Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро
Дафинов лист приятна почивка
Мис Ю бързо оздравяване и се стягай за морето
При нас най-после се стопли и с децата ще ходим на басейн

# 496
  • София
Привет военни красавици! Hug
Явявам се на вечерна проверка Simple Smile Селската ни идилия свърши, сега отново сме в столичната шумотевица и мирис на бензин.
Последната седмица и У наше село се сдобихме с връзка със света. Направо си е за хвалене и поздравления Wink
Всичко съм прочела. Поздравявам с рождените дни СЕТИ БЕТИ и малкото чаве на матрос ДЖУЛИ. Да са живи и здрави, да имат късмет. На Сети - обич и разбирателство, а на малечка - щастливо детство!
МИС Ю, как си?
На всички, които вече си отпочинаха - хайде пак на работа.
На всички, на които им предстоят отпускарски вълнения - хубаво време и добро настроение!
Ние си изкарахме супер, като се изключи това, че отивайки ни посрещна авария - спукана тръба и теч по стената. Добре, че гаджето е специалист по всичко Wink извадихме шкафовете от баните, последва разбиване и проблемът беше открит. Само два дни изкарахме без топла вода, докато майсторът работеше. Имахме късмет, че на много "сгодно" място се беше спукала тръбата, която отвежда топлата вода от бойлера на втория етаж до мокрото помещение на първия и до кухнята. Майсторът го направи почти като "козметичен" разрез. Така е, като си го правиш за себе си Simple Smile. Е, после и за мен имаше работа, но поне си избърсах шкафовете и ги преподредих. Времето до знаете какво беше - до обяд слънце и игри на двора, след обяд спане под съпровода на гръмотевично думкане и дъждовна музика. А как хубаво се спи на дъжд...Или пък в леглото със судоку или книжка. Супер беше. Никак не сме скучали - научих внучките да месят тесто за пица, варихме конфитюр от кайсии, праскови и круши, рисувахме, правихме си пижамено парти и театър, имаше шах турнир, състезания по Не се сърди човече и Домино. Разходихме се до Брезник, до Църногорския манастир. Мислехме да отидем до Сърбия, но времето ни спря, а и нямахме разрешителни да изведем децата, та можеше да ни направят проблем и се отказахме. Научих малкото чаве да чете! Много съм горда с него. Това си е сериозно постижение.
Е, за сега толкова.
Желая ви лека нощ!  Hug
ПП да допълня: СЕТИ, аз първия път отидох в Магама и там ми отрязаха косата, но след това чух, че май спекулират особено с по-дългите коси и правят перуки за търговия. Тази пролет две от готините баби изпратиха косите си на някакво момиче от Варна, което се занимава с изработването на перуки за онко болни, та и аз още малко искам да порасне и ще я дам там. Намъчих се в горещините с тази дълга коса, а и все по-трудна е поддръжката, но каузата си заслужава, та като се приберат бабите от вилите ще разбера къде да отида и да я отрежат.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, добре да си отпочинеш. ЛУННО ЦВЕТЕ, същото желая и на теб. И на МИС Ю!

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 21:46 от Flo 51

# 497
  • Пловдив
Фло, привет- мривет, добре си се завърнала. Хубава работа си свършила. За децата със сигурност щяха да ви искат паспорти и нотариално заверени декларации от родителите, поне за тези с БГ документи.
Ние вчера " отскочихме" до Троянския манастир и Троян. То това не е за един ден, другия път ще планираме нощувка, че ММ се измори доста. Аз си "набрах" боровинки от една сергия на Беклемето и днес правих сладко.
И утре съм на работа. А ММ стартира във вторник с няколко наряда един след друг.   Да му се махали от главата.

# 498
Ехоо, Фло привет и от мен.Като четох ми се прииска и аз да съм с вас.
Ние от няколко дни посрещаме гости: първо си дойдоха приятели от Англия с които сме много близки,с тях няколко дни и нощи веселба.
Вчера се прибраха и леля ми със семейството си от Испания,та с тях днес предстои среща.
А за уикенда сме планували почивка на палатки с кумците ни, е аз спя по принцип в колата,че не ми е много приятно да ме лазят гадинки
И така пълноценно си прекарвам ваканцията, е потърсих и работа по градините, срещнах се и с шефката на РУО да видим дали ще ме огрее някъде, за сега ми казаха че мога да работя само по заместване докато завърша семестриално,но то не остана още няколко месеца

# 499
  • София
Все още е 7август-рожденият ден на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Мило момиче, пожелавам ти здраве и всичко останало, което да те кара да се чувстваш обичана, ценена, незаменима! Където и да си, нека моите пожелания стигнат до теб.

Военни момичета, как сте в жегата??? Май предпочитам "дъждовния период" - няма угодия... Simple Smile

От днес съм на тръстиката.  tooth

МЪНИЧЕ, как ти е ходовата част? Ако крачето ти е навехнато, прави му всеки ден баня с морска сол, по половин час. После подсучаваш и можеш да го мажеш с един италиански гел - казва се SERAZA  . След това си слагаш ластична наглезенка. Много бързо отзвучава. Опитай.
Лека нощ и приятни сънища.

# 500
Добро утро
Листенце, честит рожден ден,много много късмет  и щастие ти пожелавам.
Фло, много обичам слънцето, топлото време така че жегите ми се отразяват много зареждащо
Хубав ден на всички, на работещите лека работа, а на почиващите, приятни емоции

# 501
Добро утро и от мен,

Листенце, честит рожден ден,само здраве ти пожелавам, то е най-важното!
Весел празник!
Фло,добре си се завърнала! Hug Благодаря, малко по-добре съм, чакам си изследванията от урокултурата да видим каква бактерийка пак се е настанила където не трябва... та ме тормози..
Димитрова, успех с работата, дано всичко се нареди както  би искала.. стискам палци.
При мен започна обратното броене до отпуската.. само още 2.. и вече да заобичам слънцето и аз Grinning
Хайде пожелавам ви усмихнат ден! Hug

# 502
  • Пловдив
Добро утро.
Честит рожден ден на дафиново листенце. Здраве и весели преживявания.
Как е момчето ти, листенце?

Момичета, някой миналата година беше ходил до Търново. Кой беше не помня. Тогава питаше за място за нощувка.
Та и при мен е актуален този въпрос. Някой да има предложение или нещо пробвано? Не сме ходили на звук и светлина. А и ММ да си припомни младежките години, когато е учил в Горна Оряховица и Търново. 

Аз съм от работещите вече. Еми малко са ми две седмици отпуска. Шефът, като чу, че мога /т.е. иска ми се/ да изкарам още 10 дена така в Несебър, се провикна Аааааа, не. Joy През тези 4 месеца /болничен + отпуска/ бил писал толкова, колкото и в първи клас не бил писал. И му излязло нещо на пръста, от химикала ще да е. Joy Ами то и аз имам нещо на пръста, ама си мълча. Grinning

МисЮ, ММ каза, че в петък ТМ ще ходи на тренировка. После да ти отстреля плюшена играчка на някое стрелбище. Joy  Ти си знаеш за какво иде реч.

Приятен ден на всички. Аз ще затварям прозореца и ще пускам климатика, че започна да напича.

# 503
Момичета, имате ли впечатления  от Несебър и Сарафово?

# 504
  • Пловдив
Момичета, имате ли впечатления  от Несебър и Сарафово?

От Несебър имам. И от унграските бунгала, и от основната сграда.
Какво по-точно те интересува?

# 505
Има свободни дати за септември и не зная къде да избера храна, условия?

# 506
  • Пловдив

Те условията са различни и затова цените на базите / помещенията са различни.
Храната, предполагам, е сходна навсякъде.
За тези пари почивката е идеална.

Забранила си ЛС. Исках да ти напиша нещо по-подробно, но ...

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 13:04 от dundi73

# 507
За Сарафово: условията са добри, особено ако сте с деца. Комплекса е от затворен тип, плажа е единствено за комплекса, с чадъри и шезлонги но водата е малко мътна заради наличието на лечебна кал.Храната е вкусна.
Басейна е страхотен, има джакузи и детска водна пързалка. Но много зависи какво търсиш

# 508
Здравейте, момичета.
Честит рожден ден на Дафинов лист и от мен. С много малко закъснение, но от сърце ти желая здраве и нови дестинации!
Фло, добре дошла! Заредила си батериите и сега с нови сили на тръстиката.
Аз пък искам малко да напече. Но не много.
При нас има джаз фестивал. Времето е чудесно, има и много туристи.
Днес бях на профилактични изследвания. Утре ще чакам изследванията.
До скоро!

# 509
  • Пловдив
Листенце и от мен на патерици, но да си здрави щастлива ти желая!

Днес може да спите спокойно - небето е под моя поглед Simple Smile
Фло, не е наяехнат - преметната жила Anguished Казаха поне 30 дни здраво стегнат, за да може туй дето били прескочило, да си заседне на мястото и да не прескача вече Simple Smile
Понаболява си, но пък сутринта все пак успях да обуя кубинките. Надявам се и маратонките да мога да си обуя утре, че с тези чехкини писна.
Дунди, ние в Търново бяхме преди 2 години - резервация направих през Букинг, в хотел Лъки. Намира се до Царевец. Останахме доволни от прекараното време там - персонала беше много отзивчив, а малкото Зло си намери и "приятелка" - една жена от персонала Simple Smile

Желая Ви прекрасен и не горещ ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт