Открийте бързо желаните рецепти с дигиталния асистент на BG-Mamma!

• 10 056
  • 55
  •   1
Отговори
  • www.bg-mamma.com
Каним ви да бъдете част от първите стъпки на нещо изцяло ново за BG-Mamma!

Екипът ни не спира да работи по разработката на нови инструменти, чрез които да улесним достъпа до полезната информация във форума за всеки от вас.

Представяме ви тестовата версия на миниприложение, базирано на съдържание от категория "Кулинария", което цели да събере всички ваши рецепти на едно място, подредени и лесно достъпни.

Spaghetti Чрез приложението лесно можете да откривате желаните рецепти на база категории и налични продукти, да правите лични колекции с любими ястия или да добавяте свои рецепти.

Spaghetti То е web базирано и не е необходимо да го сваляте и инсталирате – винаги е достъпно през браузъра ви от бутона в съответните кулинарни теми.

Spaghetti Приложението ще се развива непрекъснато и динамично благодарение на вашата обратна връзка.
Бъдещето му зависи изцяло от вас и ние приветстваме всички идеи, препоръки и градивна критика. Дори най-смелите. Моля, имайте предвид, че то все още е в тестова версия и това е причината да има базови функционалности и ограничен брой рецепти.

Това е само първата стъпка към разработката на множество миниприложения във форума, базирани на категории, групи или дори отделни теми с богато полезно съдържание.

Не се колебайте да ни давате вашите предложения. Дори най-смелите идеи са добре дошли!

Последна редакция: чт, 16 апр 2026, 12:01 от Адри

# 1
Ориентирам се бързо по принцип, но тук нещо куца.Един блог , с рецепти по азбучен ред, подредени по категории, е много по-удобен.Няколко пъти прелистих приложението, за мен неудобно, неинтуитивно.

# 2
Аз го разбирам като място, където не само да си намериш бързо рецепта, но и да можеш да публикуваш своя.
Което е супер, защото тук има много вещи в кулинарията хора и в общ сайт трудът им ще е видим за всички, а не забит по лични профили и стари теми.

Що се отнася до това, че азбучният ред е по-удобен - не мога да се съглася, защото "миди пане" и "панирани миди" биха били класирани на две различни места. Или пък трябва да ги повториш и на двете, че да можеш да ги откриеш, както и да ти хрумне да търсиш рецептата за тях.
Успех в теста и начинанието!

# 3
Първо се подреждат в категории, в тях по азбучен ред.Това е моето мнение като ползвател на такива блогове.И готвя много.
Миди ще са е подкатегория морски дарове и ще бъдат: миди пане, миди по бураски и тн.Не е сложно.
Супер е да се събират рецепти накуп, но както казах вече- и интерфейсът ме затруднява, а съм човек, който се ориентира за секунди в нови приложения.

# 4
Здравейте, ДХ3,

А дали пробвахте възможността за търсене в приложението, защото с нея доста се скъсява времето за браузване в категории,  подредени по азбучен ред?
Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 19 фев 2026, 19:13 от Инa

# 5
Да, пробвах всички, няколко пъти отварях и затварях.Скролването надолу не ми допада.

# 6
  • оттам, откъдето започва България
На мен ми харесва търсачката и това, че мога да си отделя любимите рецепти.

# 7
  • София/Севлиево
Аз вече споменах на Адри,че приложението ми допада и бих го препоръчала на приятели.Самата аз почти не готвя,но пък докато го разглеждах ми бе много удобно с търсачката.Примерно само рецепти с домати или пък с риба(или без тях, защото ММ и големия син не ядат тези неща).

# 8
Здравейте!
На мен ми харесва оформлението. Засега разглеждам, ако видя нещо, което не ми допада, ще пиша.
Успех! 🍀

# 9
1- Рецептите, към които има добавена снимка да се добави в приложението.
2- Да има опция за търсене на рецепти по никнейм. Има доста форумци, които имат теми във форума само с техни рецепти. За да не се правят отделни раздели на всеки автор в приложението, то поне в търсачката да може да се търси по никнейм.
3- Раздел здравословни - разделени по хранителни режими във форума. Има доста групи с различни диети и рецепти

# 10
  • Телиш/Плевен
На мен също ми харесва оформлението, много ми е удобно да разглеждам и търся.
Може би единствено бих намалила малко размера на изображенията, така биха се показвали повече рецепти на всяка страница.

# 11
Благодарим много за обратната връзка! Следим всеки коментар и си записваме предложенията ви.

Относно изображенията в приложението - поетапно добавяме оригиналните снимки на рецептите от форума. За някои няма такива, но поетапно се надяваме да добавим и тях с ваша помощ. В приложението всеки може да редактира рецепта, публикувана от него, и да добавя изображения.

# 12
Опцията да се търси рецепта по ник на предложилия е много полезно да се добави.

# 13
Допада ми много, това което винаги ми липсва към дадена рецепта е снимката.

# 14
  • In transit
Разгледах приложението. Допада ми идеята и подкрепям написаното от Мереленда по-горе.
Забелязах две неща. Например, категория "хляб", излизат рецепти, които реално нямат кой знае какво касателство с хляба. Очаквам, като отворя категория "хляб", да намеря рецепти за хляб там, а не "кекс мармалад", "добруджански бюрек" и прочие. За мен тези две рецепти (съвсем произволно избрани) трябва да попадат в други категории, защото като се добавят всички рецепти от форума, ще стане голяма каша и пак трудно ще може да се намира рецепта.
Още нещо забелязах. За пример, рецептата на Роца "Хляб с натурална закваска". Отваряйки рецептата в приложението, виждам само продуктите за приготвянето на самия квас. Прочитайки надолу, рецептата звучи незавършено. Отворих оригиналния пост и видях, че всъщност това е превод (от Роца) на някаква рецепта как се приготвя квас и най-отдолу в поста има рецепта и за самия хляб. Мисля, че разбрахте какво имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт