Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 92 653
  • 707
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата.
Днес не съм се спряла, яденето е добре, но чувствам, че задържам вода.

# 16
  • София
Вчера не ядох въглехидати и естествено не спах цяла нощ.Трябва да намеря златната среда между съня и кантара.
Сутринта закусих овесени ядки с боровинки и кокос.Обяд спанак с яйца и малко зелен фасул.Ще хапна черен шоколад за блясък в очите Simple Smile

# 17
Благодаря и аз за новата тема  Simple Smile

Hug за всички с проблеми! Да минават бързо и да се забравят!

Аз от 3 май съм на моя си режим. Имам пресни снимки преди, сега остава да бъда упорита и постоянна, за да има и след  Joy Веднага усещам леко прибиране и една лекота, което си е доста мотивиращо.

Самуела, добре дошла и поздравления за постигнатите резултати!

# 18
Минавам транзит.
Първо да благодаря за темата!!!  Hug
Второ- да кажа как разлюбих така любимите си така вредни храни. Ама вредни, та вредни ви казвам. Чипсове, фастфууд, сосове към тях и подобни. Обожавах ги и можех само на тях да живея, но си тежах има- няма 50 кг на 169 височина и не се замислях какви могат да бъдат последствията. След като започнах да се наливам още преди първата ми бременност, един ден си дадох сметка, че в дълготраен аспект това не може да продължава повече и просто взех решение, че трябва да отрежа боклуците- от раз да ги махна от ежедневието си. И в един момент се оказа, че дори не ми се прияжда от тях. Даже сега домашните да ядат- много рядко се изкушавам да си взема, почти никога. Случвало се е децата да ме питат как така може да не харесвам чипсове. Факт е, че нещо дояде ли ми се- хапвам си, но все по- рядко се случва това "нещо" да е джънк. За мен е важно да осъзная, че това нещо нищо хубаво няма да ми донесе, респективно да ми се ОТяде, а не да се убеждавам, че съм с желязна воля и затова няма да си позволя нещо, за което небцето ми жадува.
В този ред на мисли само да кажа, че и аз следя какво ям и как се храня не само от суета, а и защото искам да съм здрава. 

# 19
Благодаря за темата Hug
на гости на свеки диетите падат, много е сръдлива
от понеделник пак

Хубави да са ви празничните дни

# 20
  • Козлодуй
Благодаря и аз за темата Simple Smile Вчера ядох малко сушени плодове не бях яла въглехидрати близо месец и се чувствам дебела и гузна Simple Smile
z.2012, а твоя режим какъв е? Simple Smile

# 21
Вече имам зад гърба си първата ми тренировка.То с раздвижването всичко трая към 25 минути, но мисля, че е добро начало.Като посмъкна още малко килограми ми се искам да включа нещо по- сериозно.
z.2012, какъв е твоя режим.Аз съм с хашимото все по- често се замислям да премахна глутена и да мина на по либерален ВМ-НВХ режим, но на този етап все още чета и се информирам.

# 22
Самуела, чела съм в статиите на Румяна, че автоимунния протокол помага при Хашимото.

https://aiplifestyle.com/what-is-autoimmune-protocol-diet/

# 23
Моята вечеря естествено, беше около 10-на вида червено вино. И за десерт шоколадов сладолед от черен шоколад. Ама така се изкефих.... Хич не ми е важно какво би показал кантарчо....

# 24
NoMe, аз около 20 пъти повторих, че всеки си има разбиранията за глад. Като гледам какво ядете и по колко (от снимките ви) за мене половината си гладувате Simple Smile

Духче, това, което правиш е фаст - хранене в прозорец. Ако имаш резултати, продължавай така. Но имай предвид, че е монотонно и в един момент може да спре да действа. Тогава мини на 5:2, но първо се захрани няколко дни - контролирано, с 4-5-6 хранения на ден с малки порции.
Някой питаше за 5:2 фаста
http://www.fitwell.bg/%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/%D0%94%D0%B … 061_i.462287.html

Луна, аз не зная дали наистина е фаст, защото пия кафе със захар/мед и мляко.
Иначе то май си е фаст+5:2 + безвъглехидратна, така поне направих ударно 2 дни.
Вчера се заредих с малко въглехидрати от плодове (ягоди, боровинки и банан) + ядки.
Днес продължавам, както до сега, но без фаста (вече ядох банан). След 2 дни на 18-20 часа фаст, на третия (вчера) бях гладна по-рано и си изядох салатата в 13.30. За това балансирам, ако съм гладна си ям.

# 25
  • Велико Търново
Честит имен ден на Герганчето, ако има и други празнуващи им желая в добро здраве и благоденствие да си носят имената Hug
Мъжът ми има имен ден, но е много добре, че аз съм дежурна в аптеката Blush

Храната днес:
07.00 60 грама сварени овесени ядки+20 грама масло+150 грама портокал
13.00-100 грама пражка шунка+2 сварени яйца+зелена салата
18.00-две дози протеин
и като си отида в 20.30 ако е останала салата ще ям салата с две яйца, ако не ще изпия още две дози протеин.

От утре без извинения след силовата ще правя по 40 минути кардио.Храната за 7 дни ще е държа между 1200-1400 калории.Това от мен.

# 26
  • Бургас
Честит имен ден, Гери! Нека Свети Георги да закриля теб и твоето семейство!
Сиска, честит ти именник! Да ти е здрав, на ръце да те носи и обича много!
Аз съм с двама близки именници днес - баща ми и сестра ми. Очаква ме голяяяяма семейна сбирка на село, с много агнешко и сладки изкушения Simple Smile
Кантарът ме изненада днес - 56,500 кг. Ама след предстоящото освинване, скоро няма да ги видя пак ти цифри Simple Smile

# 27
честит празник и от мен, на Гери на други именници, на мъжа на Сиска, на самата Сиска за рождения ден, на ТиЛи за именния ден и изобщо - всичките ви споменавам мислено и пращам здраве и щастие Simple Smile Тези дни съм извън времето и пространството малко (особено извън онлайн пространството, пия кафе и пак към офиса зачезвам)
Аз днес съм на + след вчерашните плодове и чаша червено вино. Не си го слагам на сърцето. Ще има плюсове, ще има и минуси, прогресът не е праволинеен. Предпочитам така, отколкото да проявя инат/воля/глупост, както искате го наречете и в един момент, когато тялото ми поиска плодове или други въглехидрати, да стане неконтролируема ситуация. Много добре ми дойде на мотивацията -3 кг., за 2-3 дни, но си знаех, че не е стабилно тегло, а нещо, което ще варира, така че за момента се задоволявам с огромния прогрес за 6 първа цифра, а после ... каквото разум и воля покажат Simple Smile
Весел празник на всички!

# 28
  • тук и там
Честит празник на всички именници!Да са  живи,здрави и щастливи!

На мен Страхил нищо не ми е писал още,явно напливът за режими е голям-ще се правят тела за лятото...Така или иначе другата седмица няма да съм режимна,така че реално -не ми е важен  бързия отговор. Вчера имаше празник в у-то на детето,наденичка и пилешко шишче със салата  беше  менюто,е-и една бира изпих.До нас беше седнала една от учителките,която много обичам-българка,но е във Белгия от 30 години поне.Тя-слабичка,някъде 50 килограма го докарва.Порциите ни еднакви.Тя вика"Оле,какви големи порции..В къщи в никакъв случай не се сервират толкова големи порции,то това много храна-как ще го изям?"Та ми стана ясно-защо жената е 50 килограма,а аз 85 де-на мен порцията ми се стори като за диета-една наденичка от тънките,едно шишче и 5 парчета домат и маруля..Blush.Вечерта ударих две таблетки хром,моите ядоха и  сладолед-аз не посегнах!!!

Преди 6 години точно оставих цигарите,точно на Гергьовден.Е,от 6 години съм непушчака,а преди това дънех по една кутия най-малко цигари на ден..Но и от 6 години се боря със едни 10 килограма излишни,които качих точно тогава.

# 29
Честито на всички именници. На мен ми мина безумния ден вчера, който не знам защо ми беше страшно тежък. Днес съм по-добре. Днес, при 30 градуса навън ще има голям басеин, сигурно обаче ще е пълно с народ затова ще идем само сутринта. Вчера успях само 1 час да направя със само няколко дължини плуване и после си чувствах кожа и мускули супер. На открития басеин ми е приятно да плувам. В закрития не мога, затова там само децата водя и излизам навън да чакам .
Открих плажа и това е голям плюс. Разширявам спортните занимания с плуване

Общи условия

Активация на акаунт