Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Хаха, моят е същия лебед!

# 511
  • София

Не съм знаела Joy Може да ги изведем заедно някой ден, докато времето не се е скапало пак. Едни съседи имат близначета на същата възраст, ама са момченца и нещо не искат да си играят с Дария. Тя им говори, те бягат от нея, а ММ я успокоява: „Споко, след 15 години нещата ще се обърнат и ще си умират да излязат с теб, ама тогава ти и да искаш, аз няма да дам.” Blush

Joy

Това ми напомни за коледното тържество. Ние на първи ред, има малко място до сцената. Една мацка от неговата група пее и танцува, щастлива. Идва и го хваща за ръка да танцуват. Той се дърпа и крие в мен... Joy

# 512
  • София
Пак аз... Blush

Познайте кой си разби устата. От превъзбуда да си кара колелото взе, че падна по очи. И не успя да се подпре с ръчички. Прехапа си горната устна, шурна кръв и се поду. Слава богу, зъбчетата са добре. Сега е само смешен... Надявам се да спадне оттока.

Ели, какво стана с вашите зъбчета?

Pure - Жива ли си след посещението на свекървата? Grinning

# 513
Мисис, искрено ти съчувствам. Абсолютно разбирам какъв ужас си изживяла, то като шурне тая кръв от устата и човек се ошашква. Добре, че няма зъби засегнати. Ние го водихме на стоматолог в София в понеделник. По нейно мнение травмата не е голяма, но каза, че трябва да изчакаме един месец, през който да следим дали зъбчетата няма да почернеят или да се образува гнойна торбичка в основата, което ще е сигнал, че са некротизирали. Шансът това да се случи е малък, та ако всичко е наред, след месец ще идем само да ги полират или изпилят връхчетата. Естетически няма как да са еднакви вече, но здраве да е, за щастие са млечни и рано или късно ще ги смени. Болка или чувствителност няма никаква, мия си му зъбите спокойно, хрупа си солетки. Забравил е той отдавна за случката и е готов за нови "подвизи". За жалост даже не си е взел поука да е по-внимателен и предпазлив, още се мисли за безсмъртен и хвърчи.

# 514
Хааха Инър, това ми напомня на ММ, който ме попита дали ще я заведем в манастир, когато влезе в пубертета.
Ели, направете си контролните снимки, пожелавам и се надявам, че всичко е наред.
Мисис, ох, заболя ме и мен, горкият той. Патето й подариха баланс колело за рд-то, но я е страх да го кара. А за свекървата, какво да кажа-ще си замълча, тя нали с добри чувства, но пък изми прозорците за втори път Simple Smile Ох, цяла седмица ми дойде в повече, колкото за уикенда - ок, но седмица ми е много. Патето на ясла, а бебето си е мамин глезан и при никой не иска, дори при баща си, та, не ми помогна кой знае колко. Цяла седмица въвеждам ред в желанията и истериите на Патето, защото "не" не е било категорично. ....

# 515
  • София
Еее, Ели, идеално е така!

Pure, жива сиии! Grinning

Боже, как са живяли едно време по няколко поколения в едно домакинство...

ММ гледа малкия, а аз спах ехей до преди малко. Сега и кафе си имам, разкош.

Спадна му отока на героя, нищо му няма.

В нас на почит са всички пеещи и танцуващи играчки. Таман 3 се гонят сега - едно пате танцува в кръг, един влак и автобус го гонят Joy

# 516
Искам да похваля Патето, че от две нощи спи на голямото легло Simple Smile много е щастлива и горда от този факт, само се фука къде спи.
Аз имам проблем с тоя памперс, две нощи е сух и после две е подмокрен, не мога да я оставя без ще настане истинска какафония, като се напишка. Само нощем остана.

# 517
Ох, не ми говорете за памперси....ние сме без памперс, но си ака в гащите Angry .Неще и неще да седне на гърнето, търчи, пищи, реве, но все едно е с памперс. Иначе доволно идва и ми вика "Ако" и отказва да му сваля гащите...подлудява ме.

# 518
Аз по-добре да замълча. Нашият е изцяло и само на памперс, гърнето въобще не се ползва. Надявам се в яслата да ми съдействат и да помогнат за отучването му, ако ли не-другото лято чак. Но си признавам, че и на мен не ми е фикс идея и не го натискам.

# 519
Аз по-добре да замълча. Нашият е изцяло и само на памперс, гърнето въобще не се ползва. Надявам се в яслата да ми съдействат и да помогнат за отучването му, ако ли не-другото лято чак. Но си признавам, че и на мен не ми е фикс идея и не го натискам.
+ 1

# 520
  • София
И ние сме го кривата круша. Аз виждам детето само за по 2 часа вечер преди лягане и през уикендите, плюс когато е болна. Малко амбициозно ми звучи да прогресирам с гърнето за това време. Pensive

# 521
И ние сме го кривата круша. Аз виждам детето само за по 2 часа вечер преди лягане и през уикендите, плюс когато е болна. Малко амбициозно ми звучи да прогресирам с гърнето за това време. Pensive

+1

# 522
Днес ни е първи ден на ясла и май ще е много трудно... мъничето ми плака като, че ли го изоставям.За капак и аз не издържах и се разплаках.Стискайте ни палци да се адаптира бързо.

# 523
Първи ден на ясла и за нас. Краси, силно гуш, Бъди силна, вярвам, че ще се адаптира детенце. Нашият го "грабнаха" и влезе супер бързо за ръка със сестрата, даже не се обърна да ме погледне. В 10:30 трябва да ида да си го взема, днес е само за час и половина, да се запознаят.

# 524
Ууууу успех момичета! Дано малчовците да свикнат бързо и да им хареса! Simple Smile И дано случите на хора, щото това дето lid разказа е....безумно и безобразно! Sad
Мойта не беше на ясла 3 дена, че имаше малко т и много мъки със зъби. Днес я заведох...ми пак същото. Излиза с кеф, даже ме дърпа да се обличам по-бързо, ходи навън и се кефи на котките и на кучетата, и като влезем в градината - рев. Но днес с ушите си чух как с влизането при децата ревът стихва  и  малко се поуспокоих. Пак не ми е приятно, че влиза с плач, но ако е за тия 2-3 минути....търпи се. Simple Smile
Днес изключително много ме мързи, но....отивам на работа! Grinning

P.S. Забравих да кажа, че и ние сме до никъде с памперса. Изобщо не знам кога и как ще го махаме. Sad

Общи условия

Активация на акаунт