Кралски работи и клюки - 11

• 67 900
  • 950
  •   1
Отговори
# 765
Пасторът е глава на Американската епископална църква.
https://www.manager.bg/obshchestvo/koy-e-pastor-maykl-kri
...физиономиите на кралските особи са безценни ...Това ще си го пускам за оправяне на настроението.
Повечето величия се държаха, макар и едва-едва. Но физиономията на Зара Филипс докато го слушаше е уникална. Няма такова презрение.

# 766
А трябва ли да е известна, че нещо ми се губи идеята.

# 767
  • София
Пасторът направо ги остави без думи. Laughing

# 768
  • София
Пасторът е глава на Американската епископална църква.
https://www.manager.bg/obshchestvo/koy-e-pastor-maykl-kri
...физиономиите на кралските особи са безценни ...Това ще си го пускам за оправяне на настроението.
Повечето величия се държаха, макар и едва-едва. Но физиономията на Зара Филипс докато го слушаше е уникална. Няма такова презрение.

Добре че не роди Simple Smile...имаше кадри как мъжа ѝ я "успокояваше"...но предполагам не е заради отчето от Чикаго, който беше много колоритен Simple Smile

# 769
Айде, айде, чуха някой истини, които сами знаят, но никой не им ги е казвал гласно на сватба и по телевизията. Wink
По-големи актьори от Маркъл са. Wink

# 770
  • София
Супер весело беше...днес у нас всичко е ""Love is the Way""

# 771
Мале сега разгледах снимките от сватбата. Роклята на Мегън е все едно шита от кварталния шивач. Много по-зле изглежда на сватбата, отколкото стилът й откакто обявиха годежа.
Нямат ли някакви съветници или някой нарочно й е натресъл това недоразумение на рокля.

# 772
  • София
Айде, айде, чуха някой истини, които сами знаят, но никой не им ги е казвал гласно на сватба и по телевизията. Wink
И точно сватбата на принца беше време да се крещи, ръкомаха и да се казват истините? Същата работа като със сем-то ѝ, видяха шанс за минутка слава и се възползваха на макс.

# 773
Чак пък да я успокоява, много сериозно се е взела.

Коя е тази красива лейди Кити, която публикувахте по-рано?
И какви истини им е казало афро отчето на кралските особи? Аз чух само бла-бла, каквито са си проповедите на чернокожите. Много баналности, повторени хиляда пъти с апломб.

# 774
  • София
Чак пък да я успокоява, много сериозно се е взела.

Коя е тази красива лейди Кити, която публикувахте по-рано?
И какви истини им е казало афро отчето на кралските особи? Аз чух само бла-бла, каквито са си проповедите на чернокожите. Много баналности, повторени хиляда пъти с апломб.
Лейди Кити Спенсър е племенница на Даяна, първа братовчедка на Хари и Уилям.

Не знам дали я успкояваше, но нещо я си говореха и тя изглеждаше като да има затруднения от бременността, може нещо да я е присвило.

# 775
  • София
И аз Меган не я бях чувала преди да се сгодят, ама голяма работа! Не гледам всички сериали, няма лошо.

# 776
Ето тук има снимки от сватбата на една друга племенница на Даяна - Емили. Сватбата е от 2012 г.: https://www.gettyimages.es/evento/emily-mccorquodale-and-james-h … cture-id146065921
Можем да видим как са се променили някои от гостите на днешната сватба за 6 години.

# 777
А какво му има на Хари, което да поражда съмнения, че Меган се е влюбила в него по сметка?

# 778
И точно сватбата на принца беше време да се крещи, ръкомаха и да се казват истините? Същата работа като със сем-то ѝ, видяха шанс за минутка слава и се възползваха на макс.
Aбсолютно . Тези неща да си ги говори в гетото ..тук е проява на лош вкус и плячовщина
Само дето не каза А-ле лу-я и да станат всички и да запеят

# 779
  • София
Скрит текст:
Aбсолютно . Тези неща да си ги говори в гетото ..тук е проява на лош вкус и плячовщина
Само дето не каза А-ле лу-я и да станат всички и да запеят

Чист късмет, че не го чухме. Laughing

Не само, че му няма нищо на Хари, а беше и един от най-желаните ергени в света. По-скоро съм склонна да вярвам, че той я е избрал, а не тя него.

Общи условия

Активация на акаунт