Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 806
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Добро утро. Няма никой в блокчето, само дафинов лист поддържа огъня. И ние бяхме на концерта без да искаме. Половината град кънти. Представям си в неделя какво чудо ще е.
Листенце, къде сте се настанили? Казват, че по хотелите няма места и някои са си запазили стаи в Пазарджик.
Ние вчера успешно се пребазихарме на морето. Даже успях да изгоря, а още не съм стигнала до плажа. Днес ще стоя под чадъра. За сега не се виждат облаци. Дано прогнозите за лошо време не се сбъднат.
Приятен неделен ден на всички.

# 466
Добро утро и от мен,
Листенце, радвам се, че сте си изкарали супер.. при нас не се чува, прекалено далеч сме май.. само зарята при нас,музика май не.. Blush
Дунди, нали сме се разбрали за прогнозата, хич не я мисли, до обяд тен, след обяд,ако не може тен, настава пивкото време Grinning приятно да ви е! Hug
А на мен ми е така днес,но уви има време:

# 467
Добро утро, явявам се заредена и отпочинала. Направихме си една уикенд разходка из Родопите.
Слънчево време на плажуващите, а на останалите лека работа

# 468
Как сте, има ли дъжд при вас? Истински късмет изкарахме миналата седмица на морето с перфектно време.
Фло, а и друг, ако знае - къде в София, в кой салон можеш да се подстрижеш и да дариш косата си? Имало вариант и сам да я изпратиш - чакам да ми пратят информация и за този вариант.

# 469
  • Пловдив
Добро утро. За сега дъжд няма, но днес е облачно. Чакам народът да се разбуди, за да обсъдим програмата за деня.
Може да отидем на разходка, без друго има изгорели и имат нужда от почивка.

# 470
Добър ден и от мен. И при нас времето е облачно, но е чудесно за разходка. Но пък няма дъжд и градушка, което е добре. Дано и при вас, момичета, всичко е наред.
И при нас имаше концерт - One love tour,  аз го слушах у дома. Но за децата беше интересно.
Където и да сте, на море или планина, ви пожелавам усмихнат ден!

# 471
Добър ден и от мен. При нас ту пече слънце, ту вали дъжд, не става за разходки и децата подивяха в къщи

# 472
Сети Бети аз изпратих косата на дъщеря ми в Магама по пощата заедно с още коса, дадена ми от фризьорския салон. Но доколкото знам тези перуки не са напълно безплатни за онкоболните, което е кофти. Имало някаква организация на Нана, където можеш да дариш коса, от която се изработва безплатна перука за болните, но това по информация от нета, не го знам със сигурност.

# 473
Добро утро,

Тук днес е облачно и не е жегичка още от сутринта, на мен ми е добре така, не обичам жегата рано рано..
Пожелавам  хубав ден на всички, много слънце на морето и весело на отпускарите.. Hug

# 474
  • Пловдив
Липсвате миииииииии!
На линия съм вече, сега се връщам месец назад, за да Ви изчета и ще се включа Simple Smile

# 475
Здравейте!
Мъниче, толкова ви се радвам на семейните снимки. Чудесни сте с децата, които учите на труд и любов към природата! Направихте ли сладко?
Дунди, плажувате ли?
При нас времето е благосклонно и отпуската тече нормално.
До скоро!

# 476
  • Варна
Здравейте, отдавна не съм писала,но ви чета с удоволствие.След почивката подготвях рожден ден на малката и след това на работа и още и още....В този ред на мисли Фло искам с огромно закъснение да те поздравя за рождения ден с пожелание да си жива и здрава и винаги толкова борбена и лъчезарна личност и понеже с моята малка принцеса сте родени на една дата бих искала тя поне малко да има от твоя ентусиазъм и хъс за живот.Почивката беше леко дъждовна,но за сметка на това прекрасна и честно казано ми се искаше да не свършва,но уви свърши.Почивната станция на Картела е доста добра в сравнение с другите ни почивни бази.На Рибарица като всяка година си останахме доволни.Рождения ден на малката мина доста добре.Така отчетох се за отминалите неща и сега дойде ред да ви споделя, че от септември или октомври се връщам в старото поделение на редовна смяна с обещанието, че при първа възможност най късно до догодина ще ме пратят на старшински курс.Надявам се да си спазят обещанието иначе ми остава варианта да служа до 46 години и след това да кажа чао на армията.Не знам кога ще пиша отново,но със сигурност ще ви чета постоянно.На отпускарите приятна отпуска и слънчево време,а на работещите като мен лека работа и много спокойни дни.Лека вечер на всички.

# 477
Добро утро,
Джули пожелавам ти всичко да се нареди както си го пожелаваш
При нас днес пак е облачно и гърми, дано през уикенда да е слънчево: наши приятели, с които децата ни израстнаха заедно се прибират от Лондон  и искахме да си направим градинско парти и децата да поиграят на двора

# 478
Сети, честит рожден ден! Бъди здрава, успешна, много усмихната и щастлива! Пожелавам ти весел празник!
(Дано съм запомнила,че е днес) Heart Eyes Hug Cake Kissing Heart Gift

# 479
Мис Ю, много ти благодаря! 😘
Ставам да шетам, че имам днес още една среща с приятели за РД и после ще посрещам гости от чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт