Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Взехме го към 10,30ч., поревал е, но се е успокоил и като си го вземах беше усмихнат.Не е ял там, само малко ябълка и вода, но е напредък за ябълката, защото вкъщи не иска никакъв плод. Като го питам дали иска пак казва ДА, но ще видим утре.

Малко телеграфно го написах, но съм още розвълнувана.

# 526
И аз го взех в 10:30. Давали са им банан за предиобедна закуска, не е искал да го яде, не са настоявали. Не ме изненадва, той банани не яде, както и никакви плодове, освен ако не са намачкани или пасирани. Играл си е, седял е с децата на гърнето, бо естествено нищо не е свършил в него. Не бързаше да излиза даже като ми чу гласа. Спокоен и весел беше. Да видим утре. Пак сме по същата схема, водим го в 9ч, закусвал у дома.

# 527
Ели, дано все усмихнати си ги прибираме!

# 528
Ох, големите сладури вече имат своя среда, различна от дома. Краси, Ели хубаво ще им е сред връстници Simple Smile
Осъзнах го, когато госпожата в яслата ми изпрати снимки от РД на Патето в яслата. Много щастлива и спокойна, с няколко дечица около нея Simple Smile, плаках, като магаре, а ходи на ясла от декември м.г. с малко прекъсване и ходене на детски център до обяд. Хормонално и недоспало ми е!

Мисис, как е положението?

# 529
Краси, Ели, успех с яслите! Дано децата свикнат бързо и не преживяват силно раздялата. И двете звучите обнадеждени, така, че мисля, че всичко ще е наред. Майката винаги усеща детето си. ❤

При нас нищо ново и интересно.🤪

# 530
И аз мисля, че моят бонбон се забавлява на яслата. Още помня като го оставях първите пъти как съм ревала, ама е за хубаво, кураж, момичета!

Започнаха рождените дни с пълна пара Grinning, честито на порасналите вече мъници. Ние за 1г пътувахме, то нямаше и кого толкова да поканим, ама 2г ги изпразнувахме тая събота. Цяла седмица съм се занимавала с ръкоделия до 2-3 сутринта Bowtie и накрая за нищо не остана време, но пак добре се получи. Залата ни за празници е малко тъмна, какво да се прави - качвам една снимка на тортите, бяхме на рибешка тематика, че по цял ден ми повтаря “пейше, пейше” - риба демек. Амаа.. това беше с рождените дни, догодина предпочитам пак пътуване Simple Smile

# 531
Мойта беше миналата седмица с хрема и си я гледах три дни .От днес е пак на ясла.стягаме се за рождения ден на 13 Поръчах торта от Чочко и купих ревяща кукла със сълзи. Simple Smile Ще празнуваме с най - близките роднини баби и дядо  без деца .

# 532
  • София
krassi14 Hug Това чувство на вина, което изпитваш в началото, колкото и да вярваш, че е за добро Hug Ще мине Hug

Фиффи Честит ти рожденик! Много готини торти!

Pure_nature Ооох, като си ме запитала да си излея... ММ е в командировка днес и утре. Тази вечер сме сами. Трябваше да отидем до една позната да свършим задачки. Ейййй, магарето му с магаре, 2 часа ми отне, вместо за 50 минути. Първо тръгна с колелото. Опитах се да го откажа - рева и се тръшка в коридора. Върнах се и взех проклетото колело. Стигнах пред блока и се сетих, че ключа за колата не е в мен. Оставих го долу (ние сме на 1 етаж), за да се кача да взема ключа. Е, разбира се предложих да дойде с мен, но последва от рев, че не кара колелото. Оставянето долу пак беше придружено с рев, че ме няма... Абе няма полезен ход. А нагоре по стълби крещящ диване не ща да влача.

После стигнах до магазина и взех предвидливо пакет солети, поне малко мир да има. В колата пя на отиване, ама на връщане рева. После рева да го нося до нас, а аз вече влачех, ха познайте... колело, храна и какво ли още не. Е драматично се прибра, рева и се тръшка. Тича пред мен и застава с вдигнати ръце да го нося... Отказа да яде - демек рева... Сложих го да спи. Блазе им на всички дето можете да изпиете по едно. Аз изядох кутия бонбони, барем ми мине малко. Мрън - край.

Утре пак да пишете всички за яслата!

# 533
krassi14 Hug Това чувство на вина, което изпитваш в началото, колкото и да вярваш, че е за добро Hug Ще мине Hug

Фиффи Честит ти рожденик! Много готини торти!

Pure_nature Ооох, като си ме запитала да си излея... ММ е в командировка днес и утре. Тази вечер сме сами. Трябваше да отидем до една позната да свършим задачки. Ейййй, магарето му с магаре, 2 часа ми отне, вместо за 50 минути. Първо тръгна с колелото. Опитах се да го откажа - рева и се тръшка в коридора. Върнах се и взех проклетото колело. Стигнах пред блока и се сетих, че ключа за колата не е в мен. Оставих го долу (ние сме на 1 етаж), за да се кача да взема ключа. Е, разбира се предложих да дойде с мен, но последва от рев, че не кара колелото. Оставянето долу пак беше придружено с рев, че ме няма... Абе няма полезен ход. А нагоре по стълби крещящ диване не ща да влача.

После стигнах до магазина и взех предвидливо пакет солети, поне малко мир да има. В колата пя на отиване, ама на връщане рева. После рева да го нося до нас, а аз вече влачех, ха познайте... колело, храна и какво ли още не. Е драматично се прибра, рева и се тръшка. Тича пред мен и застава с вдигнати ръце да го нося... Отказа да яде - демек рева... Сложих го да спи. Блазе им на всички дето можете да изпиете по едно. Аз изядох кутия бонбони, барем ми мине малко. Мрън - край.

Утре пак да пишете всички за яслата!
Ох, все едно пишеш за Патето, спокойно, малко остава и истинският екшън ще настане :* :* :* повярвай ми, ще спреш да се впечатляваш - изобщо! Аз вечер пия по една бира и гледам в стената над телевизора, поне 15мин всяка вечер, след като заспят малките разбойници.

# 534
  • София
Хаха, момичета, Роузи, Пюър представям си ви цветно Simple Smile))) Аз съм станала много дзен вече - без да съм сигурна, че това е добре Wink Днес една възрастна съседка си потърси повод за малко поучения... "ама тази шахта е много мръсна" и бля-бля.... Викам - ми да, определено не е от нещата, върху които бих искала да стоят (вЕрно си беше мръсна шахта!!!!), ама имат инженерна мисъл децата, няма начин.... И ги оставих да си пуснат всички събрани камъчета вътре Simple Smile И на съседката се усмихнах благодарно за грижите. Истински дзен Simple Smile)

# 535
Роузи, Пюр прегръдки!
Днес беше една идея по-спокоен като влязохме в яслата, естествено се разрева като влезе при децата, но се надявам да се успокои бързо.
Роузи, и ние сме от тръшкащите, реве, пищи, ляга по земята и накрая излизаме с тротинетка и камионче за бутане с крака....аз съм като магаре натоварена, а той търчи където си иска 😂

# 536
  • София
Аз особен екшън през деня с детето нямам - ходи си на ясла с желание, играе и с деца, и с възрастни и самостоятелно без да е залепена за мен. Но нощите ни са драма. Събужда се да реве, сънува ли не знам, събужда се мляко да иска, събужда се наакана, събужда се просто да ме търси... Въобще няма нощ, в която да не ни вдигне по няколко пъти. Отделно и че трудно заспива. Слагам я да ляга, а тя почва „Детско, детско!!”'. Пусна ѝ песничка или филмче, и айде пак, „Не, не, не, друго! Друго!” И пеем, и приказки си разказваме, и какво ли не гледаме и пак с много мъка в сто часа. И сутрин не може да гледа като става за ясла, съответно. Мрънка, дупи се и иска в кошарата.

# 537
Инер, и ние ще сме така сигурно и моя трудно заспива, а скоро тръгва на ясла и ще е драма голяма Frowning

# 538
  • София
Hug

Да споделя за трудовото заспиване... Обикновено при малкото се получава, защото не е уморен достатъчно. Обаче в яслата се уморява и заспива сравнително бързо.

# 539
Минавам с бързо питане, изследваня щта за ясла за колко време стават и микробиологията, с лепенка ли е

Общи условия

Активация на акаунт