Кралски работи и клюки - 11

• 67 289
  • 950
  •   1
Отговори
# 75
  • NE
Хари и Мегън са кръстници на повечето шаферчета.

# 76
  • Пловдив
Мегън пък кога успя да стане кръстница на някой от английската аристокрация?

# 77
Принц Уилям се е включил в благотворителна инициатива за хората, пострадали от скорошния голям пожар в Лондон.
Скрит текст:
"Prince William, Duke of Cambridge jokes with presenter Nick Knowles as he joins the crew of DIY SOS on a major project to build a community centre, in support of the people affected by the devastating fire at Grenfell Tower, in London, England - May 15, 2018"

# 78
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мегън пък кога успя да стане кръстница на някой от английската аристокрация?

Децата от шаферите на които тя е кръстница са на нейната най-близка приятелка.

# 79
  • Бургас
Не споря кой прав и крив , но това са глупости , изсмукани от пръстите в сравнение с родата на Мегън . Коя майка и баба не иска да е близо до деца и внуци ( пък били и кралски ).
Много майки и баби не искат да са до деца и внуци.  Познавам много такива. Една от тях е свекърва ми, която живее в съседния блок и е виждала внука си около десетина пъти. Говоря за виждала, защото почти не го е докосвала.

Аз пък се чудя как пък великата преса е толкова навътре в личните отношения между Кейт
и майка й, че чак и изводи за манипулация. Телефоните ли им подслушват?

# 80
Как ще изманипулираш някой да се омъжи за кралския син?  Stuck Out Tongue

# 81
Просто си съчиняват истории Simple Smile а хората ги четат, защото им е интересно и така Simple Smile

# 82
  • в сърцето на един мъж...
Колкото и да е простил Уилям на баща си и да е приел Камила, едно е да си в тяхното обкръжение и да знаеш какво се е случило, друго е да си сред любящо, голямо и задружно семейство, което те подкрепя и в което си личи, че се обичат. Така че нормално е да предпочитат да са при бабата Simple Smile

# 83
Да погледнем от гледна точка на Кейт. Wink
Нормално е да иска да прекара празниците с мама и татко, отколкото със свекър и свекърва (па макар и доведена такава). Joy Напълно нормално е и ръката на Камила да не гали децата на Кейт, така както ръката на майка й. Човешки неща...
С Чарлз, Камила и останалите членове на кралското семейство прекарват десетки, дори стотици официални вечери заедно. Прекрасно е, че отделят и вечери за семейството Мидълтън.

Не можем да съпоставим с Даяна, защото тя не е имала здрава семейна опора зад гърба си.
Другите принцове, херцози и графове вероятно също отделят време и на двете роди, но за тях не се пише толкова.

# 84
https://www.thesun.co.uk/news/4681391/kate-middletons-uncle-arre … tral-london-home/ Това си спомних сега , че съм чела за някой от Мидълтън(като компромат).
Иначе наистина и на мен ми става мъчно за Меган , защото момичето не може да се наслади спокойно на сватбената си подготовка , защото всеки ден я разпъват на кръст....

# 85
Уилям се пише с и, не с й. Звучи ми така  като една дума с 3 букви, дето се пише с й, ама айде да не я изписвам, че ще дотича някой модератор веднага.

Иначе по темата....наближава циркът и немалка част от света ще гледа. Всъщност представлението започна още с обявяването на избраницата и вече, както се вижда, тече с пълна сила. Изборът на Двореца на нова снаха е много интересен и на първо четене неочакван, но ако се размисли човек... съвсем резонен. Мъчно ми е за бъдещето на англичаните, но колелото се върти.

# 86
Бъдещето на англичаните в какъв аспект Simple Smile не че не се досещам, но пък може и да бъркам Simple Smile

# 87
  • NE
Хайде, хайде. Хари винаги е бил бохемът в семейството, а и като мина на 5 място за трона не е толкова страшно. Плюс това явно е любимец на Бабет щом винаги го споменава така. Самата Елизабет има много ясна представа, че ако не беше любовта на чичо ѝ към американската актриса нямаше да има никога кралица Елизабет. Някъде ми попадна, че именно тя се е погрижила финансово за живота ѝ до край след смъртта на чичо ѝ като знак на благодарност.

# 88
За мен това че е актриса няма никакво значение, все пак и Грейс Кели е била, а Монако са си супер като гледам Simple Smile
Аз предположих, че е заради смесената раса, но дори и това не смятам проблем за бъдещето на англичаните, защото те отдавна се омешаха тотално Simple Smile

# 89

Общи условия

Активация на акаунт