Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за кандидатстване в Техническия университет във Виена за специалност архитектура?
Какви са изискванията за подпечатване на копия на легализирани документи в посолството след размножаване в МВР?
Какви са изискванията за кандидатстване чрез hochschulsstart и какви документи са необходими?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за кандидатстване в Техническия университет във Виена за специалност архитектура?
-
Какви са изискванията за подпечатване на копия на легализирани документи в посолството след размножаване в МВР?
-
Какви са изискванията за кандидатстване чрез hochschulsstart и какви документи са необходими?
За да кандидатствате чрез hochschulsstart, трябва да се регистрирате в DoSV, където ще предоставите информация като вашето име, адрес, дата на раждане и актуален имейл. След регистрацията ще получите BID и BAO кодове, които ще ви трябват за попълване на Antragsformular на hochschulsstart. След като попълните формуляра онлайн, отпечатайте го, подпишете го и го изпратете по пощата до адреса на hochschulsstart. Ще трябва да направите плащания към Uniassist за първия, втория и всеки следващ университет.
-
Какви са изискванията за банков превод към Hochschulsstart?
-
Какви са изискванията за прием в ТУМ и кои документи са необходими?

Голямата си работи (поне през юли ще ходя с нея за 5 дни в Италия, а тя преди това ще си е поразвяла байряка и във Франция), имаше покана и от виетнамка за тур из Виетнам и Камбоджа, ама няма да я огрее, освен ако не ограби някоя банка, другата има изпити едва в края на август по тези блок-практики (дали не бяха даже и в началото на септември, ужас) и ще почива евентуално през септември (макар че ми каза, че дупката до старта искала пак да оползотвори за практика от задължителните из клиниките). Аз не съм от щадящите родители, ама все пак ми домъчнява от това натоварване, целия семестър от сутрина до към 3-4 следобяд в отделенията, после лекции, в съботите на работа, в края на лятото изпити, после запланувана практика и от октомври - петата година..Третата летните месеци ще работи по 30-35 часа седмично.И тя говори нещо за кратка почивка към края на август, та тогава ще се разпишем ние и да ни вози насам, живот и здраве..
Просто на моменти с е размеквам, ама рядко, аз съм си гадина..