Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Мисис как сте ? Аз не мога не издържам вече тя като види супата и пощурява бие ме бута ми ръката .Опитах да играе с вода и да я храня не става....помагайте побърквам се къде греша

# 136
# 137
Просто не и давай супа, а всички други неща, които каза, че детето обича.

# 138
За храненето, не мога да дам много съвети, защото моята, макар и по-трудно от брат си, яде. Пускам Бейби ТъВъ и като се загледа и аз почна да се правя на клоун: "ооо, ето я пеперудката, ами тя си има цветенцеееее" и се получава. Другото, което правим е, слагаме я с нас на масата и й давам от нашата храна и тя се радва и яде... В яслата яде без проблеми, все ми я хвалят лелите колко хубаво си яла...

# 139
  • София
И аз да се разпиша Simple Smile Ние проблеми с яденето нямаме, случва се понякога да капризничи, да не се храни, но определено не е злояд Simple Smile Съчувствам на всички момичета със злояди деца - имам приятелка в тази ситуация.... 
Топчо от около 2 седмици говори Heart Изведнъж се отприщи са повтаря думички, осакатени неузнаваемо, разбира се, ама говори Simple Smile Обаче не тича. Все още не съм се притеснила, ама го мисля... Някое друго непротичало дете? Simple Smile п.с. Баткото тичаше още на годинка, и то здраво....

# 140
Мушмул тича, ама не говори. Не знам кое е по-добре Mr. Green

# 141
Тъкмо проходиш и проговориш,а вече ти заповядват да стоиш мирен и да мълчиш. 😂😂😂
Моята тича,непрестанно! За това е като излязла от война-рани,драскотини,корички... 🙈 Ама не може да върви бавно,а да си гледа в краката..защо е нужно?! Особено любопитно е дали я гоня като тича,или пък татко й я гони,или някой друг. 😂 Все с главата назад. Та порадвайте се на спокойствието до като не тичат,че после...

# 142
И моя юнак тича, той даже не ходи само търчи, а говоренето е на патагонски 😂

# 143
Ох, и мойта е от търчащите. И от викащите! Grinning Иначе непрекъснато си говори нещо на неин си език, не съм сигурна дали и тя се разбира!  Grinning Иначе казва има- няма 10ина думички от сорта на мама, бау-бау, бам....Разбира страшно много, ама не ще да приказва на човешки и това е....Simple Smile

# 144
Бяга с гърба назад чак, то не, че като бяга напред и много си гледа в краката, къде-къде по-интересни неща има наоколо. От говоренето най-членоразделно е мама, с което се обръща към татко си, и бау-бау. Амии като ми повтори днес 438 пъти бау-бау, придружено с най-различни жестове на еуфория, ентусиазъм, тъга, подскоци на място и т.н.. и малко не съм много сигурна дали съм готова да проговори Joy

# 145
  • София
Joy

Като цяло нито тича, нито говори толкова. Като е на ясла проговаря повече. Сега е в нас от петък и определено говори по-малко. Уви и днес продължава температурата. Вече съм убедена, че е зъб. Точат се лиги с литри. Зъб обаче продължавам да не виждам...

Днес им беше тържеството в яслата. По-точно детската градина има юбилей и бяхме официално поканени всички. Започна яслата с танц на маймунките. Сега разбирам някои движения - чесане по главата и тупане по шкембето Joy

После бяхме на първия ред яслата. Една мацка идва да танцуват, хваща го за ръка, а нашия рев, та рев и се държи за мен. Grinning Яде от тортата накрая Grinning

# 146
Мушмул тича, ама не говори. Не знам кое е по-добре Mr. Green

Същата работа.
На стадиона да го пусна, ще препуска.
Приетите в по— далечна ясла, как ще водите децата, с кола или с градския транспорт.
Иначе за т.нар. злоядство, много съвети се дадоха, според мен не се настройвайте и лепете етикет „ детето ми е злоядо”. Ще мине, щом са здрави и кръвните изследвания са в норма. Особено анита123123, ако баби ти внушават, че трябва да изяжда супа, манджа и десерт всеки път, абсурд!

# 147
# 148
Честит празник и от мен на всички! 🧚🏻♀🎉🎁

# 149
Честит празник на малките разбойници, да растат здрави, палави, щастливи и много безгрижни!!!! а порасналите деца, да са усмихнати, позитивни и да слушат малчуганиъе

Общи условия

Активация на акаунт