Кралски работи и клюки - 11

• 67 958
  • 950
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Относно грима, на мен лично повече ми допада на тази снимка - с поприкрити лунички и една идея повече руж. Много по-свежа е и изглежда по-млада:

Скрит текст:

# 661
Можеш да изкараш някого от Холивуд,но никога не изкарваш Холивуд от него  Simple Smile
За мен,Меган видя шанс за най-великата си роля и не го изпусна.Няма лошо.Що пък трябва все връзкари да са в А отбора.
Само че роля и цял живот са различни неща и ми се струва,че не го е предвидила.Или няма как да го предвиди.Като видях как със светнали очи и копнеж си гледа нейното отче,разбрах,че процесът носталгия по истинския й живот(все пак е на 37 и от коренно различно семейство)е стартирал.
С роклята са бяха оляли.Разбирам посланието,че доскоро бяхме секси маце,сега сме аристократ по ноти,но това беше монашеска роба.Може една рокля да е изчистена,без да е чувал.И изобщо тези напъни да я покажат като съседското момиче,с луничките и постоянно нахилена,създават чувството за фалш.Точно за това не ми е симпатична,въпреки,че нямам нищо против нея.Имам алергия към фалша.
Имам чувството,че на Хари вече му беше минала тръпката и докато извършваше правилните действия,му се искаше да е далеч от тук.Може би с компания,нова мацка,някаква пиянска изцепка,ако са верни слуховете за него.
Кралете са за това-длъжни са поне да забавляват хората,като не плащат данъци...

# 662
Да, 300 хил струва.
Толкова много очаквах и аз. Представях си  я с една класическа рокля А линия и малко дантела. Щеше да й стои чудно.
А това като я загледах ми не й стои добре,не подчертава фигурата й, нищо не подчертава всъщност. Изобщо по-незабележителна рокля скоро не бях виждала.
Вижте при Виктория е идентична рокля но с малките детайли къде къде по-завършена е визията и й стои като излята. Въпреки,че и тя не ми харесва като цяло,но самата булка е някак много стилна и роклята  й подхожда.

# 663
  • Варна

Очаквах и би било добре според мен атмосферата да е повече традиционна ,английска.....
.

Точно това ми липсваше и на мен . И като цяло съм съгласна с целия ти пост , семпла рокля и  американския пастор пресоли манджата , не ми допадна сватбата.

# 664
п.с. Очаквах след крясъците на отчето да връхлети Тръмп и да извика "America first, America first". Тогава картинката вече щеше да е пълна. Laughing (това в кръга на шегата)

Joy Joy Joy Joy Joy

# 665
  • София
Много е хубава на Виктория роклята, коланът я прибира и изглежда женствена, не е смачакана (поне на тези снимки), не виси около бюста. Много по-добро изпълнение от на Мегън.

# 666
  • На топло
Тиарата беше в центъра на целия образ. По-семпла и изчистена рокля, за да не стане много натруфено.

За мен Мегън беше с прекрасен грим и къс нежен маникюр.
Само косата малко беше слабо захванаха и започваше леко да се разваля.

# 667
  • София
....Като видях как със светнали очи и копнеж си гледа нейното отче,разбрах,че процесът носталгия по истинския й живот(все пак е на 37 и от коренно различно семейство)е стартирал.
....

Същото си го помислих и аз. Не вярата, а каквото ще да ѝ сменят, тя си милее за нейното. Отделно се чудя, защо зорлем искат да я покажат като някакво скромно, неопитно момичето, което пърха с мигли, при положение, че е жена на 37г. с брак зад гърба си. По-добре за всички е, ако е естествена и себе си. Peace

# 668
  • на брега на морето
Любимата ми снимка на баба и внук

# 669
  • София
Скрит текст:
Сега се сетих, че роклята на Меган наподобява тази на принцеса Виктория Шведска от нейната сватба. На принцеса Виктория ѝ стоеше като излята по тялото, при Меган самата кройка нещо не беше съвсем изпипана.

Ето тук снимка за сравнение - сега като ги качвах, установих че не ми харесва нито роклята на Меган, още по-малко на Кейт. Но пък роклята на принцеса Виктория е рокля мечта - сега ако се омъжвах бих избрала точно такава рокля.

Не ги разбирам.Имат възможност да бъдат наистина с рокли на принцеси, но си шият семпли и незабележими рокли.

# 670
На Виктория воала е великолепен. Нищо общо с на Мегън жалкия асеновградски евтин тюл. Аз съм разочарована. За 300 хиляди рокля, която е смотана.

# 671
  • София
На Виктория воала е великолепен. Нищо общо с на Мегън жалкия асеновградски евтин тюл. Аз съм разочарована. За 300 хиляди рокля, която е смотана.
На воала на Мегън са избродирани на ръка растения,  от 53 страни май беше.

# 672
Страхотно им мина сватбата!
Недейте вече, как било, що било!
Ей, че негативни хора има, значи!
Млади, хубави, богати, образовани и т.н., какво още искате!

# 673
  • София
Според мен роклята умишлено е трябвало да е простичка, да се знае, че Харито е чак пети или шести по ред за трона.. не ги разбираме ние тия работи. До колкото разбрах дори има условие воалът да не бъде по-дълъг от този на Кейт, за да не я засенчи.

# 674
Точно заради липсата на типичната английска атмосфера ми хареса сватбата, а от роклята Живанши съм очарована и най-вече от начина, по който стои на Меган. Щеше да е ужасно за нея, че и за амплоато на Хари ако някой беше наложил перли и дантели. Бррр! Joy Аз даже съм малко учудена, че въобще направиха кралска сватба, но чак толкова бунтарство явно е неосъществимо дори за Хари. Може би за децата му.

Общи условия

Активация на акаунт