Кралски работи и клюки - 11

• 67 913
  • 950
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Като коментираме афро-американския пастор, на някой направи ли му впечатление, че имаше  и коптски свещеник, който прочете втората част от молитвата за младоженците?

# 706
  • Бургас
То за всички обикновени хора, които се ожениха/омъжиха за принцове и принцеси може да се каже, че са присметливи.

# 707
  • Bristol
Каква точно актриса е не знам. Досега не я бях ни чула ни видяла. Ако не беше Хари кой ли щеше да я забележи?🤔
Това заключение е базирано предполагам на факти подобни на тези за грозния воал 🤔
37 хиляди на епизод, над 100 епизода е направила. Това супер неизвестната Меган Wink Пожелавам на всички супер неизвестни, където никой не ги забелязва да разполагат поне с 37 хил долара годишно 😂 https://www.hellomagazine.com/royalty/2018051748689/meghan-markl … rth-suits-salary/

# 708
  • Bristol
Като коментираме афро-американския пастор, на някой направи ли му впечатление, че имаше  и коптски свещеник, който прочете втората част от молитвата за младоженците?
Aфро американския пастор не беше ли коптски също 🤔

# 709
Само 100 хилки!Ох, малко се успокоих....Simple Smile
Че на мен като данъкоплатец хич не ми се виждаше ОК- 300х. за това,което видях.

# 710
  • София
Не знам колко пари е правила, но аз никъде не съм я гледала.Чух името и  чак когато започнаха да я свързват с Хари.

# 711

Може да си я е платила сама Joy

# 712
Никаква пресметливост и амбициозност не виждам . Вярвам че наистина се обичат Хари и Меган .
По скоро виждам че може да има сблъсъци с ограниченията с които ще трябва да се съоразява Меган и афроамериканската и кръв не се знае докога ще търпи да е примерна .

Очаквам новини от купона и да видя американската делегация как избухва Smiley

# 713
  • HH
Като коментираме афро-американския пастор, на някой направи ли му впечатление, че имаше  и коптски свещеник, който прочете втората част от молитвата за младоженците?
В интерес на истината, след като видях ipad-a пред него, вече се заливах от смях. И през цялото време се чудих, къде са наблъскали толкова много камери в тази църква и разни други подобни щуротии, който ме забавляват 🙈

# 714
  • София
И аз не я бях чувала преди да започне да се среща с Хари

В новините казаха, че по време на клетвите си тя не е казала, че ще подчинява на Хари

# 715

Спокойно ,те парите за сватбата са избити многократно.Хора от цял свят са отишли в Лондон да гледат , това всичко е приходи в хазната.

# 716
  • На топло
Според мен, след време Мегън ще се върне на земята и ще разбере, че тя трябва да се адаптира към новия си живот, а не фамилията на Хари да се адаптира към нея. 
Афро-американския пастор щеше да се впише много добре в ситуацията ако не повтаряше постоянно едно и също, речта му беше бъкана с клишета.
През ден по улиците има черни, които рецитират някакви притчи, изглеждат като зомбирани.

# 717
Не се обосновавам на никакви факти. Казвам си мнението просто. И за воала, както и за кариерата й. Опита за заяждане ще го подмина и въобще няма да го коментирам....
Дори и във филма го казаха. Кариерата й не е блестяща,нито е дългогодишна. Еми не е много известна и супер успешна актриса-ей това са фактите. Без значение колко пари е направила.
Това,че е известна покрай Хари си е самата истина.😊

# 718
  • София
Според мен, след време Мегън ще се върне на земята и ще разбере, че тя трябва да се адаптира към новия си живот, а не фамилията на Хари да се адаптира към нея. 

От това, което видях на сватбата за сега точно кралската фамилия си се адаптира към нея

# 719

В новините казаха, че по време на клетвите си тя не е казала, че ще подчинява на Хари
Така ли ..Гледах репортажи че била феминистка която се борела жената да не седи до печката и да бъде само съпруга ...

Общи условия

Активация на акаунт