Съпруги на военнослужещи - 25

• 75 733
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Дунди, без бира не може. Сигурно е вирус. Дано бързо да се справите със ситуацията. Важно е, че сте добре след случката със счупения клон.
Аз също искам да видя спектакъла "Звук и светлина", дано да осъществя идеята си.
Мис Ю, на нас досега са ни искали само номер на служебната карта. Времето на морето е страхотно, вземайте банските и не мисли за другите подробности.
Момичета, хубав уикенд от мен! Heart

# 541
  • Пловдив
Цветенце, от бирата е за съжаление. Не ми е за първи път. Този номер си го завъртам сама периодично. Хем си знам какво може да ми докара студено и газирано.
МисЮ, дано никой не се вгледа в картата. В Несебър сверяваха номера и искаха да я видят. Пожелавам ви хубаво време.
Приятна вечер на всички.

# 542
Дано не се заглеждат, че то ние сме си за бой.. особено ММ.. но... ще видим, да се надяваме,че няма да се върнем още на 20ти Grinning Grinning и море да не видим... Simple Smile

Лека нощ!

# 543
Добро утро
Мис Ю  не погледнаха служебната карта,само личните карти ми поискаха.Иначе номера на картата го писах в документите, но не писах до кога е валидна така че спокойно,слагайте слънчевите очила,банските и се забавлявайте

# 544
Добро утро,

Димитрова, благодаря за информацията.. вече съм с морско настроение.. така че.. ММ да му мисли,ако се наложи нещо... аз съм придружител Grinning Grinning

Пожелавам  ви приятен уикенд на всички!

# 545
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Дунди, жива и здрава да си! макар и на патерици - по-добре късно, отколкото никога!
Добре, че сте се разминали с "малкото" с този клон... Ужас...
И аз като теб, още си кашлям - и аз като теб - сама съм си виновна Rolling Eyes Тичах, (колкото мога с този крак) покрай баткото с колелото и след това потна, пред блока на течението със студената бира... 2 дни имах зверски болки в гърлото, ниска температура, но за щастие, сега само кашлицата и течащия нос останаха... което пък не ми пречи, да си пия биричката, но я разреждам с такава, не от хладилника Smile

Фло, живи и здрави да са християнчетата!

Мис Ю и от тук - лек път и весело да си изкарате Simple Smile

Ние сме добре, макар и в намален състав - баткото се прибра от вилата, но отиде при другата си баба и сега сме си тримата само Simple Smile Утре ве4че мисля, да си го прибирам и да ги заведем с приятели на тяхната вила в едно село наблизо. Дано времето е хубаво, че имат и басейн в двора, та малките да се налудуват Simple Smile
Плановете ни бяха, този месец да отскочим до столицата, но с този мой крак всичко се обърка Sad Другата седмица пък сме отново с майстори вкъщи, а както се и опасявах - докато се наканим да резервираме някъде за РД на баткото, вече в желаните дни всичко е заето, та ще събирам дивачетата вкъщи... Още един път се убеждавам, че човек никога не трябва да се зарича (след празнуването на 4 РД на баткото вкъщи, казах че това е последния РД, който правя у дома:laughing: Mask
...Живи и здрави да са само, другото се (П)оправя

# 546
  • София
Привет, военни момичета!
Напоследък не съм от най-редовните, но ме нападнаха пациентите, занимавам се с чаветата, свещенодействам в кухнята и за форумни изяви не остава много време.
Като гледам, морският сезон все още не е закрит.
МИС Ю, дано да си изкарате добре. 
ДУНДИ, четох за екшъна, който сте преживяли. Добре че е минало с леки поражения. Хайде забравете това и се впускайте в летните преживелици. Хубаво време и не чак толкова студена бира Wink.
МЪНИЧЕ, надявам се все пак да реализирате плануваното идване до София. Наздраве, но с не много студена бира cheers
ДИМИТРОВА, нищо не пишеш за работата. Какво става?
ЛУННО ЦВЕТЕ, представям си те - натурален шоколад  Wink
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, смени ли вече режима - от отпускарски към работен?
РАДИНКА, ти къде изчезна? Ако си на море - простено ти е.
Благодаря ви за пожеланията към нашите християнчета.

# 547
Добро утро прелестни! Не съм ви забравила,и чета редовно.Фло да са здрави и праведни христянчетата,а на всички с красиви поводи здраве и мир в душите и семействата.При мен много нови неща.ММ вече е към военноморския флот,аз в момент на поредния скандал с колежката си хвърлих молбата за напускане.Шефът не я прие но съкрати колежката,и ми вдигна заплатата.Сега работим в намален състав но поне съм спокойна.Дребното е на дядова градина че тук градините почиват.За сега ви оставям че днес е ден за зимннина.Вчера правихме печени чужки и една доза,пенджур а днес още 3 дози.Чао прелестни!

# 548
Добро утро
Фло,честити ти християнчета!
За работата няма нищо ново, подавам си молби по градините и чакам одобрение,но сега и директорките са в отпуски и затова малко по-бавно става.
Радинка,честито и на теб- отървала си се от един дразнител и на ТМ за новото назначение.
Мис Ю весело изкарване на морето и да съберете много шоколадов загар
На останалите приятен почивен ден,изпълнен с много незабравими емоции

# 549
Добро утро, момичета! Аз съм вече на плажа. Обичам морето сутрин, когато все още няма много хора. Научих са да плувам едва преди няколко години и сега се упражнявам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Радинка, хубави новини покрай теб. Браво на шефа ти.
Димитрова, не се отказвай да търсиш. Има ли много детски градини при вас?
Фло, нека бъдат благословени малките християнчета!
Хубав и спокоен неделен ден от мен, момичета!

# 550
  • София
Привет, военни красавици!
ЛУННО ЦВЕТЕ, много добре ми дойде тази морска картина. Усетих свежестта на ранното утро, на морския бряг. Преди 100 лета ( кандидат студентка ), бях с чичо, стринка и братовчедчетата ми на море. Всяка сутрин тичахме със стринката по брега, да дишаме йодни изпарения. Спомени...
РАДИНКА, чудесни новини ни съобщи! Радвам се за всички положителни промени! thumbsup И аз ще кажа - Браво на твоя шеф! Това е добра оценка за твоя труд и усърдието ти. Работи си сега на спокойствие Simple Smile
ДИМИТРОВА, дано се намери местенце за теб!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Изчезвам. Отивам с внучките в Мол София на кино. После пица и т.н....
Желая ви спокоен летен ден.  Hug

# 551
Цветенце, няма да се отказвам в никакъв случай.Градините не са много 22 в града и още 14 по селата,все ще си намеря мястото трябва търпение. И мен ме зареди много морския пеизаж,обожавам морето,душата ми се отваря щом чуя шума и подуша миризмата на море

# 552
Здравейте и от мен,

Радинка, браво за хубавите новини.. дано да продължава все така спокойно..
Димитрова и аз ти стискам палци дано да намериш нещо и да си доволна..
Фло, приятно кино на вас с малчуганите..
Дунди, при вас как е уикенда в тази пловдивска жега..?
Лунно цвете, снимката е прекрасна... едва няколко часа вече ми остават.. и съм там.. (happy)
 Аз си изпратих гостите, сега да пооправя малко и да почвам багажа.. че нищо не съм приготвила.. но така или иначе не смятам да нося много багажи.. надявам се бързо да се справя днес с всичко.. Blush
Хубав ден!

# 553
Добро утроо,

Лейдии, честит рожден ден!
Бъди жива и здрава и все така усмихната! Весел празник!

# 554
Лейди,честит рожден ден и от мен.
МисЮ как е моренцето,харесва ли ви базата?

Общи условия

Активация на акаунт