Кралски работи и клюки - 11

• 67 314
  • 950
  •   1
Отговори
# 870

Кейт изобщо не михаресва с тази селска рокличка .

Ми тя си селянее по принцип.

# 871
На Мегън роклята бих я носила, особено ако гърбът е гол...едва ли е чак до кръста, което ще е too much, но оттам където свършва под мишниците и малко по-надолу...що ни мъчат ами не пуснат направо видео от приема?!

Лана , не се надявай ! На Уилям и Кейт не пуснаха , това си е частно парти само за приятели и доверени хора . Поне знам ,че Уилям е много чувствителен на тази тема ( четох някъде ,че е наследил от с-во Спенсър параноята Stuck Out Tongue Winking Eye )
Но знае ли човек, при Хари и Мегън всичко е разрешено ...

# 872
  • София
На Мегън роклята бих я носила, особено ако гърбът е гол...едва ли е чак до кръста, което ще е too much, но оттам където свършва под мишниците и малко по-надолу...що ни мъчат ами не пуснат направо видео от приема?!

Лана , не се надявай ! На Уилям и Кейт не пуснаха , това си е частно парти само за приятели и доверени хора .
Че ние какви сме? Wink

Знам че няма шанс...може след години на Джорджи приема да гледаме, вече като достолепни бабели, но засега колкото толкова модернизъм Wink...love is the way!

# 873
Церемонията беше модерна в традиционна обстановка, но да кажа, че много ме впечатли финалът.
Финалът ...той беше приказен.
Много ми хареса - принцът, принцесата (тип Пепеляшка от народа), грабва я в каляската и я води в замъка.
И замъка си го бива. Wink
Скрит текст:

# 874
# 875
  • София
В каква красота живеят само- поляни, тишина, спокойствие, зеленина. Heart Eyes

# 876
  • София
Е, това не го разбирам, как може да носиш чужди бижута, още повече на починал човек.Имат пари за нови, свои собствени.

# 877
  • София
Е, това не го разбирам, как може да носиш чужди бижута, още повече на починал човек.Имат пари за нови, свои собствени.
Защото става дума за символика, ако е истина това, което пишат.

# 878
E, как "как може"?
Това е страхотна традиция. Предават се от поколение на поколение.

# 879
  • София
Е да ги изхвърлят ли? Това са бижута, наследствени - тиарите и те така.

# 880
  • Вестерос
Вие нямате ли бижута във вашето семейство, които се предават от жена на жена - от майка на дъщеря на нейната сватба, от свекърва на снаха и т.н.. традиции сто...защо да не носи пръстен на Даяна?

# 881
  • До сърцето...
Те фамилните бижута... все някой от тия, дето ги е носил е починал.
Лоша поличба е да носиш чужди "фамилни" бижута (откраднати, купени от антиквар и пр).

# 882
  • София
Вие нямате ли бижута във вашето семейство, които се предават от жена на жена - от майка на дъщеря на нейната сватба, от свекърва на снаха и т.н.. традиции сто...защо да не носи пръстен на Даяна?
Не, имах си мои бижута и ги продадох , като спрях да ги нося.Дъщерите не носят злато.Майка ми също си продаде нейното злато, не е давала на никой, защото бяхме близначки и ако дадеше нещо на едната, трябваше да даде същото и на другата, пък нямаше еднакви.

# 883
Е, вие не сте 10то поколение потомци на кралски род. Wink
Твоите бижута не струват и една милионна от тези на кралица Виктория.
И не, не говоря за пари. И не, не се заяждам с теб. Същото мога да го кажа и за мен.

# 884
  • Down south
И тук масово мислят, че пасторът е прекалил :
"I’m a black woman and he made me feel so uncomfortable for everyone there...I’m like sooo where did all that come from😳 what was the point? I mean not today sir, today of all days, not today! 🤦🏽‍♀️"

Общи условия

Активация на акаунт