Програма Еразъм - помощ за подготовка на документи

• 1 725
  • 5
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Здравейте! Дъщеря.ми ще кандидатства по програма Еразъм и трябва да подготви европейско CV и мотивационно писмо на български език Не ми е ясно за ученик в 10 клас какво точно трябва да съдържа CV - то? Има ли някой с опит, и ако има възможност да ми даде насоки какво да се пише! Всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря предварително!

# 1
Наблягате на изкарани курсове, награди от различни състезания, интереси (особено свързани с обмена).

# 2
Как се кандидатсва по тази програма?

# 3
  • Стара Загора
При нас е от училище. Преподавателката им по химия участва.

# 4
Здравейте! Колебая се дали да кандидадтствам по Еразъм за студентски обмен, но нещо не ми е ясно дали аз покривам разходите относно общежитие и самолитни билети или не.

# 5
Моето дете ходи миналата година по Еразъм в Испания (Барселона) и беше много разочарована. Тя е ученичка в професионалната гимназия по химия във Варна. Нищо от заявеното от гимназията не им беше осигурено. Уж трябваше за имат стаж или да им се осигури работа в оптики, но нищо. Карали ги само да пишат презентации. Нещо, което мотат да правят и тук. Изобщо пълно разочарование. Явно целта е била почивка на учителките

Общи условия

Активация на акаунт