Съпруги на военнослужещи - 25

• 81 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Димитрова дано си права.Аз след урбъзона днес съм по-добре,поне дишам спокойно.За шарката ме притеснява,че нито аз нито ММ сме я карали,а знам че при възрастните е тежко.За другия проблем май се примирих,че явно си съм се бъгнала покрай колежката,и то е избило някъде.Лека вечер момичета!

# 361
Добро утроо,

Тази сутрин ще съм бързаа и изчезвам, че доста работа имам да свърша..
Заповядайте да се почерпите за рождения ми ден днес.. макар и виртуално.. заповядайте на кафенцето, тортичката и разхладителната освежаваща напитка..! Heart Eyes
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!

# 362
  • Варна
Честит рожден ден Мис Ю.Пожелавам ти много здраве, семейно щастие и любов, късмет, пари и всичко което си пожелаеш да стане по най лесният начин.И вече да се отървеш от термометъра.Ние сме добре и вече броим дните до почивката.Сега започвам със списъците че да не забравя нещо.Аз съм отпуска и се гледаме в къщи.Лек и ползотворен ден пожелавам на всички ви.

# 363
Добро утро!
Мис Ю, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така енергична и най-вече здрава! Да се обичате с твоето момче и всеки ден да имате поводи за празнуване! Това е най-хубавата възраст. Радвай се на този прекрасен момент! Flowers Hibiscus
Фло, наслаждавай се и ти на ваканцията! Заслужи си го! И продължавай да бъдеш пример за младежите около теб!
Джули, имаш ли списък с необходимите вещи за морето? Аз винаги правя списък, защото все съм забравила нещо дребно.
Момичета, желая ви хубав ден и дано бурята да ни отмине!

# 364
Честит рожден ден, МисЮ! Здраве , здраве и пак здраве ти желая - с него всичко друго е постижимо! Хубав празник!

# 365
Честит рожден ден, МисЮ! Да си все така усмихната, ведра и лъчезарна! Да се обичате много с твоето момче! И здраве, BalloonTadaFlowers TulipHug

# 366
Честит рожден ден, Мис Ю, много много да си щастлива и с лекота да сбъдваш мечтите си

# 367
  • Пловдив
Честит рожден Ден, МисЮ. Хайде време е да приключиш с тези канари и през следващата година да постигнеш следващата цел. Да си здрава, все така усмихната и изпълнена с живот!
Девойката се прибра. За първи път казва, че иска пак да отиде там, откъдето се връща - Будва и Котор, Черна гора. Плажове, море, слънце. Доволна е.

# 368
Дунди, и аз искам да отида по тези места. Искам да отида и в Русия, след това в Япония. Имам си план на мечтите.Blush
Гледате ли Световното първенство по футбол? Аз ги следя и ми е интересно.
А при нас заваля.
До скоро.

# 369
  • София
МИС Ю, ЧЕСТИТ ТИ 30-И РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, А ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ВЪПРОС НА ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ! И ВИНАГИ УСМИХНАТА ОТ 6-ТИ ДО 6-ТИ ЗЪБ. ВИЕ ТОВА ГО МОЖЕТЕ С КРАСИ! НАЗДРАВЕ!

Момичета, днес прекарах няколко часа по обяд с ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ-беше много зареждащо. Кафе, туй онуй за хапване, смях, приказки и много настроение. Голям пътешественик е това момиче! Предавам ви поздравите й.

След като се разделихме отидох до палатковия лагер на майките. Всичко си имат там-напитки, храна, но имат нужда от подкрепа, от хора. Вече са много уморени. Аз призовах бабите и момичетата от домакинската тема, да се организираме, да отидем да постоим там, та да може майките да се приберат и малко да си починат. Занесох им плакат - БАБИТЕ ПОДКРЕПЯТ МАЙКИТЕ! Много се изкефиха Simple Smile. Ако има желаещи от военните момичета в София, нека се обадят, да отидем заедно. Днес две мои пациентки отидоха да постоят пред палатката. Грабвайте някоя приятелка и вървете. Момичетата са много приятни.

ЛУННО ЦВЕТЕ, ние с гаджето гледаме световното, но той е по-редовен от мен. Понякога сме от един отбор, а друг път от различни. Правим и залози Wink
Радвам се на момичетата, които не са от редовните дописнички, но все пак се появяват от време на време.
За всички по една  Hug
Приятна вечер!

# 370

Добро съботно утро малко мрачно и ветровито,но почивно.
Моите принцеси днес решиха че тъй като е почивен ден трябва да станат още в 6.30 и вече закусихме мекички,  пия кафе а е още 8 часа.
Приятен ден на всички

# 371
  • София
Добър ден, военни мацки! Hug
В София тази нощ беше много духовито. Сега - не чак толкова. Аз добре поспах. Изпих си чайчето, взех си от кроасанчетата на ранобудната ДИМИТРОВА Simple Smile и захващам работата. Днес ще имаме и внучета за компания, та ще правя любими неща за обяд и вечеря - действам по заявка cook Казват, че бабите, които не са слушали през годината цяло лято ще гледат внучета.  Mr. Green
Хубав ден, милички!

# 372
Много, много благодаря на всички за прекрасните пожелания! Бъдете здрави и вие и любимите ви хора, защото наистина това е най-важното!
Вечерта мина чудесно, беше забавно и приятно с няколко приятели.. днес и ние поспахме до по-късно.. и сякаш деня ще е релаксиращ.. приятно прохладно е при нас,чак силни ветрове не съм забелязала, или съм ги проспала Grinning
Още един път Ви благодаря за хубавите пожелания!
Приятен съботен ден! Hug

# 373
Добър ден, мили момичета!
Малко нестандартно от мен:

"- Толкова е просто! Заставаш на пътя на хубавото и като видиш , че се задава, тичаш към него и тръгваш редом! Simple Smile"
Автор: РАЯ ВИДИНСКА.

С това най-вече искам да изразя благодарност към Фло за топлото посрещане. Мила Фло, прекарах няколко чудесни часа с теб. Искам да съм като теб Kissing Face.
Мила Мис Ю, пожелавам ти на патерици най-вече да си здрава. Бъди все така усмихната и позитивна. 30 е прекрасна възраст, наслаждавай се на всяка минута. Прегръдки.
На всички спокойна неделна вечер!

# 374
  • Пловдив
Дафинов лист ни е писала снощи, сега я чета.
Тъкмо се бях унесла и под прозореца се чу трясък, хора се развикаха, след малко се чуха сирени. На отсрещния тротоар се запалила кола. Дим, смрад... Изгасиха я бързо, но още има пожарна и полиция долу. Тази нощ ще спим бързо. А утре т.е. вече днес дзверът е на изпит.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 01:12 от dundi73

Общи условия

Активация на акаунт