Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 904
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Честит празник на всички дечица!

# 152
Честит празник! Да са  живи и здрави всички дечица и винаги усмихнати! Simple Smile

# 153
Честит празник на всички дечица!
Да са ви живи и здрави!

Нашата ясла е далече. С кола , ако в момента нямам , тогава с транспорт

# 154
Хей момичета , кокичета. Честит празник на малките шушулета Simple Smile Много да са палави, весели и засмяни Simple Smile

# 155
Страхотна е Heart Eyes

# 156
Поли, много е красива Heart

# 157
Не знам дали сме красиви, ама сме със счупен пръст Sad Не съм влизала от 29384750 години и днес ми домъчня за Вас Simple Smile

# 158
Еее , как със счупен пръст Sad , милото... Да минава бързо!

Ние пък сме със счупен връх на зъбче.Диването се удари на пързалката и стана белята ...

# 159
Ей така бе Краси. Защипа си ръката на сушилото и то падна върху ръката и счупи средното пръстче. Почетох малко назад....диването свободно си отваря вратите, но входната стои заключена. Четох , че имаме бебоче Simple Smile Pure, честита рожба девойко Simple Smile

# 160
А и Гера разви на дърти години атопичен дерматит. Всъщност влязох да си помрънкам..... Simple Smile

# 161
poli1974 бързо възстановяване .С гипс ли е как е пръста ?

# 162
Поли, Герито е страаашна сладурана! Heart  Бързо да се оправя пръстчето! А за дерматита си имай едно на ум, че много обичат да я поставят тая диагноза. Не знам при вас какво е положението, де, но все пак да си кажа. Simple Smile

По-назад пропуснах да кажа, че и мойта много обича да ходи назад (поне все още не тича така Grinning), и както и да ходи рядко си гледа в краката. Но изумително досега е имала  само 5-6 падания! Simple Smile

Отсега още като се замисля за яслата и почвам да рева... тя май ще се справи, но аз не. Sad

# 163
Мариша, казаха 3-4 дена на мажа с Елоком, после стелаатомия на мустела. Обаче като идва Мустаков есента в Габрово я водя да я види.

# 164
Опс, сбърках, Адинко исках да напиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт