Кралски работи и клюки - 11

• 67 998
  • 950
  •   1
Отговори
# 465
Защото той е кум Уилям, а тя е гостенка в момента.

# 466
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре де защо да не се усмихва Меган, защо трябва да е притеснена и нервна... много сте инетересни във всеки неин жест търсите нещо лошо и подмолно. Аристоктките да не са по стока, освен ошлайфаните им студени обноски...

# 467
  • София
Всички пеят прави, майка и седи, Кейт се подхилква,Амал и Клуни също.Фигурата на Кейт е перфектна.

# 468
  • София

Да де, ама не трябваше ли тя, като негова съпруга да стои до него и чак тогава да са Чарлз и Камила?

# 469
На излизане от църквата Уилям се поклони на кралицата. Сега Хари дали ще я разцелува, както обикновено? Simple Smile
Прави ми впечатление, че сватбата на уилям и Кейт беше по-официална, при размяната на клетвите казваха пълните си имена, а тук само Хари (дори не Хенри) и Мегън. Вярно, че Хари е вече дота далеч в линията зa трона, ама все пак...

# 470
Тя да не припада, че тя какви ги сътвори. Толкова да не я харесвам тази жена, то не че Чарлс не е виновен и той. Така, че да си кротуват на седалките и гъл да не са казали.

Добре, че бяха Камила и Чарлз (и Даяна разбира се) за да проправят пътя към тази сватба. Wink
Без тяхната съдба, нищо от днешния ден нямаше да се случва.

# 471
Малко даваха Кейт , но е много хубава ! Явно още не е отслабнала напълно .Понякога прекалява със слим линията и се загрозява .Четох , че чак кралицата беше казала на Уилс да вземе мерки .
Отиват да подпишат .
Впрочем къде гледате ? Аз БиБиСи, имаме канала

# 472
  • София
Кралското сем-во изобщо не е това, което беше. Като се започне от скандалите покрай Даяна-Чарлз-Камила и се стигне до днес. Баба Бети е всигнала вече ръце. Дано от страна на Уил нещата да продължат по кралски т.е. децата му да не решат тотално да загърбят традициите.

# 473

Да де, ама не трябваше ли тя, като негова съпруга да стои до него и чак тогава да са Чарлз и Камила?
Не, Чарлз е престолонаследник и е пръв.

# 474
Нахлувам в темата.С голям интерес очаквах сватбата. Гледам в момента паралелно Нова и БТВ. Много скучна рокля! Много. Силно съм разочарована. Очаквах нещо съвем различно. В никакъв случай помпозно, разбира се. Но тази рокля...съвсем нищо особено. Поне един интересен детайл да имаше. А Кейт колко прекрасна беше нейната рокля😍 Не мога да не направя сравнение. И прическата не ми хареса. Нито грима. И воала също. Общо взето нищо.
Може би е търсен ефект,не знам.Колко приказки се изпприказваха за тази рокля. С нетърпение чаках да я видя.
Но пък и двамата изглеждат щастливи😊
Кейт е отново страхотна,както и кралицата-изпъква пред всички с цветовата комбинация от резидаво зелено(или жълто) и лилав акцент.
Лично на мен са ми по-интересни тоалетите на другите гости на сватбата.

# 475
  • София
Малко даваха Кейт , но е много хубава ! Явно още не е отслабнала напълно .Понякога прекалява със слим линията и се загрозява .Четох , че чак кралицата беше казала на Уилс да вземе мерки .
Отиват да подпишат .
Гледам няколко канала в ютуб.

# 476
  • Once there was a Hushpuppy...
Кейт ми хареса повече като булка, отколкото Мегън Peace
И Мегън е красива, но Кейт сияеше.

# 477
  • София

Аз съм на CNN. Пробвах да гледам Бтв, обаче там яко се излагаха с разтягането на някакви локуми, вместо да дават пристигането на гостите и се отказах

Още един чернокож в програмата. Ще видим ли изобщо някой бял да вземе участие до края или не се чудя

# 478
още един афроамерикански талант на сцената ..уф
Фифти сент вече се чудя как не изскочи ..
Има бездна между нас европейците ,..и тях американците
Хари дупе да ти е яко ...когато страстта отмине , ще дойде отрезвяването

# 479
Аз съм на CNN, няма прекъсвания за реклами.
Виолончелистът е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт