагам. Не ми е по режима, но на такъв ден няма да отказвам.

Моят режим е либерално ВМ-НВХ. Ще се опитам да го направя по-протеинов и няма да гоня прекалено високи мазнини, имам си предостатъчно мои собствени  Joy
По снимките на храната и на мен ми се струва, че малко хапвате.

# 36
  • Козлодуй
Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи Simple Smile

https://apteka.framar.bg/21001657/%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB … 2-20-%D0%B3%D1%80
Аз ползвам финалгон за грърба и раменете като ме надухат климатици ММ ме маже и веднага се мие напоследък се мажа преди лекарството с крем за тяло защото ми стана суха кожата Simple Smile

z.2012 и моя режим е такъв - по-протеинов се старя - страхотно Simple Smile

# 37
Тренировка №3 вече е факт.Все още усещам МТ, но ми е приятно.Тази сутрин кантара отчете още 1 килограм назад Simple Smile. От утре ще премахвам глутена да видим как ще се отрази на щитовидната.

# 38
  • София
Никой не пише тук, всички се оливат с храна и ги е срам.
Минете поне да си посипете главата с пепел.

Аз понеже не си падам по гергьовденска трапеза, си направих 3 дена фаст и съм едно кило надолу.

# 39
Ние пък нямахме Гергьовден, но пък имаме руски супермаркет с разкошни торти. Има руски, има украински, има полски и чешки ... всякакви. Ще спомена коридора , целия в стелажи пълни с всякакви @конфети@ ... и хладилника с пломбир и ескимо всякакви видове .
та за посещението там си сипя главата с пепел и то яко. няма да казвам какво замъкнах у дома.
Но пък отчитам 3 ти ден плуване на открития басеин. Не някакво шампионско и не по много, но вече 3 ти ден имам мускулна треска. И не като да не съм се движила преди това, но плуването явно си натоварва специфични групи.

А имаме и щанд за ягоди и аспержи от производител ... но и за това ми трябва пепел, защото замъкваме и бутилка GRAUER BURGUNDER @как е на български, не си спомням да съм го срещала ? @

Я да видим пепел остана ли за другите ?

# 40
Удържах и аз. Като ми се яде нещо сладко си позволявам по една малка лъжичка течен шоколад. Тестените изделия ги спрях от седмица и нещо. Днес и аз съм с 1 кг по малко. Закуска: кафе, Обяд: салата , сирене и малка пържола. Вечеря:  салата , месо и розе. 😅

# 41
Освен че в последните дни ям много и може би изцяло ос*ах всичко постигнато до тук, та освен това много ми е нервно. Кълбо от нерви съм, вбесявам се, крещя,  какво ми става не знам. Всъщност знам, но това е друга тема. Малкия скоро стана на три години,  време през което никой не ми го е взел от ръцете за час да си почина. Отделно спи лошо, съответно и аз. Като споделя с някого, например майка ми, какво ме е изнервило,тя се смее че е нещо дребно, вероятно е дребно, обаче аз знам какво са три години, в които някой е 100% залепен за теб 24 часа в денонощието. 
Извинявам се за отклонението, просто имах нужда да споделя.

Коя от вас си прави дрениращ масаж?  Звънях в едно козметично студио и каза 5-6 процедури трябвало, пък тогава цената става висока. Чудя се евентуално дрениращ с антицелулитна цел на бедрата само за да мога да направя няколко процедури?!

# 42
  • Велико Търново
Отчет за днес-след две 12 часови дежурства днес се събудих и станах в 4 Mr. Green
Тренировка-крака.Тяга, напади, клек с щанга, абдуктор, аддуктор, бедрено сгъване и разгъване, ритници.След това 40 минути кардио.
Храната:
След тренировка протеин, 11 часа-200 грама пилешки дроб със салата, сега в 17.30-18.00 пак дроб в същото количество+нарязана краставица и 100 грама обезмаслена извара.
Мечтая да ям вкусно и да отслабвам Mr. Greenбез да мисля за количества и калории Blush

# 43
  • София, България
Аз какво да кажа - хапвам си прилично.
В събота бях с приятели извън София, прекарахме си супер, ядох сладолед.
Тогава закусвах пълнозърнесто хлебче с бекон и кашкавал, но това беше най-читавото, което успях да си измисля за закуска след като минахме през Фантастикото и трябваше да си купим храна за из път. Прекарах си чудесно, не съжалявам за пълнозърнестата питка, нито за сладоледа. Отидохме до село Боснек, направихме опит да видим Духлата, но разбрахме, че е затворена, също така не успяхме да намерим и извор Живата вода, но в крайна сметка се надигнахме до язовир Пчелина! Simple Smile

Това, което е ново е, че си поръчах този Ацетил L-carnitin:
https://cdn.silabg.com/product/7735_Alcar_1.jpg

Настроена съм позитивно към него и мисля, че ще ми даде енергия и желание за повече активност, както и ще ми помогне да смъкна още някакви килограми.

Та това е от мен! Успех на останалите!

П.С. Демирче, пиши ми на лично за венците!

П.П.С. Номе, това с шумящите опаковки много ме зарадва.Ще го използвам и друг път Simple Smile

# 44
Сиска на мен специално най-ми харесва твоя начин на хранене и диетата , но като чета ... аз самата не издържам на такава. Дори напоследък не ми се яде месо. Почти изобщо. Не е като да не мога да го изям ако започна, но ако ми се предлага не ме привлича. Иначе изварата и маслото ми се струват супер, при мен с малко пълнозърнест хляб. Яйрян също.

Общи условия

Активация на акаунт