Кралски работи и клюки - 11

• 68 114
  • 950
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Малката от сега показва бунтарски характер като Хари
https://www.instagram.com/p/Bi917GPBu5A/

Личи си че се забавлява Шарлът, докато Джордж (мой любимец) остана незабелязан. И как махаше ентусиазирано на булката, като всяко момиченце Blush
Той пък беше страхотен с това дълго (сако ли е не знам как си казва)
На мен облеклата на децата ми харесаха повече на сватбата на Пипа, сега особено на момиченцата не бяха нещо особено, освен обувчиците. Момчетата с тези подобни на униформи облекла бяха по-добре.

# 751
А защо с американско гражданство, казаха ли ?

Дори и да не се роди в Америка, детето ще има родител с американско гражданство, което автоматично прави и него американски гражданин.

# 752
  • Вестерос
Хахаха сега го гледам за пръв път, че изтървах на живо... какви погледи мятаха Grinning

# 753
  • София
Пасторът е глава на Американската епископална църква.
https://www.manager.bg/obshchestvo/koy-e-pastor-maykl-kri
Мамма миа , Света Санта Мария и за гейове и за роби е говорил пред робовладелците ...физиономиите на кралските особи са безценни ...Това ще си го пускам за оправяне на настроението .

Ще е хубаво, ако някой може да пусне снимки на гостите по това време Simple Smile

# 754
  • на пистата
Много е сладка малката, много и се радвах на снимката, където си беше вдигнала крачето и тази, на която с плези Simple Smile  Другата ми слабост Джордж го видях на една снимка само държащ шлейфа.
Ето го

https://www.instagram.com/p/Bi9gfAugPWn/

# 755
  • Вестерос
Много елегантен и сериозен.

Имам и аз такъв панталон Grinning Grinning Grinning

# 756
  • София
Лейди Кити, много хубава - само аксесоарите са малко по-ярки, но пак е добре Simple Smile

# 757
  • на пистата
Малката вече я сравняват с Хари
https://www.instagram.com/p/Bi9vxQVHyZk/

# 758
  • София
А на какъв род войска е тази униформа с езици отпред?

# 759
Което автоматично означава, че може и да не стане крал или кралица, но някой ден може да стане президент на Америка, ха ха...
Историята помни такъв случай с братовчед на кралицата.
Станал за малко цар като дете, но после на бял кон се появява като премиер. Joy

Лейди Кити, много хубава - само аксесоарите са малко по-ярки, но пак е добре Simple Smile
Скрит текст:
Коя е особата с нея? Изглежда потресаващо зле. Коса, стойка... все едно от контейнера за смет идва...

# 760
  • София
Което автоматично означава, че може и да не стане крал или кралица, но някой ден може да стане президент на Америка, ха ха...
Историята помни такъв случай с братовчед на кралицата.
Станал за малко цар като дете, но после на бял кон се появява като премиер. Joy
OMG! JoyJoyJoyJoy

# 761
А защо с американско гражданство, казаха ли ?

Дори и да не се роди в Америка, детето ще има родител с американско гражданство, което автоматично прави и него американски гражданин.
Мвого съм зле!
Вещо съм се заблудила....

# 762
Аз твърдя само,че става по-известна покрай връзката си с Хари. Не казвам, че след като аз не съм чувала за нея преди това и други не я знаят. Четете малко,не приемайте толкова буквално.
Кое е глупости ? Тя може и да е била забелязана, но става известна точно покрай него. И това си е баш така. Дори и на не се признава.
Всеки си има мнение аз си казвам моето.
Не се обиждам на никого. Нито ще влизам в излишни спорове.
Тази Кити е много симпатична.
Но роклята й не ми допада много.

# 763
  • София
Аз пък до някъде я съжалявам.Сега си почва,какво да облича,как да маха,кагво да яде...не си е работа това.Колкото и е да е бунтарка и тя и Хари..се съобразяват все пак.
Хич не ги съжалявам аз. Да, трябва да се съобразява, но за сметка на едно съобразяване получава в пъти повече- грижат се за нея цяла гвардия хора (готвачи, стилисти, мед. специалисти, гледачки на деца, възпитатели, децата им са със запазени места в най-престижните училища и колежи, всички дребни битовизми са им много, много далечни). Ще забременее по план, ще я следят най-добрите специалисти, ще роди в престижна болница, няма да будува, да друса, да става през час и да се чуди как да съвместява деца, съпруг, работа и безброй досадни ангажименти. Peace Кейт роди онзи ден и днес беше блестяща.

# 764
Аз твърдя само,че става по-известна покрай връзката си с Хари.
Аз съм съгласна с теб.
Вероятно е известна, но по-скоро на феновете на сериала.
Примерно аз знам, че има един известен сериал - "Анатомията на Грей", но нямам идея кой участва в него. Но феновете на сериала сигурно знаят всички подробности.
Така и в този случай.
Мегън е известна, но в никакъв случай не е Анджелина Джоли, Мерил Стрийп или Ева Лонгория.

Пуснахте ли снимка на целувката в каретата?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт