ММ е в компенсация, май и МистърЮ го няма, ако шефът не му е лепнал някой наряд днес де.
Сети, в Графа дават да се разглежда, качват децата в самолет, нахлупват им шлемове, пожарните са много интересни. Поне това съм виждала по снимки. Но все пак не може да се катерят навсякъде и да ходят навсякъде.
димитрова, тоз Дюкан е за здрави хора, а и доста ограничения има откъм плодове, аз без плодове не мога. За сега смятаме калории, да видим докъде ще я докараме. Девойката отбеляза резултат, и по дрехите ѝ личи, но тя е на 16 и там нещата се получават по-лесно. Поне знам, че нямам забранени храни, а само ограничение на количествата. Даже и сладки неща може да си позволи човек.
*JellyFish*, съвсем случайно те мярнах в друга тема. Там чета от интерес заради приятели. Дано си осъществите мечтата и това да е най-доброто за вас.
Приятен и слънчев ден на всички.
И сега пак започнах да посещавам тренировките. Съчетавам любимите си танци с фитнес. Ще видя дали ще има резултат.

Само при мисълта, че не трябва да ям определено нещо, винаги само и единствено за това мисля 
та вече два дни закъснявам за работа.. още пътувам натам... та да ви навестя преди да съм започнала..

Направи се, че не си чула поръчката на МИС Ю, че после няма да можем да я отървем от МИСТЪР Ю
, а и доставчикът може да го отнесе