Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!
Да се насладим на хубавото сутрешно кафе, на миговете радост, на глътчицата любов и на тихичките моменти "Заедно", за да бъде денят ни незабравим и пълен с мънички чудеса....
Вълшебен ден за всички вас!

Сети, честита да си! Здраве, усмивки и любов!
Аз все още си работя. От концертите се върнах заредена - няма такава емоция. Следващата седмица живот и здраве излизам в отпуск.
Прегръдки.

# 481
Добро утро
Сети, честито и от мен, много здраве, щастие и незабравими мигове с любимите хора

# 482
Добро утро, Август!

" Август е студена лимонада с джинджифил и мента.
Август е шапка от стар вестник и пръчка вместо конче.
Август е бурканче със сладко от печени праскови.
Август е огърлица от седеф...
Август е сън в хамак под пълно със звезди небе – като бели лунички върху черно лице."

Ивелина Димитрова

# 483
Добро утро!
Как сте, момичета? Hug

# 484
Добро утро

# 485
Здравейте и от мен, момичета! При нас и в момента вали. Всеки ден до обяд е слънчево, следобяд вали. Не е студено, но сякаш лятото ми се изплъзва тази година. Направих сладко от боровинки. Всички го обичаме.
Желая ви един слънчев август! Nature High Brightness

# 486
Добро утро,

Понеже много ми харесаха цветята реших да ги споделя с вас, заедно с кафенцето. Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!
При нас днес отново е доста слънчево, поне за сега... А аз започвам обратното броене до отпуската.. само още 6 работни дни Grinning съвсем малко остана... Simple Smile

# 487
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile
Тъкмо докоцуквам от работа Laughing  Малкото диване се учи да кара колелото си без помощни гуми и щеше да падне... Спуснах се, да я хвана и сега съм с превързан глезен Sad Минаха 4 дни оттогава, а си боли Sad
Днес отивам на вилата и най-ме е яд, че няма да мога да обикалям гората Sad
И ние тази година направихме много зимнина - балкана е щедър на плодове - горски ягоди, боровинки... Вече и малините и къпините са узрели, та може да направим още някое бурканче Simple Smile

# 488
Здравейте и от мен, при нас топло,слънчево истинско лято
Аз днес ходих до няколко детски градини да си търся работа,оставих телефон дано излезне нещо
Мъниче, прати малко плодове и към нас, в моята градина тази година кайсията не пусна плод, къпините ми са малко и сини сливи има само за хапване, така че сладкото ще е само от къпини. Свекървата направи от малини,но не достатъчно. Имаха и чудна вишня,но миналата година решиха че им пречи и свекъра я отряза,а ставаше страхотно сладко.

# 489
  • Пловдив
Ние се прибрахме от морето. Имахме късмет с времето. Само два дена валя за по 20-30 минути. Плаж не сме пропуснали и всеки ден в басейна се киснахме. Още 10 дена мога така да изкарам, само да има кой да ми изпере багажа. Grinning
Днес ММ е рожденик, едни приятели ще дойдат на гости. Другите са по почивки или на село.
И в понеделник съм на работа...
МисЮ, при нас снощи гърмя и трещя здраво. Този дъжд край няма. На връщане от морето ни заваля на Стара Загора и до Пловдив не спря. Искам пак на морето. И комари няма в Несебър...

# 490
Дунди, да е жив и здрав ТМ! Весел празник и дано да имате повод пак да посетите морския бряг!
Аз също много обичам морето и сините вълни. И очаквам с нетърпение почивката!

# 491
Дунди, жив и здрав да е ТМ, много много щастливи мигове да имате

# 492
Ха, така кой ще черпи днес...
Дунди да ти е честит! Най-вече здраве му пожелавам, всичко друго ще си се нарежда.. весела вечер и наздраве!
Днес си тръгнах аз от работа още в 14ч като ме затресе.. стана ми студено чак не можех да говоря, хубаво че шефа беше в офиса и нямаше нужда да обяснявам по телефона, изпрати един колега и си ме докара... 39.9 температура имах като се прибрах... сега я смъкнах малко.. но има още.. нещо настинала ли съм.. и аз вече не знам какво ми е..
Дано за морето всичко да е ок.. въпреки че трябва да тръгна с цяла чантичка хапчета Grinning
Хайде отивам да лежа.. дано мине до утре.. Blush

# 493
Добро утро, слънце! Усмихни се за мен!
Озари с твоята светлина моя ден.☀☺💛
Добро утро, прекрасни... Пожелавам ви ден, изпълнен със смисъл, доброта и радост! Да мечтаем, да живеем и по-често да се усмихваме, защото животът е отражение на нашата същност и ако му се усмихнем и той ще ни отвърне със същото!☺🌺

Дойде и моят ред да почивам - днес ми е последният работен ден преди отпуската. На всички желая прекрасен месец! Ще ви чета, но не знам дали ще имам възможност да пиша.
Хубав ден!

# 494
Добро утро и от мен, момичета!
Дафинов лист, благодаря за позитивноро начало на деня. Пожелавам ти да се насладиш максимално на почивните дни!
Мис Ю, дано всичко при теб е наред!
Слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт