Кралски работи и клюки - 11

• 67 363
  • 950
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Не ми хареса това, че майката на булката се появи с обеца на носа и странна прическа. Срещаш се с Кралицата, все пак!

# 136
  • Sydney
Графикът го гледах някъде, не помня къде... в 12 без 5 УК време пристига баба в Катедралата, последна, после в 12 Меган... това е 2 след обед бг време...

# 137
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не ми хареса това, че майката на булката се появи с обеца на носа и странна прическа. Срещаш се с Кралицата, все пак!

И какво като се среща с кралицата? Да не говорм че това беше снимка на която тъкмо е слезнала от самолета, прическата и е нормална афроамериканска - такъв тип коса трудно можеш да вкараш в кой знае каква прическа. Снимка от самата среща с карлицата аз лично не съм видяла.

Ето я на снимка, когато отиват към хотела в който са вечерта преди сватбата, жената е без обица и с добре направена коса.

# 138
  • Варна
Напротив, точно на тази снимка Е с обеца. И написах не ми хареса, на мен, това не значи, че друг ще го приеме за нередно. Прическата също не се различава от тази, която показаха при заминаването и от САЩ. Просто вчера е била пусната, а не вързана.

# 139
Сложихте ли си вече големите капели, дами? Шоуто скоро започва!

# 140
Капелите - сложени, аз и покана имам, ама на, от ангажименти не можах да отида и Хари ми се сърди даже. Та сега с шапката пред ТВ се наредих!

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 19:07 от Анонимен

# 141
Поради липса на кралска, слагам една плажна  Mr. Green

# 142
И аз сложих шапката. С воалетка и дълга рокля съм. Диамантите по-късно, че ме е страх, а бодигарда трябва да изведе децата, да не изядат шапката.

# 143
  • София
Аз отивам бързо за една разкрасителна процедура преди сватбата, после слагам шапката и перлите и се наслаждавам на шоуто!

# 144
  • Бургас
Моята покана явно се е загубила по пощата.Шапки нямам, имам само короната на Елза.
Казаха ли кои представители на другите кралски дворове ще присъстват на сватбата?

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 09:30 от lina_bs

# 145
Моята покана я преотстъпих на Тереза, макар да не е сигурно, че тя ще може да я ползва, все пак са поименни поканите.

# 146
Викиту Бекъм дали ще присъства?

# 147
  • Бургас
Викиту Бекъм дали ще присъства?
Май всички спайски са поканени

# 148
  • София
Ех, как не срещнах Хари преди тая усойница, изглежда ми ... поносим! 😝

# 149
  • Once there was a Hushpuppy...
Хайде и аз тук Peace