Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Инър, дано бързо да открият вируса. На система ли е душичката малка? Стискам палци и някак искам да ти дам кураж. Прегръдки

Ениуан, всички минаваме през трудности, едни по-малки, други по-големи, намери сили да се пребориш за себе си 🤗

Патето има някакви секрети в интимната област и днес й взеха микробиология. Вчера с лудата си глава, да побърза да ми донесе една играчка пред блока, спъна се и супер силно си удари веждата, поду се и посиня за минута, ходихме в спешното, добре била, сутринта едва си отваря окото. Това, което ме притеснява е, че повърна сутринта. Според педиатърката и ММ е от пържолата снощи и повръщането няма общо с удара, но на мен си ми е свито в корема. Прегледала я е и е казала да си ходи на ясла, там да си играе и да се разсейва.

Мисис, тук сме заедно и за хубаво и за лошо 🤗 отпусни си душичката преди да настане екшъна :* ... Ох, милата, само те подмайтапвам, ще мине малко време и ще се гушкат двамката и малчо ще гали бебето по главичката, а като види батко си, цялата ще сияе. Виждам го в очите на малкото  Мече, а Патето вече е много по-търпелива и хрисима към него. Когато се разплаче, ходи да му показва играчките, не му ги дава разбира се, а той започва да се смее с глас.

# 556
  • София
Pure_nature Много, много благодаря! Hug Имах нужда да чуя нещо такова! Благодаря ти!

Много бързо стават белите, много бързо Sad Дано да е спаднал отока днес.

Малко забавно: Да споделя динамиката на вкъщи за вчерашния ден Grinning (Да се има предвид, че само слетобед бяхме в нас, а и спа 3 часа):

- Реших да разопаковам един кашон докато той яде кисело мляко с лъжицата на столчето в гръб към мен. Половин кофичка кисело мляко се събира от шкафове и под точно с 12 къса кухненска хартия Grinning

- 3 пъти подредих тениските му в шкафа. Отнема 15 минути. През останалото време са завлечени до пералнята, после са "изпрани", "изсушени" и върнати обратно. Heart Eyes

- Изпи 3 чаши! с вода. 1 беше разлята на дивана... Grinning

- Приоритетно изпрахме хавлиите и чаршафите, защото водата излиза и извън памперса... Grinning

# 557
  • София
Почти изтече вече първата банка от половин литър, но на сутрешната визитация казаха, че много била обезводнена, така че още ще вливат. След големия рев при слагането на абоката, Дария заспа и от тогава не е мръднала. Нито докторите отрази, нито никой. Бях забравила какъв Биг брадър е тая болница с големите стъкла между стаите. Другите майки, гледам, тръснали по един таблет на бебетата и си цъкат на телефоните. Модерна работа!
Иначе в самата болница нищо няма, дори лафка да си купиш нещо. Малко ме изнервя това. Но може би така насърчават инфекциозно болните да си седят по стаите вместо да си обменят заразите, знам ли. Технически погледнато съм с два пъти повече багаж, отколкото онзи дето носих лятото на море. Ама на морето не се е налагало да мъкна възглавници, одеяла и спални комплекти.

# 558
ОООХ, Инер!!! Дано бързо се оправи детенцето...

# 559
Почти изтече вече първата банка от половин литър, но на сутрешната визитация казаха, че много била обезводнена, така че още ще вливат. След големия рев при слагането на абоката, Дария заспа и от тогава не е мръднала. Нито докторите отрази, нито никой. Бях забравила какъв Биг брадър е тая болница с големите стъкла между стаите. Другите майки, гледам, тръснали по един таблет на бебетата и си цъкат на телефоните. Модерна работа!
Иначе в самата болница нищо няма, дори лафка да си купиш нещо. Малко ме изнервя това. Но може би така насърчават инфекциозно болните да си седят по стаите вместо да си обменят заразите, знам ли. Технически погледнато съм с два пъти повече багаж, отколкото онзи дето носих лятото на море. Ама на морето не се е налагало да мъкна възглавници, одеяла и спални комплекти.
Дори и спално бельо ли не дават? В Пирогов имаше и за майките и за децата. Ох, бързо да се измъквате от там.

# 560
Иннер, бързо да се оправя детето!

Ние вече се разболяхме след 3-дневна ясла.Със сополи, червено гърло и температура Disappointed

# 561
Инер, скорошно оздравяване! 😢

Краси, и на вас!

Мисис, аз ако разкажа как минава нашият ден... кръст не ми остана да чистя и подреждам след диването вкъщи, а навън - крака да тичам подире му.🤪 Но да са ни живи и здрави - стискаме зъби и пием по едно!

# 562
Инер, по бързо да се оправя детенце, голямо гуш

# 563
Инер бързо оздравяване и прибиране у дома .Бъди силна всички си заслужава , заради детенце .....
Anyyyone и аз имам такъв проблем, с който живея и с никой не мога да споделя знам какво е ..  прегръдка

# 564
Инер, искрено ви съчувствам и стискам палци бързо да се възстанови и да ви изпишат. Българските болници са ужас.
Краси, бързо оздравяване и на вас. При нас картинката е идентична. След 3 дни на ясла до обяд, вече сме вкъщи. Малкият е със зачервено гърло с налепи и хрема. От 5ч сутринта сме на крак. От началото на седмицата не беше спал на обяд. Подозирах, че причината за това е стресът от яслата, но ето че дискомфортът бил от друго. Да видим за колко време ще мине. Просто не си представям като се върна на работа как ще я караме.

# 565
Да не ви плаша, но Мушмул, като тръгна на ясла миналия декември, беше 3 дни на ясла и 23 вкъщи болен Mr. Green Помня го, защото оревах света как платих цял месец ясла, пък имаше и почивни дни и т.н. После вече ревях, щото чавето е болно...

Сега, след прекарани 3 ангини, 100 вируса и какво ли не, ми е по-спокойно Mr. Green

# 566
Да не ви плаша, но Мушмул, като тръгна на ясла миналия декември, беше 3 дни на ясла и 23 вкъщи болен Mr. Green Помня го, защото оревах света как платих цял месец ясла, пък имаше и почивни дни и т.н. После вече ревях, щото чавето е болно...

Сега, след прекарани 3 ангини, 100 вируса и какво ли не, ми е по-спокойно Mr. Green
Идентичен случай в наше село. Шегувахме се (не съвсем весело) с ММ, че по 300лв на непълен ден не е лоша заработка. Тази НГ ще е още по-зле, щото в добавка към 3 почивни седмици през декември, яслата е затворена и целия януари. Ама си плащаш, нали.. Rage

Инер, дано скоро се оправи дребосъчка и ви изпишат, болница ми е най-големият ужас.

Все по-темпераментни стават тия октомврийчета, днес по едно време исках да напускам поста си на майка Stuck Out Tongue Closed Eyes

Жнчлли

# 567
Е така е. С баткото първите четири месеца на ясла, бяхме 3 пъти в болница. След това, в първа група в градината беше постоянното присъствие. Сега е трети клас, да чукна на дърво, не помня кога беше болен за последно...

# 568
  • София
А, тая година изкарахме цял месец на ясла преди да ни се изсипят всички възможно вируси на главата и да опрем пак до болница - отчитам го като прогрес. Дано като стане време да тръгва на училище вече да е с някакъв по-стабилен имунитет.

# 569
  • София
Innerlane как сте?

Pure Има ли резултати от изследванията на Патето?

Аз бях на преглед днес. Нещо не е много наред кръвотока. Ще следя кръвното, че прави проблем май. Бебе вече е 3+кг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт