Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 823
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Момичета, утре ще съм за 2-3 часа гост на Ст.Загора. Знам само магазините около бившото кино на пешеходната улица с/у градската градина. Та, наоколо, нещо друго ВУ? В унивесалния магазин не съм стъпвала деситилетия, там има ли?

В Универсалния няма.
В сградата на хотел Верея е Мания. Пада се от перпендикулярната страна на пешеходната.
А в обратната посока, след универсалния, има една поредица магазини, веднага след като свършат има стълби и там, на втория етаж също има ВУ. Предполагам, че ще е пообрано, защото зареждат в неделя.

# 586
В Хумана има -50% на всичко!

# 587
Вчера взех на дребчо такова яке за 5 лв от Мпулс.
https://poshmark.com/listing/HM-baby-boy-jacket-58276fa92fd0b7aed603e3c7

# 588
в подлеза на НДК си намерих коледна украса Simple Smile остава да сложа възглавничка вътре Simple Smile

Koлко струва този сладур?
Повече от месец не съм си харесала нищо.Накрая в петък от неизвестен за мен магазин на Пиротска,където върви трамвая посока запад,две чанти Desigual по 8лв. и 10лв.Състояние почти перфектно.
Попбогомилският магазин-пълна скръб. SadКаквото гледах докато още беше топло времето,същото заварих.Търсих нещо коледно,тцъ.Дрехите ooooh!Само вълнени шапки.Преди беше много по-добре.Няма я симпатичната жена,с която си имах приказка и правеше отстъпки.Предишният път руса хипопотамка,която се държеше надменно и като си тръгвах застана пред мен да ми каже,че имат много хубави работи.Къде?!Сега безхаберна тъмна хипопотамка все едно ми беше сърдита,че не съм си тръгнала с някой парцал.Не стига,че грозно,ами и скъпо-15 кинта кг.Другият месец пак ще отида.Дано заредят с нещо битово не,че не съм се заринала. Mr. Green

# 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
еленчето на добрия дядо излезе малко под 10 лъва -  не мога да преценя скъпо или евтино е. за мен беше приемливо. Simple Smile
има едно магазинче, в което влизах за прежди и нещица за бродиране - от няколко месеца нищо няма. Sad пращат ме някъде около Пирогов, магазинът там бил по-зареден.

# 590
15 лв./кг си е добре. В Манията е над 30 лв./кг, близо 40 в дена на зареждане.

Но все пак, ако са боклуци и 5 лв./кг си е много.

Скоро ходих в една ВУ, на Лъвов Мост, зад една спирка на автобуси. Много скъпо ми се видя, всичко на твърда цена. Единствено ММ намаза нови обувки за 40 лв.

# 591
Аз в събота зсбърсах един панталон и блуза в Хумана. За 11 лв общо. Уж 50% намаление. Ще снимам да ги покажа

# 592
10 лева за 2 неща определено бих дала, ако са съвсем нови и хубави и 16 даже, но повече не. Предела за 1 брой дреха ми е 10 лева, много рядко съм давала малко над. Абе стисня съм си Simple Smile)))))))

# 593
еленчето на добрия дядо излезе малко под 10 лъва -  не мога да преценя скъпо или евтино е. за мен беше приемливо. Simple Smile
има едно магазинче, в което влизах за прежди и нещица за бродиране - от няколко месеца нищо няма. Sad пращат ме някъде около Пирогов, магазинът там бил по-зареден.

Много добре е.Сега си направете сметката за попбогомилските парцали.А най-добре е да ги видите с очите си!Там има такова мече и струва 70лв.!Затова попитах за цена не,че ми трябва.Или ще го купи/мине балък или ще си изгние там мечо.

# 594
Там има такова мече и струва 70лв.!Затова попитах за цена не,че ми трябва.Или ще го купи/мине балък или ще си изгние там мечо.
Astonished
Че те нови са по 25-30 лв.
https://www.emag.bg/detska-pljushena-vyzglavnica-igrachka-cloud- … 385/pd/D58NLBBBM/

# 595
От Мъпет Маг взех ето такъв куфар като модел, чисто нов за 23 лв., само че син и с друга картинка:

# 596
  • Sofia
Страхотен куфар Heart Eyes
Мин.година гледах такъв елен,но реших че не ми е необходим...децата са вече големи,а и имам бял тигър от същия модел,сложила съм го като дамаска на една пейка в къщи.
Мечето от емаг е малко,тези от ву са над метър.

# 597
Благодаря, Доли. Чудно е куфарчето и е ново. За цената си е добре.

Въпреки всичко забелязвам повишаване на цените във ВУ.  newsm78 Нещо не ми харесва.... Confused

# 598
  • Sofia
Аз не съм ходила от 2,5мес. по ву.
Утре ще мина през Мания на Дойран,че ми е на път,нищо не търся,но да огледам как е Grinning

# 599
  • София
Определено има завишение на цените. НМ - ски неща е под въпрос дали ще ги намеря по евтино във ВУ или на намаленията. Съответно вече съм доста по критична, трябва нещо доста да ми харесва или да е на добра цена.
Днес взех за малкото ми дете поларено елече за вкъщи към 4лв някъде. А за дъщеря ми пончо, нещо което или трудно ще намеря по магазините, освен това не бях сигурна че ще го хареса и че ще стои добре. 5лв е то, мисля че стои слсдурско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт