За или против отворените бракове

• 23 655
  • 177
  •   1
Отговори
# 60
Искам някой с щастлив отворен брак да дойде да се похвали. Иначе не хващам вяра Simple Smile

# 61
Искам някой с щастлив отворен брак да дойде да се похвали. Иначе не хващам вяра Simple Smile

Няма как. Заети са да се отварят. Мухахах

# 62
Така е, хората са в рая и нямат време Simple Smile

# 63
аз искам и двете страни да се похвалят, не само едната Simple Smile

# 64
  • София
Отвореният брак обикновено се прокламира от партньора със страничните забежки в опита си да се представи като духовно извисен, а не като прост кръшкач. В болшинството от случаите другият хабер няма, че се радва на подобна "благодат".

# 65
И аз не познавам такива. Моя брак е щастлив, вероятно защото интимностите ги правим заедно. Не се делим.

# 66
Вие сте се ограничили направо Simple Smile

# 67
  • София
Някакви зверски извращения са това за мен, и аз недоумявам. Колко да е велик тоя мъж, та 3 жени да му правим евалата, да се въртим на пета около него, да му раждаме деца и да се редим на опашка за полови контакти с него. 😂😂😂
1 жена с много мъже също ми отива на психопатия, но всеки с разбиранията си в крайна сметка. 😁😁😁

Това, с няколкото жени- обикновено стигат до 3- поне по TLC, е при някаква секта.
съвсем не му се въртят на пета жените, а всяка с децата си му е хем отделно семейство, хем част от общото.
И юнакът е длъжен да обърне внимание на всяка жена- по график.
Нормален мъж би станал луд, защото секса е най- малкото задължение- мъжът е де факто, глава на 3 семейства.

# 68
Да, и трябва да ги осигурява всичките финансово по подобаващ начин, както и многобройната им челяд, защото освен много жени, според тяхната религия са длъжни да правят и много деца. Изобщо като си помисля даже ми дожалява за тези мъже.

# 69
  • Насред хаоса
По един от каналите с криминални поредици по действителни случаи има поредица "Бягство от полигамията", както и други поредици за някакви подобни секти. Прави впечатление, че жените не само се въртят на пета, ами са длъжни да работят, освен да раждат, и да поддържат домакинството. Най-отгоре, самопоставил се там и самопровъзгласил се за върховен, стои някакъв невзрачен и жалък откъдето и да го погледнеш мижитурка, който по някаква причина е сметнал, че е един вид собственик и владетел и работата му е да се дуе и да командва. На жените и децата - да го издържат и да му се подчиняват. Та ако става луд, то не е от грижи как да издържа семейството в извратения му вариант, а от все по-нарастващите психически отклонения и голямата вяра, че е някакъв специален. При това съвсем не бяха до три жени, а доста повече. Такива са за трепане, ама и тия жени, които им се връзват, че и деца раждат в тая отровна среда, са за бой.

# 70
  • София
По един от каналите с криминални поредици по действителни случаи има поредица "Бягство от полигамията", както и други поредици за някакви подобни секти. Прави впечатление, че жените не само се въртят на пета, ами са длъжни да работят, освен да раждат, и да поддържат домакинството. Най-отгоре, самопоставил се там и самопровъзгласил се за върховен, стои някакъв невзрачен и жалък откъдето и да го погледнеш мижитурка, който по някаква причина е сметнал, че е един вид собственик и владетел и работата му е да се дуе и да командва. На жените и децата - да го издържат и да му се подчиняват. Та ако става луд, то не е от грижи как да издържа семейството в извратения му вариант, а от все по-нарастващите психически отклонения и голямата вяра, че е някакъв специален. При това съвсем не бяха до три жени, а доста повече. Такива са за трепане, ама и тия жени, които им се връзват, че и деца раждат в тая отровна среда, са за бой.

Говориш за Амишите, които са друг разказ- те живеят в средновековието и имат задачата да раждат до откат, плюс специалните униформи и т. н.
Аз за другите пиша- те са съвременни хора, с образование, имат собствен бизнес, заедно или поотделно и заедно решават по колко деца да роди всяка от жените.

# 71
  • Насред хаоса
Не, не са амишите, за тях е имало отделни поредици. Точно хора, каквито описваш - съвременни, с образование и прочие, но нещата при тия специално не са в полза на жените.

# 72
  • София
Не, не са амишите, за тях е имало отделни поредици. Точно хора, каквито описваш - съвременни, с образование и прочие, но нещата при тия специално не са в полза на жените.

По закон, многоженството е забранено в щатите и всъщност, само с първата жена може да сключи брак.
С другите са в някакво съжителство, като лъжат че са роднини.
Някъде ги търпят и си затварят очите, но на други места ги съдят.
Та, точно при тези, всичко е на доброволни начала и никаква щета за жените няма, освен тази- да чакат да им дойде реда за секс. Simple Smile

# 73
  • На Марс

По закон, многоженството е забранено в щатите и всъщност, само с първата жена може да сключи брак.
С другите са в някакво съжителство, като лъжат че са роднини.
Някъде ги търпят и си затварят очите, но на други места ги съдят.
Та, точно при тези, всичко е на доброволни начала и никаква щета за жените няма, освен тази- да чакат да им дойде реда за секс. Simple Smile

то имаше такъв виц

Шейх предлага на българка брак:
- Ожени се за мене, ще си 4та съпруга но ще те обичам най-много.
Тя:
- Е досега само на опашка за к.р не съм се редила ...

# 74
  • Насред хаоса

Конкретно при тези от поредицата, за която споменах, има и още как - и за жените, и за дъщерите. Иначе достатъчно откачен народ се навъди, та няма да се учудя, ако има доволни и от това положение.

Общи условия

Активация на акаунт