Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 759
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Сливен
Здравейте! И аз с едно питане за ВПД Несебър - в следващата смяна ще сме там във "вила". Въпроса ми е добри ли са условията в тези вили и как е храната този сезон?
Благодаря ви!

Здравейте,да ви попитам,вилата чрез агенцията ли я запазих те или по телефона директно във ВПД-то?

# 526
  • Пловдив
Аз съм цивилна. Картата беше дошла по линия на синдикалната организация.

# 527
  • Пловдив
Добро утро,
днес прескачам кафето и направо минаваме на почерпка.
Днес помъдрявам с още една година. Пожелавам си здраве, на мен, на семейството ми, на близките ми, на вас. Другото се оправя някак си.

Момичета, които питате за базите. Навсякъде условията са що-годе еднакви. И са съвсем прилични. А за парите, които плащаме, са си идеални. Стягайте багажа, отпуснете се и се наслаждавайте на почивката си. И само слънчево време Ви пожелавам, за да стоите възможно най-малко време по стаите. Не търсете кусури, за да не се терзаете душевно. Весело изкарване, където и да сте.

Карти се резервират само във военните клубове. Не знам как стои въпросът, ако смяната вече е започнала и имат свободни стаи. Но мисля, че пак се запазва в клубовете, а може да се плати на място. В базите можете да сменяте стаи, ако има такава възможност, да сменяте легла, да доплащате за храна на някой външен или за допълнително легло. Досега не са отказвали и са правили всичко, което е възможно. Или поне на нас все така ни се е случвало.

Весела ваканция на ваканцуващите, лека работа на работещите. Усмихнат ден на всички.   

# 528
Добро утро
Дунди, честит рожден ден, много здраве ти пожелавам и незабравими мигове с любимите хора.
Момичетата,които питат за базите: В Несебър не съм ходила и нищо не мога да кажа.
 В Пампорово, стаите са хубави,храната също.Миналата година по това време водата в басейна беше малко студена,но не го мислете много стягайте багажа и се наслаждавайте на почивката независимо къде

# 529
Добро утро,
Дунди, честит рожден ден!
Бъди жива и здрава, бъди обичана и уважавана жена и майка, пожелавам ти още много щастливи мигове и емоции! Весел празник!

За базите не мога да коментирам,едва сега ни предстои за първи път почивка на Сарафово.
Ние сме по балкана сега, после малко в Пловдив, после моренце и така.. от вчера почиваме вече рационално..
Пожелавам успешен ден и много усмивки днес на всички!
А за Дунди, специално едно букетче! Flowers Hibiscus

# 530
Честит празник, Дунди! Бъди слънчева и усмихната като днешния хубав летен ден! Желая ти здраве, много пътешествия и любов да има около теб!
Момичета! Аз също ще ви кажа, че всички бази, в които сме отсядали, са  отлични. Има всичко -храна, почиства се всеки ден, плажовете са близо. На планинските бази не сме били, но просто живеем в планината.
Винаги има много деца около нас и е весело за всички. Но аз съм се научила да виждам хубавите неща около мен.
Усмихнат ден от мен!:blush:

# 531
  • София
Привет, военни красавици!

МИЛА ДУНДИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И УДОВЛЕТВОРЕНА ОТ ЖИВОТА! НАЗДРАВЕ!

Към букетчето от МИС Ю, нареждам и моето Simple Smile

МИС Ю, като ви гледам във ФБ, добре започвате отпускарския сезон.  Wink
ЛУННО ЦВЕТЕ, като се прибереш, не е лошо да се видим, да покажеш тен, да разкажеш за моренцето. sun
ДИМИТРОВА, имаш ли отговор за работа? newsm78

На момичетата, които имат въпроси относно картите, не мога да отговоря, но се присъединявам към казаното от ДУНДИ. Преди 100 години, когато ходех с моето момче, навсякъде ми беше хубаво. Бяхме млади, бяхме слаби, морето ни беше до колене, ех...

ЛЕЙДИ, да не забравиш другия месец да се явиш пред строя на рапорт Wink Занимаваш ли се с фотография? smile3509

Хайде, сега ви желая хубав ден, коя където и да е, да й е хубаво  Hug Аз хуквам по задачи. като ми остане малко време, ще ви разкажа за това, как онази нощ ходихме да гледаме персеидите, как едва се качихме на Витоша и още по-едва слязохме, без да видим нито една падаща звезда Mr. Green

ЛУННО ЦВЕТЕ, изпревари ме с едни гърди. Винаги ми харесват позитивните ти постове, а те са резултат от позитивното ти мислене. Очите ти ми го говорят Simple Smile

# 532
Мили момичета, минавам набързо да ви благодаря за хубавите пожелания. Днес се върнах от почивката и утре на работа.
Честито на Дунди - да си здрава и много усмихната!

# 533
  • София

ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ НА БОГОРОДИЦА! НЕКА БОЖИЯТА МАЙКА ЗАКРИЛЯ СЕМЕЙСТВАТА И ДОМОВЕТЕ НИ, ДА НИ ПОМАГА В ТРУДНОСТИ. АМИН!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МА МИС Ю И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ТОЗИ ДЕН! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

За нашето семейство днес е още по-голям празник - ще кръстя двете ни внучки. Много се вълнувам...

# 534
Честит празник на всички именици и от мен!
Да са живи и здрави всички!
Фло, благодаря ти! Много хубав празник сте избрали за кръщене! Да са живи и здрави внучките ти!
А сега да почерпя и аз, че и аз нося това прекрасно име!

# 535
Мис Ю честит празник и от мен

# 536
    Честит празник, Мис Ю! Нека Света Богородица те закриля! Бъди благословена!
    Честит празник, момичета! Нека Божията майка бди над всички нас![/list]

# 537
    • Пловдив
    Голямо затишие в темата. То не че  аз имам какво за пиша.
    Ние се изпоразболяхме у нас. Първо ММ с гърлобол, кашлици, температури, отпадналост. Сега си има вече втори антибиотик, че не може да се оправи. После и аз. Ами докарах си беля с една студена бира. Хем знам, че лятно време не бива да пия нищо студено и газирано, когато ми е много топло. И ... от една глътка ме пресече. Усетих как ми прерязва гърлото. И сега и аз съм с антибиотик, че всичко си дойде по клинична картина - болки в гърлото, сополи, температура. Та е голям купон. Бършем носове, следим кой какво кога трябва да пие, че сме с различни илачи. И оставихме прилична сума в аптеката, а можехме да си спретнем една екскурзийка с тези пари. Да, ама не. Ще се лекуваме през почивните дни. ММ само повтаря, че до септември трябва да сме оздравели, нали ще ходим в Търново. А лекарката каза, че имало време да оздравеем, пак да се разболеем и пак да оздравеем. А, не. Никакви болести.
    А, и точно на рождения ми ден ни падна един клон на главите. Ами стоим си на улицата, аз блажено си говоря по телефона и се чу само едно пук и клонът се стовари върху нас. ММ вдигна ръка да го бутне, за да не падне върху мен, та аз се отървах, ама клонът удари него. Добре че не беше от най-големите и е само охлузен.  Е, пусна малко кръв и  се понаду, беше малкият дявол.
    Лек ден на всички. След снощния дъжд в Пловдив се надявам нощите вече да са по-прохладни.

# 538
    Дунди и ние изкарахме такъв вирус на морето,първо ММ след студена бира като теб,след него Вики, после и аз.само Джули удържа фронта. За клона голям екшън е било,добре че сте разминали леко.
    Аз тези дни нямам време да пиша: братовчед ми със семейството си, си дойде от Испания в отпуск, едни приятели си дойдоха от Лондон и сега по цял ако не сме с едните сме с другите,че след две седмици си тръгват и ще се видим вече другото лято

# 539
    Здравейте и от мен..
    Благодаря на всички за пожеланията за празника! Пожелавам ви и на вас здраве, защото то е най-важното!
    Дунди, важното е,че сте ок след този клон... наистина малкия дявол е бил.. другия път да стоиш на слънце да говориш под открито небе..(шегувам се разбира се), хубаво е,че сте добре... а вируса бързо да го изгоните.. и аз обожавам да пия ледено.. ММ все ми прави забележка,ама аз не слушам ... дано да не си отворя и аз нещо..
    Димитрова, радвайте се на тези моменти,сега ви е паднало да се видите и забавлявате.. приятно!

Днес се видяхме с Мъничето, ударихме по едно кафенце, подсигури ме с информация за морето, че и нашето време дойде да заминаваме.. и така.. утре чакаме гости,неделя през нощта пътуваме... общо взето скука няма при мен..
    Сега обаче установихме,че служебната карта на ММ е изтекла.. за смяна е... ама ще трябва да идем с нея.. дали в базата ще направят проблем.. дали знаете нещо... предполагам че може да проверят,че си е служител ама... се притесних малко... та се чудя..
    Хайде приятен ден от мен! Heart

Общи условия

Активация на акаунт