Кралски работи и клюки - 11

• 67 909
  • 950
  •   1
Отговори
# 720
  • NE
Говори се за половин милиард паунда печалба от тази сватба. Да не говорим за социалните каузи, които покрепиха в замяна на подаръци всичките 600 гости днес в църквата.
Чарлз прави прием само за 200, така че се скъсява бюджета.

# 721
Казаха също, че и Даяна и Кейт са я подминали тая чат от клетвата. Толкова за съобразяването с протокола.

# 722
Сватбата на Кейт и Уилям беше вълшебна. Кейт, момиче, в което не видях нищо толкова впечетляващо преди това, успя да закове вниманието към себе си, да омагьоса публиката. И вече 7 години поддържа това ниво безкомпромисно. Още не мога да си обясня този феномен.
Сватбата на Хари и Меган беше симпатична. Но нищо особено.

# 723
  • София
Като коментираме афро-американския пастор, на някой направи ли му впечатление, че имаше  и коптски свещеник, който прочете втората част от молитвата за младоженците?
Aфро американския пастор не беше ли коптски също 🤔
Ами не. Той си беше или евангелист или методист. Коптите са дохалкидонска църква и са основно в Африка и Близкия изток, но основно в Египет. Ето тук съм направил снимка от записа на церемонията:

Скрит текст:

...В интерес на истината, след като видях ipad-a пред него, вече се заливах от смях. И през цялото време се чудих, къде са наблъскали толкова много камери в тази църква и разни други подобни щуротии, който ме забавляват 🙈

IPad-а беше пред пастора с проповедта, аз говоря за друго.

А и не разбирам защо за няма таблет пред един свещеник.

# 724
Меган с нищо не е известна,освен с ролята си в Suits и покрай Хари започнаха да я обсъждат.Взела по $37 000 на епизод(а колко от тях са отишли за данъци?).Ми,че те всички актриси на сериали в Холивуд вземат по толкова,даже малко ми се вижда,при факт,че филма набра зрители.

Финансово,въобще няма баланс между нея и Хари,което в този случай не мисля,че има значение.Според мен много се обичат,а в бъдеще как ще се развият нещата,никой не може да предположи.
Детето/децата им ще са много екзотични.

# 725
Да си кажа и аз мнението за роклята на Меган.
Хареса ми изчистения дизайн. Диадемата беше достатъчен акцент според мен.
Единствено не ми хареса, че й е широка в гръдната обиколка, талията и ханша. А, и ръкавите ми бяха една идея по- широки и дълги.

# 726
  • София
Меган с нищо не е известна,освен с ролята си в Suits и покрай Хари започнаха да я обсъждат.Взела по $37 000 на епизод(а колко от тях са отишли за данъци?).Ми,че те всички актриси на сериали в Холивуд вземат по толкова,даже малко ми се вижда,при факт,че филма набра зрители.

Финансово,въобще няма баланс между нея и Хари,което в този случай не мисля,че има значение.Според мен много се обичат,а в бъдеще как ще се развият нещата,никой не може да предположи.
Детето/децата им ще са много екзотични.
Мургавото от нея ще омекоти рижавото от него.

# 727
Каква точно актриса е не знам. Досега не я бях ни чула ни видяла. Ако не беше Хари кой ли щеше да я забележи?🤔
Това заключение е базирано предполагам на факти подобни на тези за грозния воал 🤔
37 хиляди на епизод, над 100 епизода е направила. Това супер неизвестната Меган Wink Пожелавам на всички супер неизвестни, където никой не ги забелязва да разполагат поне с 37 хил долара годишно 😂 https://www.hellomagazine.com/royalty/2018051748689/meghan-markl … rth-suits-salary/

В света на шоубизнеса това не са чак толкова много пари на епизод. Има влогъри, които получават повече за едно безсмислено видео.

Ако тук се сравняваме с нея, да, тя е доста по-успешна от мнозина. Но не е била някаква звезда. Знаели са я предимно зрителите на сериала.

# 728
  • София
Гледам сега разни повторения..."Stand by me" само като звук ме разчувства...но може и розето да е причината Joy
Но красива песен, хареса ми изпълнението...

# 729
Една кралска загадка от мен. Simple Smile

Кой е мъжът на снимката до принц Филип /снимката е правена през 1960 г./:

# 730
Мисля, че всеки съди за роклята, според личните си предпочитания. Ако си човек обичащ богати рокли и бижута, тази рокля ще е пълен провал. Аз лично обичам изчистени неща, не обичам бижута, дантели, пайети (в случая кристали и диаманти 😂) и тази рокля за мен беше прекрасна. Показва индивидуалност, силна, успяла, независима съвременна жена, която блести с характер и постижения, а не разчита само на грим и тоалети. Това е моята интерпретация Wink

Подписвам се под това.
Прекрасна, стилна Меган, без нито една джувка, нито един детайл в повече. Дори тиарата е нестандартна, прилича повече на диадема, а не на корона. Роклята не беше впита по нея и дори и това ми хареса, имаше лек ретро елемент в стил Джаки Кенеди в горната част. За момент си помислих, че е Шанел, но и Живанши си е класа.
Хари е много влюбен и много развълнуван, а тя е по-уверена и спокойна, но си личи, че е щастлива. Просълзиха ме при обетите, но аз лесно плача на сватби, абитуриенти, раждания и всичко, свързано с нови етапи от живота на хората.
Харесаха ми новите елементи, афроамериканските участници, дори и чернокожия ревърънд беше готин, беше себе си просто.
Дано им върви, хубава двойка са. Чакаме бебетата сега.

# 731
  • Вестерос
Здравейте, две "папарашки снимки" oт зрители

# 732
  • На топло
Дали ще има снимки от официалния банкет и после бара??? 😁

Някой знае ли, кои актьори ще играят в  новия сезон на Корона ? Елизабет, Чарлз, Даяна и другите....

# 733
  • NE
Пасторът е глава на Американската епископална църква.
https://www.manager.bg/obshchestvo/koy-e-pastor-maykl-kri

# 734
  • на пистата
Аз пък до някъде я съжалявам.Сега си почва,какво да облича,как да маха,кагво да яде...не си е работа това.Колкото и е да е бунтарка и тя и Хари..се съобразяват все пак.

Общи условия

Активация на акаунт