Кралски работи и клюки - 11

• 67 287
  • 950
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Това показва само тяхното ниво. Такава простотия, такова чудо! Не се спряха братя, сестри, бащи, братовчеди и съседи. До събота ще са във вихъра си.

# 61
Аз имам чувството, че бащата не е задължително боклук, но определено не знае какво да прави. Ето, полусестрата си призна без срам, че цялата идея със снимките е нейна, бащата явно се е подвел по акъла ѝ и го отнесе. Вярно, че и двете са му дъщери и ги обича, но явно голямата го ползва, за да вреди, а той не се усеща.

Правеха такива колажи и оцветявания за Беатрис и Южени, но тази Саманта ще си излезе точно злата сестра от приказките.
Скрит текст:

# 62
  • София
..... но явно голямата го ползва, за да вреди, а той не се усеща.

....
Именно това говори много за тях. Това не са някакви интелигентни хора, които да разбират ситуацията и като си знаят нивото, просто да се държат на дистанция, а не да се навират в обективите и да мислят по цял ден каква изгода да извлекат. Дано се спрат след сватбата.

# 63
  • в сърцето на един мъж...
Трудна работа да спрат след сватбата. Тогава ще намерят друго, за което да се закачат...

# 64
  • Countryside
На мен ми е мъчно за Мегън с такова семейство.  Не й е било лесно в детските години, а и сега не й е, под светлините на прожекторите.

# 65
Аз имам чувството, че бащата не е задължително боклук, но определено не знае какво да прави.

Точно.
Според Гардиън, човекът никога не е бил в светлината на прожекторите и се е подвел по разни папарашки предложения, без да подозира, че това може да има ужасни последици. Мегън не била близка с него и въобще не му е обяснила как трябва да се пази и да се държи на положение. Като разчиташ на този човек за сватбата си - близка, не близка, вземи го под крилото си, малко се погрижи за него. Възрастен е, със здравословни проблеми, а и става дума за ключов момент от живота на всички.
Така че е доста по-сложно от генералното заключение, че семейството като цяло не струва.
На мен ми е жал за него, дано реши все пак да присъства.

Ето я статията:
https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/may/15/leave-mark … ng-thomas-wedding

# 66
  • Bristol
Днес пак пресата пише, че баща й искал да идва! Даже вече и залагат, дали майка й ще я заведе до олтара, баща й или сама ще е! Такъв цирк. Британската преса се въздържа от такива клюки и спекулации, тренирани са и слушат, но в Щатите е различно и излезе ли вече в американската преса и британската публикува.
Подобен проблем имаха с едни атентати на Острова, в които са замесени и американските служби, все изтичаше информация в американската преса. Няколко пъти официално премиера подканя да се въздържат, даже изолираха американците от едно разследване, само и само да не изтича подобна информация, защото е в ущърб на разследването. Просто там културата и стилът на работа е доста по-различен и кралското семейство ще си страдат.

Прост е баща й. Поне да беше прочел книгата, с която го бяха снимали. Или ако не му идва от вътре четенето, някой филм да беше изгледал, толкова игрални и документални за кралското семейство има. Не случайно Мегън и майка й са го изолирали.

# 67
# 68
  • NE
Баща ѝ днес трябва да влезе за операция на сърцето. Миналата седмица претърпя сърдечен удър, но явно има усложнения. Изказва се мнение, че състоянието му е породено още от отвореното писмо на сина му към принц Хари като предупреждение да не се жени за Мегън.
http://people.com/royals/meghan-markles-father-undergo-heart-sur … nd-royal-wedding/

# 69
Здравейте , ами всички умират за сензации и то скандални .
Мидълтън са образцово семейство и много са внимавали през годините , но от време навреме и срещу тях пишат какви ли не гадости , особено за мама Мидълтън .
И  на мен ми е жал за Мегън , разпънаха я на кръст - по-стара била , кариеристка била ,разведена , майката негърка , семейството и ужас ...Добре ,че всички деца на кралицата ( без последното ) се разведоха и имаше скандали покрай тях + вече сме 2018 , иначе тази сватба щеше да бъде мираж . Но си представям колко и е неудобно на Мегън пред новата рода ...

# 70
... особено за мама Мидълтън...

Kaкво се е писало са нея? Стана ми любопитно.
Аз все си мисля, че Мидълтънови с кастинг са ги избрали. joy: Всички толкова искат да са част от кралското семейство, че ще направят всичко възможно да се държат на ниво.

# 71
  • Bristol
И аз това се зачудих, какво са писали за нея? Пресата, която обикновено чета, не са публикували подобни клюки, а сега всяка сутрин от първа страница ми се блещи някой от семейството на Мегън Sad
За Кейт и семейството й пак пишеха много преди сватбата, но нямаше такива пикантерии.

# 72
Ами  например ,че командва Кейт и чрез нея Уйлям , че се меси за децата в домакинството им , че Уйлям и Кейт предпочитат да гостуват у Мидълтън вместо да са с кралското с-во и какво ли още не , че гостуват често у тях в Амнър хол , че е златотърсачка и е уредила дъщерите си  с изгодни бракове и т.н.Това съм го чела в различни медии . Но напоследък след раждането на бебето имаше статия в Дейли мейл за принц Чарлс колко страда ,че Уйлям предпочита Мидълтънови пред него и че не вижда достатъчно децата за сметка на тях и особено г-жа Мидълтън.
Не споря кой прав и крив , но това са глупости , изсмукани от пръстите в сравнение с родата на Мегън . Коя майка и баба не иска да е близо до деца и внуци ( пък били и кралски ).И явно Уйлям намира сплотено семейство в тяхно лице и му е приятно да им гостува , а и какво лошо да уважиш желанието на жена си да е близо до семейството си . При Камилата ли да ходят ?
Нали знете има един израз- ''Няма нещо , което да не може да бъде опорочено ''

# 73
И аз това се зачудих, какво са писали за нея? Пресата, която обикновено чета, не са публикували подобни клюки, а сега всяка сутрин от първа страница ми се блещи някой от семейството на Мегън Sad
За Кейт и семейството й пак пишеха много преди сватбата, но нямаше такива пикантерии.

Напоследък се блещеше другия сват на Мидълтън, свекъра на Пипа за обвиненията във Франция за прелъстяване на малолетна преди години . Явно се е сетила след 30 години ..., но веднага се подчертаваше Пипа , сестрата на херцогинята .

# 74
  • София
Потвърдили са Джорджи и Шарлът за шаферчета Simple Smile
https://www.royal.uk/bridesmaids-and-page-boys-wedding-prince-ha … -ms-meghan-markle

Общи условия

Активация на акаунт