Кралски работи и клюки - 11

• 67 978
  • 950
  •   1
Отговори
# 495
  • Sydney
В момента само слушам, от съседната стая... Аве Мария Simple Smile

Роклята ако не е воалът не е нищо особено...

Не знаех, че Мегън е на 36...

Кейт ми хареса, мн добър тунинг има тая жена, Хаха

Афро-отчето малко прекали, имам и теория за него, но след малко...

# 496
  • София
Сега успях да видя хубаво роклята на Меган и си взимам думите назад. Хубава е да, но роклята на Кейт е в пъти по-хубава, елегантна и ефектна.

# 497
Целунаха се на стълбите.

Много са готини.

# 498
И BBC e ок, а този с челото си е черен британец ....
Според мен Мегън е търсила точно този семпъл и небрежен стил .И по добре , иначе ще кажат ,че копира Кейт .
Малката Шарлот  е прекрасна .
Тиарата от 1893 г , но не чух как. се казва

# 499
  • Sofia
Мегън, в желанието си да е стилна, чак постно изглежда - и като рокля, и като грим и прическа. Все едно сама се е гримирала, в стил "отивам за хляб" - на измита чиния прилича, никакъв цвят няма на лицето си. Май и сама си е вдигнала косата... Не личи професионална намеса.

Кейт беше вложила повече старание, при нея имаше "уау" ефект, а роклята й стоеше като излята по тялото. И гримът й беше много по-свеж и цветен, в същото време дискретен. Мегън, с по-мургавата си кожа, щеше да изглежда зашеметяващо в дантели. Язък!

# 500
Сега и аз видях роклята в движение, не ми хареса - доста безформена кройка, и изглежда ѝ е голяма.

# 501
Честно да ви кажа, аз не съм голям фен на кралските традиции, но Хари и кралското сем-во не заслужаваха това. Извинявам се, но някак разведена булка от афроамерикански произход, може да се преглътне, след това обаче нейното сем-во излезе на сцената и стана вече не подготовка за кралска сватба, а махленски простотии от гетото. Крещящ отец, който ръкомаха, госпъл, тъща с обеца на носа и изобщо някакъв пълен абсурд гледам днес. Имам усещането за някакъв филм със смехотворен сценарий. Очаквам всеки момент отнякъде да изскочи един с режисьорска клапа и да извика: "Край на дубъла!".

Съгласна съм напълно с абсолютно всичко казано, мисля същото, но едва ли ще го събера в толкова кратко изложение. Simple Smile
Пиша обаче, заради обобщението, което ми остана от сватбата, а то е: Меган се афишира като чернокожа, макар че не е точно и само такава. Набляга се по една причина и тя е, че бъдещето на Англия ще е мургаво и тъмнокосо, а не рижо. Жалко за тази нация, тя ще е първата, която ще заприлича на Америка, население, което е невероятен сбиротък от кол и въже. Някой ден кралската институция ще отпадне като пълен анахронизъм, защото ще представлява само себе си, не и народът на Англия.

Да си му мислят, важното е ние да не станем като тях. Peace

ПП Ужасен беше паралелът между величието на средновековната английска катедрала и кълчещият се и жестикулиращ американски пастор, изсипващ порой от глупости.

# 502
  • Once there was a Hushpuppy...
Мегън наистина е като измита чиния в лице, малко грим, неподходящ ли?
Липсва ми свежест Peace

Госпъл хор пред стълбите...

# 503
  • София
Букетът на Меган ми изглежда, като набързо набран от някоя градина точно преди сватбата

# 504
Ролса на Баба Бети е феноменален. Вишнев Ролс Ройс. Браво Бети! Heart Eyes

# 505
Букетът на Меган ми изглежда, като набързо набран от някоя градина точно преди сватбата
Казаха, че Хари е брал вчера част от цветята

# 506
  • София
МИ-6 няма да позволят да се роди някое негърче. Ако трябва чужда яйцеклетка ще й имплантират, но такъв резил няма да позволят. Много филми гледам май🙄

# 507
  • Once there was a Hushpuppy...
Въобще баба Бети е великолепна в резида и лилаво Peace

# 508
  • Бургас
Като цяло ми харесаха всички, които видях. Обаче гледах малко Simple Smile

# 509
Напълно съм съгласна, че роклята от стремеж да е семпла чак простее. Изглежда,че й е голяма.
Мадам Клуни е много яка. Но не и с този цвят. Онези кукумявки братовчедките Южени и другата де са?
Не им помня имената,бяха с  много шармантни шапки на др.сватба и много коментирани тоалети.

Общи условия

Активация на акаунт