Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 398
сега гледам един руски филм за Ванга и ми стана интересно, ако някой от вас е ходил при нея да сподели впечатленията си.Аз за съжаление не съм ходила

# 1
  • Мнения: 599
Моята баба е ходила и това, което ѝ е казала баба Ванга изобщо не се е случило. Минаха много години от тогава, все още не се е случило, а е казала иначе кога трябвало, ми не познала изобщо. Става въпрос за здравословен проблем. За мен лично тя нито е била пророчица, нито лечителка, просто жена, която след инцидент започва да общува с духове и да бъде един вид посредник между тях и нас. Но на кого са тези духове и защо са я използвали, не знам. Дали на починали хора или просто зли духове, нямам идея.

# 2
  • София
  • Мнения: 8 762
Била съм, но не от интерес. Просто бях с делегация в Петрич и ни бяха организирали посещение.
Влязох, едвам издържах говоренето на простотии от бабата. За мене е била някаква простовата шарлатанка.
Може би защото не се прекланям пред подобни уж пророчици. И тя не ме хареса - била съм недоверчива.
Ако гледаш руския сериал, попагандата там е с други цели..... .

# 3
  • Мнения: 7 791
Бях дете като ходихме да водим сестрата на баба ми. Синът и изчезна и тя искаше да знае къде е. Липсваха пари и злато и това и бе надеждата, че е избягал за жадуваната тогава Америка.
Баба Ванга и каза, че ще получи писмо от към сръбската граница. Не съм сигурна дали е казала, че ще е от него. Тя това писмо не го дочака. Ние го получихме това писмо от Видин, че е намерен и по документите предполагат, че скелета е негов. Интересното е, че е намерен със златото в него. То това, че ние злато не получихме ви е ясно, но поне го погребахме  Cry
Баба ми се сприятели с баба Ванга и се виждаха понякога. Никога не е гадала на членове от семейството ни, доколкото ми е известно. Баба ми също се занимаваше с окултизъм, предполагам, че това им е била допирната точка на приятелството.

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 6 112
Maйка ми и баща ми са ходили при Ванга, защото много дълги години не са успявали да имат дете. Доколкото знам баба Ванга е казала на майка ми, че ще ме има. И след 16г чакане, без инвитро и сложни процедури, аз наистина съм се появила, като по чудо, с много трудна бременност, но все пак успешна.

# 5
  • Мнения: 15 064
Майка ми е ходила. Тя и вярва много. Какво е казала няма да коментирам.
За мен е казала някои неща, но не са станали. Други казани и неща са станали.
Грозното е, че много се спекулира с името и.
Все изкачат някакви малоумни предсказания. Едва ли не 200 години напред предричала „.
Има 2 или 3 издадени книги преди години от нейна роднина. Там пише истинските и предсказания.
И всеки път като се случи нещо глобално изниква отнякъде новина, че Ванга или Нострадамус го били казали.
Аман от малоумни журналисти и лъжи.

Не отричам, че има хора са надарени с такива пророчески дарби. Но няма такъв, който с точност да предсказва и всичко да познава.
Хората сами управляват живота си.

Общи условия

Активация на акаунт