Кралски работи и клюки - 11

• 68 004
  • 950
  •   1
Отговори
# 450
Сега да видим целувката навън. В църквата не може. Дали ще има навън, защото няма балкон?!

# 451
  • NE
Избрали са без балкон.

Само Хари има дупето за нарушаване на кралските традиции. Иначе кога?

# 452
  • Истински се вижда само със сърцето.
Той си я е избрал и аристократка да беше няма гаранция за успешен брак.

А за сватбата нали не си мислите че ако Кралицата не го одобри, няма как да се случи нещо.

# 453
  • София
Добре де, тя би трябвало да е много притеснена, но през цялото време се хили, не го взима май много на сериозно.

# 454
  • София
По тази логика Кейт можеше да има семейна песен, която да иска да чуе в църквата и Мидълтънови да станат да потанцуват.

И аз съм леко разочарована от сватбата, като цяло. Не прилича на типичната кралска сватба.
Прилича на същия цирк, който беше сътворен и по време на подготовката. По-скоро преобладават традициите на родата на булката, а не кралските такива.

# 455
  • София
Меган и Чарлз

Скрит текст:

# 456
Баба Бети казва винаги какво и как. Тя е одобрила абсолютно всичко вк. и отчето и хора.

# 457
За миг дадоха Бабет и Филип по време на речта на отчето - Бабет беше извън кожата си, повдигаше рамене и правеше интересни физиономии...

Очаквам с нетърпение снимки от този момент Laughing .

# 458
Баба Бети гледа сеир. Подозирам, че има нещо балканско в нея Laughing

# 459
  • София
Баба Бети гледа сеир. Подозирам, че има нещо балканско в нея Laughing
Какво друго ѝ остава? Поне се нагледа на всичко жената.

# 460
Не би ли трябвало по времето на церемонията да казват името на Меган като Рейчъл, тъй като това е първото и име?

Значи няма да има целувка на балкона в двореца, така ли? Жалко, очаквах го тоя момент с нетърпение.

# 461
А за сватбата нали не си мислите че ако Кралицата не го одобри, няма как да се случи нещо.
Абсолютно си права.
Всичко е одобрено дума по дума от кралицата и след това изрепетирано.

Аз се притеснявам за кръвното на принцеса Майкъл ъф Кент (онази с африканската брошка) Grin

# 462
Роклята е изчистена, за да кореспондира с цялата идея за "Сватбата на народа". Не мога да си представя Меган да се появи с разкошна рокля пред скромната си майка.

# 463
  • София
Много ми е странно защо Кейт не стои до Уил

# 464
Камила ще припадне  от възмущение.
Тя да не припада, че тя какви ги сътвори. Толкова да не я харесвам тази жена, то не че Чарлс не е виновен и той. Така, че да си кротуват на седалките и гък да не са казали.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 14:59 от Няма смисъл

Общи условия

Активация на акаунт