Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 821
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Там има такова мече и струва 70лв.!Затова попитах за цена не,че ми трябва.Или ще го купи/мине балък или ще си изгние там мечо.
Astonished
Че те нови са по 25-30 лв.
https://www.emag.bg/detska-pljushena-vyzglavnica-igrachka-cloud- … 385/pd/D58NLBBBM/
kakтo писа и Доли,мечето е по-голямо,като спален чувал.Въпреки това 70лв.?!НЕ става.

# 601
  • велико търново
Здравейте живея в средно голям град и всяка седмица зареждат магазините с дрехи втора употреба с нова стока в различни дни.Нормално ли е да чакат пред вратата да отвори магазина хората? Нормално ли е да се блъскат да се претисних и газят за да влязат? После грабят стоките хвърля т на камари по пода и където сварят .Един пази друг граби трети краде ... За какво? До къде стигнахме..?

# 602
YSMIV4ICA
препродават марковите неща в интернет
със 100, 200,300% надценка. Зависи от марката.
За това се бият.

# 603
YSMIV4ICA
За това се бият.
Добре, де, къде ги продават тези неща? Аз се опитах да продам в олх едни умалели обувки на детето, носени 2-3 пъти, Тимбърленд, като ги пуснах на 1/4 от цената и нищо.

# 604
YSMIV4ICA
За това се бият.
Добре, де, къде ги продават тези неща? Аз се опитах да продам в олх едни умалели обувки на детето, носени 2-3 пъти, Тимбърленд, като ги пуснах на 1/4 от цената и нищо.
Имам приятелка с това се занимава
Продава обаче в ebay.uk докарва си между 300 - 800 лв на месец, зависи колко неща е купила
много купуват и разни футболни тениски, на търг може да достигне  над 1000 лв ( а е купене за 5-10) за това става бой

# 605
Мога да се досетя в кой град е това. Стоката е добра, даже много за цената си. Търговци си зареждат магазините по този начин и затова настава това чудо. Никак не е приятно обаче...

Здравейте живея в средно голям град и всяка седмица зареждат магазините с дрехи втора употреба с нова стока в различни дни.Нормално ли е да чакат пред вратата да отвори магазина хората? Нормално ли е да се блъскат да се претисних и газят за да влязат? После грабят стоките хвърля т на камари по пода и където сварят .Един пази друг граби трети краде ... За какво? До къде стигнахме..?

# 606
Тя е написала, че е от Велико Търново, няма нужда да предполагаш.
Аз също познавам жени, които препродават, но в олх.

# 607
Вярно,че никога не съм била пред вратите на ново зареждане,но какви са тези пък толкова маркови,скъпи дрехи,че се продават изгодно в ebay?

# 608
  • София/Севлиево
И аз познавам жени,които препродават, при това на доста ниски цени,хубави маркови неща.Във ФБ има една мацка ,нейните неща винаги са под 10 лв и винаги едва ли не става бой за тях(сигурно на живо биха се сбили).
Аз вчера ходих в Хумана Младост и съм доволна-за малкия взех цял костюм за 7 лв(сако и панталон ,марка Name it,която нищо не ми говори, но е много сладурски), ризка и дънки на H&M и още една блузка на Original Marines(или нещо такова, в момента съхнат на простора), и една рокля за мен(да не съм капо, ама не я мерих и ми е малко тясна),та всичко това за 20,50.

# 609
  • велико търново
Утре вторник заповядайте на бой с лакти настъпване и кой какво то може. Нова стока в дрехи втора употреба Велико Търново под хотел Аквая. Център а.

# 610
  • Sofia
В сряда минах през Мания.Не ми се видяха завишени цените.Взех си видимо нова дълга тъмносиня тънка жилетка на Атмосфера за 1,50лв от зала Б ,някакви отстъпки имаше за втора дреха на 1/2цена,но друго не си харесах Stuck Out Tongue Winking Eye
Има ли я тази марка в Бг?
Подобни в сайта им са към 70-90€,доволна съм Kissing Heart

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 21:48 от Doli

# 611
Аз си поръчах от сайта на Маниата дънки на Зара (нови с етикет) за 15лв.Дано ми паснат, че изглеждат доста добре...ако не, ще ги пусна тук.

# 612
И Name it знам, и Атмосфер, хубави неща имат, но не са много известни марки у нас. Аз съм много зле и не мога да мръдна никъде, ужасен вирус ме тръшна, буквално, иначе ми се искаше да я видя и аз тази Хумана.

# 613
Аз пък в тая Хумана никога не уцелвам нищо хубаво - или са парцаляци, или на много високи цени.

Ходих в подлеза на НДК - магазин Дрехата. Маркови дрехи, но мнооооого износени, с дупки даже. А им сложили едни цени.... Shocked

Примерно - марково яке, но износеното си личи доста, с изпаднали копчета за 60 лв. Да ме извиняват, но в МОЛа, вярно, че няма да е баш същата марка, ама ще е чисто ново, ще е за тези пари.... Crazy

# 614
В сряда минах през Мания.Не ми се видяха завишени цените.Взех си видимо нова дълга тъмносиня тънка жилетка на Атмосфера за 1,50лв от зала Б ,някакви отстъпки имаше за втора дреха на 1/2цена,но друго не си харесах Stuck Out Tongue Winking Eye
Има ли я тази марка в Бг?
Подобни в сайта им са към 70-90€,доволна съм Kissing Heart
Продават се в магазина Primark. За мен са много ниско качество, по-зле и от HM, не знам за такива цени, в Англия нещата има вървяха по 5 -10 паунда. Но не са по 70-90 със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт