Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Минавам с бързо питане, изследваня щта за ясла за колко време стават и микробиологията, с лепенка ли е
Ние ги правихме миналата година, но в Бургас, защото точно тогава бяхме на гости на родителите ми. Станаха за 2-3 дни по мои спомени. Като цяло май зависи в коя лаборатория ще идеш. И да, искаха предметно стъкълце с тиксо проба - ако това имаш предвид под лепенка. Thinking

Иначе да се отчета, Дария днес от 6 сутринта повръща  многократно, така че не я пуснах на ясла и пак ще излизаме в болнични. Настинките са ми ясни, но не разбирам тия стомашни вируси защо втора година ги води от яслата на килограм. Вкъщи и в Бургас като стоя толкова време как и веднъж не хвана.

# 541
Благодаря ти Инер, точно това ми беше идеята за предметното стъкло, въпреки че се оказа че мб не искат само чревни

# 542
И ние след тридневно ходене на ясла пак май завъдихме сополи Sad.

# 543
Ние без да ходи на детска завъдихме някакъв вирус. Очичките й секретират,подкашля,напишка се миналата нощ,което не се беше случвало от седмици.
Отделно имам хиляди проблеми и ми идва да се метна от някъде... 😣

# 544
И моят само за три дни ходене на ясла завъди сополи, след което и аз, след което и баща му... но ние дъртите го изкарахме много по-тежко. От тази гледна точка наистина се радвам, че няма да ходи на ясла, защото много трудно му давам каквото и да е лекарство.

Шо, във всяка лаборатория е различен срокът. Виж за акото колко дни преди започване ти искат изследването от яслата и спрямо него пусни всички, така май е по-лесно.

Ениуан, какво има? Ако искаш сподели... може да ти олекне.

# 545
За съжаление отърване от така наречените "градински спополи" няма. Баткото как тръгваше на градина и все беше със сополи. Какво ли не правехме. Изчистваше се за ден, два до три и после пак... Малката и тя е така. Промивам всеки ден с физ р-р, продухвам, давам витамини и какво ли не, но просто се примирявам. За едни сополи (бистри, без т, гърло и тнт), няма как да си взема болничен...

# 546
Мерси мацки за отговорите ❤️
И ние сме споливи без градина още, и аз и кската но при октомвриеца е май по скоро на "зъбна" основа
Ениуан гуш 💓💓💓

# 547
  • София
Ениуан - споделяй смело. И без това само аз мрънкам в темата и вече ме е срам...Blush 

Днес обаче нямам за какво Joy

Сега съм доволна, че е до обяд на ясла, именно щото се опита да се разболее, но май се разминахме. Само дето има афти. От вчера има нова. Пръскам с Анафтин и слава богу за 3 дни минава. Досега афтите при него са на вирусна основа... Дано да минат леко и да няма боледувания!

# 548
  • София
При нас както върви може би ще се наложи пак да влезем в болница утре. Но просто ми е невъзможно да я накарам да задържи каквато и да е храна или течности, дори вода.

# 549
  • София
Олееее, Innerlane, 😞. Душица малка! 😔 На малки глътки, нещо любимо.. солетка-две? Като лекарства какво пробва?

# 550
Инер,много гадно,стискам палци да мине бързо и леко. 😓

Мерси за гушките,но не е за споделяне. Нещата са твърде лични и прекалено сложни,за да споделя. Просто последните седмици съм в някакъв ад и не знам кога ще се свърши тая каша... И няма с кой да споделя,та за това помрънках тук. Няма да ви натоварвам!
Лека и спокойна нощ на всички! 😴😘❤ Гуш! 🤗

# 551
  • София
Пожелавам още утре да приключи по най-добрия начин! Hug

# 552
Инер, дано се разминете с болницата, Ениуан и аз се присъединявам към пожеланието на Роузи, всичко да се развие по най добрия начин😘

# 553
  • София
Не се размина, приеха ни пак в Инфекциозна. Обезводняването е сериозно, а има и температура. Чакам резултати за вируса.

# 554
  • София
Innerlane Cry Пиши, като има информация. Предполагам включиха банка? Бързо ще го овладеят!

Общи условия

Активация на акаунт