Дафинов лист приятна почивка
Мис Ю бързо оздравяване и се стягай за морето
При нас най-после се стопли и с децата ще ходим на басейн

Селската ни идилия свърши, сега отново сме в столичната шумотевица и мирис на бензин.
извадихме шкафовете от баните, последва разбиване и проблемът беше открит. Само два дни изкарахме без топла вода, докато майсторът работеше. Имахме късмет, че на много "сгодно" място се беше спукала тръбата, която отвежда топлата вода от бойлера на втория етаж до мокрото помещение на първия и до кухнята. Майсторът го направи почти като "козметичен" разрез. Така е, като си го правиш за себе си
. Е, после и за мен имаше работа, но поне си избърсах шкафовете и ги преподредих. Времето до знаете какво беше - до обяд слънце и игри на двора, след обяд спане под съпровода на гръмотевично думкане и дъждовна музика. А как хубаво се спи на дъжд...Или пък в леглото със судоку или книжка. Супер беше. Никак не сме скучали - научих внучките да месят тесто за пица, варихме конфитюр от кайсии, праскови и круши, рисувахме, правихме си пижамено парти и театър, имаше шах турнир, състезания по Не се сърди човече и Домино. Разходихме се до Брезник, до Църногорския манастир. Мислехме да отидем до Сърбия, но времето ни спря, а и нямахме разрешителни да изведем децата, та можеше да ни направят проблем и се отказахме. Научих малкото чаве да чете! Много съм горда с него. Това си е сериозно постижение.

Благодаря, малко по-добре съм, чакам си изследванията от урокултурата да видим каква бактерийка пак се е настанила където не трябва... та ме тормози..
През тези 4 месеца /болничен + отпуска/ бил писал толкова, колкото и в първи клас не бил писал. И му излязло нещо на пръста, от химикала ще да е.
Ами то и аз имам нещо на пръста, ама си мълча. 
Ти си знаеш за какво иде реч. 
Казаха поне 30 дни здраво стегнат, за да може туй дето били прескочило, да си заседне на мястото и да не прескача вече 

Препоръчани теми