Ениуан, всички минаваме през трудности, едни по-малки, други по-големи, намери сили да се пребориш за себе си 🤗
Патето има някакви секрети в интимната област и днес й взеха микробиология. Вчера с лудата си глава, да побърза да ми донесе една играчка пред блока, спъна се и супер силно си удари веждата, поду се и посиня за минута, ходихме в спешното, добре била, сутринта едва си отваря окото. Това, което ме притеснява е, че повърна сутринта. Според педиатърката и ММ е от пържолата снощи и повръщането няма общо с удара, но на мен си ми е свито в корема. Прегледала я е и е казала да си ходи на ясла, там да си играе и да се разсейва.
Мисис, тук сме заедно и за хубаво и за лошо 🤗 отпусни си душичката преди да настане екшъна :* ... Ох, милата, само те подмайтапвам, ще мине малко време и ще се гушкат двамката и малчо ще гали бебето по главичката, а като види батко си, цялата ще сияе. Виждам го в очите на малкото Мече, а Патето вече е много по-търпелива и хрисима към него. Когато се разплаче, ходи да му показва играчките, не му ги дава разбира се, а той започва да се смее с глас.
Имах нужда да чуя нещо такова! Благодаря ти!
Дано да е спаднал отока днес.
(Да се има предвид, че само слетобед бяхме в нас, а и спа 3 часа):