Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 793
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Мъниче, благодаря. Няма места за желания период. Но в букинга намерих апартамент, който ще ни свърши работа. Изглежда на добро място. Та вече се снабдих с резервация. Остава и времето да е хубаво и да си направим планираната разходка из района. То целта е най-вече Звук и светлина.
В Търново не съм ходила от дете.

приятен ден на всички.

# 511
ДУНДИ, кога ще има звук и светлина? И аз не съм ходила, нищо че съм от него край кажи-речи.
Фло, добре завърнала се! За перукарското ателие във Варна и аз получих информация и имам адрес. За Магама същите неща научих и аз.
ЧРД на Дафинов лист! Развявай лъвска грува гордо и усмихнато :Simple Smile)))) хохо
Имам работа и друг път повече. Хубав, летен ден!

# 512
Благодаря за отговорите, запазих за Сарафово.

# 513
Добро утро в Петък

# 514
Добро утроо...

Както прочетох днес на една картинка - днес е Петък , от утре съм ПАНДА Grinning  а аз ще съм Панда (не само защото съм като пандичка - едричка Grinning ), а защото от утре та чак до 1.09. ще съм от почиващите... (happy) Grinning Simple Smile
Пожелавам усмихнат и слънчев Петък на всички!

# 515
  • Варна
Здравейте. Има ли някъде конкретна тема само за ВПД-та, от където да получа повече информация или въпросите се задават тук?  Blush

# 516
Мисля,че няма специална тема.Питай,ако можем ще помагаме

# 517
  • Варна
Бих искала да ме насочите къде е най-подходящо за почивка с бебе на 7 месеца? За сега със съпруга ми сме се насочили за Рибарица, но като гледам снимки от другите ВПД-та и се изкушавам доста. На Картела ми изглежда доста спокойно, но пък май няма къде да се разходим.
За Пампорово също се изкушавам... Rolling Eyes

# 518
  • Пловдив
От трите на Пампорово е най-добре. По мое наблюдение. Но пак зависи от стаята.

# 519
И според мен Пампорово е най-добре. На Картела не съм ходила и не мога нищо да кажа

# 520
Добро утро,

# 521
Здравейте, момичета!
От няколко дни сме на море. 3/4 от семейството сме заедно, младежът вече няколко години плажува с компания и без нас!
Времето е чудесно, ние почиваме активно. Желая ви спокоен ден!

# 522
  • Пловдив
Всеки месец май ще се явявам на отчет.  Grinning
Бяхме на язовир една седмица, в Четвъртък заминаваме на Картела а от 30.08 сме на Сарафово. Поработваме по малко. Шефа е станал терорист, всичко е "мое" "дай ми" ! Така че не ни мислете добре сме. Kissing Heart
Честит празник на патеричка на тези които са имали празнуване.
Дунди никога не съм била в Търново, май трябва да измисля нещо за наесен, че сега жегите никак не ми понасят.

# 523
  • Пловдив
Здравейте! И аз с едно питане за ВПД Несебър - в следващата смяна ще сме там във "вила". Въпроса ми е добри ли са условията в тези вили и как е храната този сезон?
Благодаря ви!

# 524
Здравейте погледнах назад във темата но нищи не можах да открия за хотелът в Пампорово. Как е базата и по точно апартаментите защото запазихме такъв? Басейна топъл ли е или студен , а храната ? Предварително благодаря на отзовалите се .

Общи условия

Активация на акаунт