Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 722
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Innerlane как сте?

Pure Има ли резултати от изследванията на Патето?

Аз бях на преглед днес. Нещо не е много наред кръвотока. Ще следя кръвното, че прави проблем май. Бебе вече е 3+кг Grinning
Следи си кръвното, важно е. На финалната права си, още малко Wink

Резултати или понеделник или вторник, ние тук у наше село нямаме експедитивна лаборатория, както софийските.

Инър, как сте?

# 571
  • София
По-добре, днес не е повръщала. Държим я на диета само от бисквити Житен дар, солети, сухари и лечебната Хумана. Съответно Дария цял ден рева за кус кус и пица (тя нарича "пица" и пицата, и принцесите, и всички сандвичи). Хубавото е, че поне вече има сили да реве за нещо... Изчаквам да минат трита дни и дим да ни няма.

# 572
  • София
Идеално! Малко остана!

# 573
  • София
Инер, съчувствам, била съм там с Дани. Има един автомат за кафе вдясно от изхода.... Ама дано излезете по-бързо!

# 574
Браво инер💓щом реве за пица, ❤️
Всички болни, да се оправят, Роузи а кръвното как е, голямо гуш малко остана

# 575
  • София
Днес съм като нова Grinning

Кръвното беше 140/80. Преди това все 140/70 беше в кабинета. Ама като кажат ще мерим кръвно и аз така се вълнувам...

Сутринта беше 110/70. Имам си безкофеиново кафе Grinning

Малката вихрушка ми помогна да изчистим, бърса огледалата с мен Grinning Сега реди кротко конструктор. Наслаждавам се на 10-те минути рай Joy

# 576

Момичета черпя ви с виртуална торта малката ми Михаела става на две години днес Simple Smile

# 577
Ани, жива и здрава да е прекрасната госпожица💓
Роуз не кой знае колко високо, долното е добре. Аз въпреки това на 140/80.щях да умра, защото цял живот съм с мега ниско. Течности и почивка, малко още остана❤️

# 578
Честит празник, Анита!

# 579
Честит рожден ден на Мишето!

Ние изкарахме много тежка вечер с 39 градуса тимпература, която много бавно спадна до 38 и преди обед пак се покачи.И гласа му се промени на мъника все едно е пял цяла вечер Confused
Роузи, дръж се още малко, после забавленията ще са ти на мах 😉

# 580
Честит празник,Ани! Да е жива и здрава Мишето и много да слушка! ❤💋🎁
Краси,Инер и всички други с болни дечица-бързо оздравяване и гушки!
Мисис,и за теб гуш и се пази,още малко. 😍❤

Ние сме на гости с преспиване,ама на обяд пропуснахме съня и сега е “купон”- хленчене,мрън мрън,рев... 🙄🙈
  А до като пиша взе,че заспа. Красота! 😣 После няма да има заспиване... Уфффф... 😂 Хайде отивам да помагам да сглобяваме кухня до като спи.

# 581
krassi14 благодаря спокойна нощ и бързо оздравяване
Благодаря на всички за пожеланията

# 582
Честит празник, Ани! ❤

Ениуан, и моят днес не спа цял ден .. точно към 18:30 беше някакъв ад.

Мисис, браво! Имаш помагач! Преди седмица някъде моят чисти с прахосмукачката - увековечих момента на клипче! Ха Ха.

Краси, 😢 много мразя температура... дано тази вечер да не вдига.

Някой скоро да е купувал/срещал плюшена играчка котка или куче, което да мяука/джавка, да се движи само или с дистанционно, ако прави и други мурафети ще е супер Ха ах...?

# 583
  • София
анита123123 Честит рожден ден на Мишето! С пожелания за здраве и много игри!

krassi14 Дано тази вечер да е спокойна, дано! Hug Пиши утре!

Iid Имам истинска! Мяука, дърпат го за опашката и се чуди как да се отскубне Grinning Лошото е, че и космите и акото са истински Joy

P.S. Не мога да помогна за съжаление Sad

# 584
Хахаха, Мисис, разсмя ме от сърце! Точно заради истинското ако и косми търсим “фалшиво” животинче.😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт