Малко телеграфно го написах, но съм още розвълнувана.

, плаках, като магаре, а ходи на ясла от декември м.г. с малко прекъсване и ходене на детски център до обяд. Хормонално и недоспало ми е!
, честито на порасналите вече мъници. Ние за 1г пътувахме, то нямаше и кого толкова да поканим, ама 2г ги изпразнувахме тая събота. Цяла седмица съм се занимавала с ръкоделия до 2-3 сутринта
и накрая за нищо не остана време, но пак добре се получи. Залата ни за празници е малко тъмна, какво да се прави - качвам една снимка на тортите, бяхме на рибешка тематика, че по цял ден ми повтаря “пейше, пейше” - риба демек. Амаа.. това беше с рождените дни, догодина предпочитам пак пътуване 
Това чувство на вина, което изпитваш в началото, колкото и да вярваш, че е за добро
Ще мине 
Това чувство на вина, което изпитваш в началото, колкото и да вярваш, че е за добро
Ще мине 
))) Аз съм станала много дзен вече - без да съм сигурна, че това е добре
Днес една възрастна съседка си потърси повод за малко поучения... "ама тази шахта е много мръсна" и бля-бля.... Викам - ми да, определено не е от нещата, върху които бих искала да стоят (вЕрно си беше мръсна шахта!!!!), ама имат инженерна мисъл децата, няма начин.... И ги оставих да си пуснат всички събрани камъчета вътре
И на съседката се усмихнах благодарно за грижите. Истински дзен
)