Кралски работи и клюки - 11

• 67 917
  • 950
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • София
Роклята не е лоша, но не и стоеше много добре - смачка се от седенето, още в началото се вижда една черта/гунка на кръста, висеше и в горната част.
На мен воалът ми се видя по-дълъг от този на Кейт.

Всъщност влезнах да напиша, дано да видим снимки от приема вечерта и втората рокля.

# 677
Lilac, и аз исках да го напиша ама се възпирах-истински чувал!
За мен акцентираха много повече върху произхода й, отколкото бе нужно. Отдадоха му заслуженото. Трябваше да е по-традиционно, по-английско. Все пак се омъжваш за английски принц. Толкова много чернокожи ми дойдоха в повече.(без да съм расистка).
При Гала дори направиха препратка към датата дали е случайно избрана. На 19 май е екзекутирана кралица Ана Болейн,втората жена на Хенри VIII.
Какво значи да сме негативни? Просто си казваме мнението.

# 678
  • София
Във филма, който пуснаха по Нова изкараха Меган някаква невероятна, супер, ултра известна актриса със зашеметяваща филмова кариера зад гърба си. Отделно постоянното сравняване с Даяна и нейната благотворителност ми дойде в повече. То ясно, че се опитват да я представят във възможно най-добрата светлина пред света, но малко прекалиха.

п.п. Майка й направо ми разтопи сърцето. Толкова искрени емоции показа тази жена. Стана ми много мила и симпатична. Даже повече от дъщеря й

# 679
  • София
Във филма, който пуснаха по Нова изкараха Меган някаква невероятна, супер, ултра известна актриса с невероятна филмова кариера зад гърба си. Отделно постоянното сравняване с Даяна и нейната благотворителност ми дойде в повече. То ясно, че се опитват да я представят във възможно най-добрата светлина пред света, но малко прекалиха.

Скрит текст:
п.п. Майка й направо ми разтопи сърцето. Толкова искрени емоции показа тази жена. Стана ми много мила и симпатична. Даже повече от дъщеря й
Не гледах филма, но какво да кажат? Все някак трябва да я представят.

# 680
Ако ще й с ни знам какви и колко рози да е воала ,за мен беше откровено грозен.Или хайде, да не е толкова крайно-нищо особено.

# 681
  • Bristol
Мисля, че всеки съди за роклята, според личните си предпочитания. Ако си човек обичащ богати рокли и бижута, тази рокля ще е пълен провал. Аз лично обичам изчистени неща, не обичам бижута, дантели, пайети (в случая кристали и диаманти 😂) и тази рокля за мен беше прекрасна. Показва индивидуалност, силна, успяла, независима съвременна жена, която блести с характер и постижения, а не разчита само на грим и тоалети. Това е моята интерпретация Wink

# 682
  • NE
И аз подкрепям Merry. В повече ми идва дантела, перли и прочие. Няма ли стил една дреха, нищо не може да ѝ помогне за да е красива.

# 683
  • Варна
Ами ,например, аз запомних роклята на Пипа Мидълтън на сватбата на Кейт и Уилям, пак беше семпла. Но тази хем е семпла, хем незапомняща се, можеше да сложат акцент някакъв или поне да не изглежда като колосана. Отделно ,че не и стои добре.

Някой писа ли ,че получават титлите Херцог и Херцогиня на Съсекс https://www.telegraph.co.uk/news/2018/05/19/duke-duchess-sussex- … titles-explained/

# 684
Разбира се, така е. Всеки интерпретира нещата през своята призма, разбирания и вкус. За мен тази рокля е твърде семпла. Не обичам натруфените неща особено,но и съвсем безличните не ми допадат. А тази рокля е безлична за мен и според моите представи.
Аз харесвам принцески рокли, дантела, винтидж,русалка,нещо с повече детайли, щеше да е далеч по-добър избор.

# 685
  • Bristol
Ако ще й с ни знам какви и колко рози да е воала ,за мен беше откровено грозен.Или хайде, да не е толкова крайно-нищо особено.

Има много мисъл и символика вложени във воала. При излъчвания на такива събития е много важно кой е коментатор и до колко е запознат с кралското семейство и историята им, както и на страната. Не случайно във Великобритания не на всеки дават да ги интервюира и да пише за тях. Аз не знаех историята, но коментаторът по BBC я каза:
Clare Waight Keller designed a veil that features flora of each of the 53 Commonwealth countries.
The veil was 15ft (five metres) long and made from silk tulle with a trim of hand-embroidered flowers in silk threads and organza.
The veil is a tribute to the queen who, at her wedding in 1947, wore her own flower-embroidered veil with a long train.

# 686
Много е сполучлив примера с Пипа! Нейната рокля беше абсолютно семпла,но с дни говориха за нея. Беше красива и й стоеше жестоко!

# 687
  • София
Да, роклята на Пипа беше много хубава (а роклята ѝ на сватбата на Кейт беше божествена с това красиво деколте и завършека му и на ръкавчетата), както и дрешките на мъниците. И аз харесвам семпли неща, но тази рокля освен семпла, което не е лошо, не стоеше добре. Всъщност това ѝ е недостатъка - дали Мегън е отслабнала много тези дни - ама все трябва да са я мерили преди 2 дни примерно.

# 688
Мисля, че всеки съди за роклята, според личните си предпочитания.
Нормално Wink

Аз също обичам изчистени неща, но ...  очаквах повече. Не че някой ме пита Grinning
И да роклята на Пипа от сватбата на Кейт беше много красива.

В крайна сметка е техният ден, важното е те да са доволни Wink

Не си спомням къде /някой жълт бг вестник/ имаше теория, че са подбрали принц Джордж, чрез инвитро /за да е сигурно, че ще е от мъжки пол наследникът/
Какво мислите Thinking

# 689
  • София
За мен най-големият проблем на роклята беше платът. Изглеждаше простовато и евтино, и ако беше един обикновен сатен,
щеше да пада красиво и естествено. За това пък нямаше да струва 300 бона, което между другото потвърдено ли е ? Предполагам, че е клюка.
Коригирам се - сатен и дантела, това е ТОП за мен.

Общи условия

Активация на акаунт