Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 290
  • 707
  •   1
Отговори
# 690
А това за химическия произход на салатата Айсберг са абсолютни заблуди ... супер си е салатата, друг вид маруля
Това с айсберга не тръгна ли от едно клипче във ФБ преди време /аз преди няколко години го гледах/, в което показваха експеримент как от найлон едва ли не може да се направи въпросната салата? Иначе инфо в нета как се отглежда и разсажда айсберг- бол.

# 691
Според мен, групата е по-полезна от всякога! Искреност до дупка, дебати и всеки спокойно отстоява мнението си. Simple Smile Прекрасно!
Имам нужда от вашето огледало. Като напиша тук какво ме мъчи и веднага получавам образ Wink Моят, но обективен. Доста по-обективен поне от този, който виждам понякога. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Като забравя от къде съм тръгнала, когато нещата забуксуват, вие сте хората, които ми давате кураж.
Дори, да си призная, старая се и заради вас. Защото ме подкрепяте и имате доверие в мен.
Много емоционално се получи, но е важно за мен да го споделя. Flowers Hibiscus

# 692
Достатъчно въглехидрати ям от зеленчуци и плодове... Че само 1 ябълка е15-16,1 морков е 5-6, речен диня е около 20, 100 гр. млечни са около 3-4, порция броколи/кафиол/краставици около 5-6...в повечето дни дори значително ги надвишавам.Ако добавям и зърнени/бобови, ще скочат над 200,а това вече е "нормалното, общоприето" хранене, което именно целя да си спести.

# 693
Да, ама в учебника пише, че въглехидратите идват от глюкоза, захар и скорбяла. Набавяли се от зърнени култури и картофи. Да бяха написали зеленчуци, че да ги разберат децата.
Важни са, разбира се. Аз нали именно с прекалено ниски В. си разбутах хормоните.
Но по подразбиране под въглехидрати се разбира хляб и вафли.

Учебниците са пълна трагедия. Пълна. Но това е обществена тайна, нали?
Нямам им вяра откакто в първи клас прочетох, че партията е нашето слънце. Joy
Всеки обслужва нечий интерес. Разбира се, не нашия.

А който под вгх има предвид торти.....негов избор. Все пак има елементарни неща на този свят и който се интересува може да намери информация на един клик разстояние. Никога не е било толкова лесно.

Не знаех, че си си разбутала хормоните, оправи ли се?

За да не спамя
з- пъпеш след 10км в парка на гладно
о- пилешка супа със зеленчуци и много месца
в- същата супа
междинни- дроб от треска и варени зеленчуци (моркови, броколи), протеин след силовата довечера

Амур, твоята физическа активност не е на трениращ човек. Пак ще спомена таблицата от първия пост.
Виждала ли си я?

# 694
  • Велико Търново
[
Амур, твоята физическа активност не е на трениращ човек. Пак ще спомена таблицата от първия пост.
Виждала ли си я?

И не/ходенето на работа също мисля, че е не малък фактор Blush

# 695
  • Бургас
Дези, оправих се. Късмет, че се изследвах по някаква случайност през три месеца и видях, че са тръгнали в неправилна посока. Дадоха ми акъл тогава, да внимавам и да оправя храната. Веднага вдигнах В. На около 80-100 грама и влязоха в норма. Не ми се мисли какво щях да си докарам. Много съм съгласна с теб за таблицата на първа страница. Виждам едно залитане в крайности особено във фейсбук групите, което хич не е добре. Като вземат да припадат при вида на картоф, оризовка или морков и ми идват в повече. Спрях да ги чета.

# 696

И аз. От повечето дори излезнах.

# 697
  • Велико Търново

И аз. От повечето дори излезнах.
Май от всички излезнах аз Blush

# 698
Здравейте,направих 5 дни първа фаза и свалих 2кг. и 400гр.Днес започвам втора фаза,но се чудя по колко дни да ги въртя?
Мисля си за 1П/1ПЗ.Искам да сваля 10кг.

# 699
  • Козлодуй
Happy2, и какво точно правеше през първа фаза? Simple Smile Представи се и кажи какво хранене ползваш Simple Smile

# 700
  • София
Happy2, и какво точно правеше през първа фаза? Simple Smile Представи се и кажи какво хранене ползваш Simple Smile
Явно е Дюкан.

# 701

Май съм объркала темите Blush !Извинявам се !Вашата тема също е страхотна и може и в нея да пиша така и така вече го направих! Smiley
Започнах диетата на Дюкан,защото искам да сваля по-бързичко 10 килограма.Пробвах и Зоната,но не ми се получи-много сметки и теглене!Иначе съм привърженичка на режима на Папе и с него миналата година свалих 16 кг.за 6 месеца,после се поотпуснах зимата и върнах 6 кг.,който сега се опитвам да сваля,както и още 4 кг.

# 702
Ехо . Ето ме и мен след 2 седмици ваканция и с 1 килограм по-малко.
Ако успея да прочета назад по темата може да  имам идея за нещо , но сега още не мога да оправя багажите .
Ще погледна сред снимките имам ли някоя като за пред хора ....

# 703
  • Козлодуй
Happy2, ааа добре че си объркала тази е страхотна тема всеки е на различен режим и тук споделя дали сваля или качва Simple Smile И аз симпатизирам на Дюкан ама не го спазвам точно и затова си седя тук Simple Smile

Bandiera rossa, браво за почивката добре си се завърнала с минус Simple Smile

# 704
Здравейте,
ден 004 и 005 - успешни.Смятам като направя 10 дена да се претегля да видя как вървят нещата.
Леле, имало и отслабващи по време на почивка.Браво.Аз също да се похваля.Бях вчера и днес на градински партита.И успях да си ям режимно.Е, признавам, че си опитах съвсем по малко от другите вкусотии.И съм щастлива, защото успях само с опитване.Винаги съм се проваляла.Уж започвам с нагласата за две хапки и хоп изяла съм цялата торта Blush Но вчера и днес успях и съм много щастлива.А успях, защото съм сита! Не съжалявам, че режима ми е с теглене и грамажи, защото осъзнах колко много съм се заблуждавала.Ядяла съм много малко и колкото и да впрягам волята си рано или късно биологията взема превес и се започва онова с гладните дни, за да компенсирам освинването и естествено след няколко дена хайде пак на въртележката.Естествено после се обвинявам колко съм слабохарактерна и безволева и така си ходя хем гладна, хем дебела хем съсипана и изтощена емоционално.Направих 40 и определено не искам такъв живот. Извинете за лиричното отклонение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт