Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 662
  • 818
  •   1
Отговори
# 210
Не знам, аз не цих я пипила. Бих наносяла япко червена боя вече върху тази. На мен ми се вижда достатъчно светла. Разлика коре и краища все ще си има известно,време,но цвета ще се наслои.
Аз си взех Гарние 6.60-ярко червено.
Ще правя още 2 пъти витамин ц маската,много ми падна цвета от нея,видим ефект,не ми изсуши. И ще се намажа с тази боя. Отзад на кутията е даден вариянт и за тъмно кафяво до черно. Точно цвета,който искам е,дано да стане. Ясно ми е,че няма да ми е равномерен първоначално,но така ще е докато се наслои постепенно.
На мен от витамин Ц нищо не ми падна и ми изсуши косата много повече от суперизсветляващата боя.
Кое 6.60 ще слагаш - color sensatiоn, или color naturals?

Аз не исках хич с витамин ц,обаче пробвах и макар,че косата ми е доволно суха видимо не ми изсуши,но слагам маски много подхранващи и балсам.
Color Narurals взех,защото нямяше от другата. Надявам се да е щадяща,с такова впечатление съм останала отпреди време. Ще видим то какво ще стане. Ще е яко неравномерно сигурна съм,но не ме притеснява. Искам да се върна към червено кестенявото. С времето ще се наслои.

# 211

Аз не исках хич с витамин ц,обаче пробвах и макар,че косата ми е доволно суха видимо не ми изсуши,но слагам маски много подхранващи и балсам.
Color Narurals взех,защото нямяше от другата. Надявам се да е щадяща,с такова впечатление съм останала отпреди време. Ще видим то какво ще стане. Ще е яко неравномерно сигурна съм,но не ме притеснява. Искам да се върна към червено кестенявото. С времето ще се наслои.
А имаш ли впечатления от Sensation? Аз съм се правила с Naturals, но косата ми стана адски мазна, явно от маслата в нея и вече не смея да я ползвам. Наложи се да я боядисвам втори път в рамките на 10 дни с друга боя, за да не ми стои като полята с олио.
Загледала съм тази

Обаче от много години не съм ползвала Палете. Покрива ли бели коси, цветовете получават ли се, бързо ли пада?

# 212
Sensation много я харесвам. Палете не. Агресивна е и никога повече нямя да я ползвам отпреди години получих косопад и много суха ми стана косата. Иначе трайни и наситени цветове няма спор.
Дано и при мен няма такъв ефект Color Naturals.

# 213
Sensation много я харесвам. Палете не. Агресивна е и никога повече нямя да я ползвам отпреди години получих косопад и много суха ми стана косата. Иначе трайни и наситени цветове няма спор.

Купих това и ме е страх много. Нито номер има, нито нищо😂😂😂

# 214

Купих това и ме е страх много. Нито номер има, нито нищо😂😂😂

Ползвала съм я. Става наситен цвят. Една идея е по-изтощаваща от Sensation. Не е лоша. Точно с се правих преди да сглупя и да се намажа тъмно пак.
Почти идентична е с другата Гарниер,но е по-наситен цвета и по-ярък или поне така се води. На моята тъмна коса си е все отенък. При теб може и да стане сега по-ярко. От какво те е страх? Не е лоша боята. Нормална боя.

# 215
Никъде не намирам инфо колко vol е оксиданта вътре, което е супер дразнещо. Аз корен и дължини ги правя с 20 и 30,за да става равномерно, но никъде не пише какъв е конкретният в кутията. И сега ще се наложи да купувам и 20,и 30 vol.
Предполагам, че е 20,но няма да рискувам, ще сложа  оксиданти на Чифели.

# 216
Ами в масовите бои е един и същ предполагам. Варианта е отделно да си ги купиш. Не бих смесила оксиданти от различни видове бои. Нямам опит. Аз си мажа еднакво навсякъде, защото не смея да си правя експерименти. А когато поръчвам профи боя от сайта те си вървят към нея.
Но ти ако си опитвала и друг път така си знаеш по-добре.

# 217
  • На изток от Ада
Някои да е  ползвал червените нюанси от бойте на Дм ? Тези  Мнение

# 218
  • София
Оксидантите на дрогерийните бои са 20/6.
По принцип няма проблем да се смесват, ама все пак по- добре да си караш с един.

# 219
Тъкмо се изсуших😉
Първо й дръпнах още малко тъмното от дължините. След това коренът с 20, дължините с 30 на чифели и ето резултата.
...
Струва ми се равномерно, но ще мога да го твърдя на дневна светлина утре.

И малки инфо за боите на Лили, Faro май бяха. Били много нетрайни.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:31 от bubanka

# 220
  • София
Тъкмо се изсуших😉
Първо й дръпнах още малко тъмното от дължините. След това коренът с 20, дължините с 30 на чифели и ето резултата.

Струва ми се равномерно, но ще мога да го твърдя на дневна светлина утре.

И малки инфо за боите на Лили, Faro май бяха. Били много нетрайни.
Изглежда чудесно!
Ти отказа ли се от виолетовия нюанс? Аз още се чудя с какво да се пробвам...

# 221

Изглежда чудесно!
Ти отказа ли се от виолетовия нюанс? Аз още се чудя с какво да се пробвам...
Не съм се отказала, но така или иначе вече я бях изсветлила доста, реших да пробвам едно ярко червено, а след това виолетовото, че е по-тъмно😂
Ето я на дневна светлина. Определено има какво да се желае, но ще стане.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:32 от bubanka

# 222
  • София
Аз преди време бях точно с тая боя. После сглупих и я потъмних. Сега се чудя какво да я правя.
Много ти е добре!

# 223
 Цвета ти е станал много добреу даже е уеднаквен изцяло сякаш.
И аз като Весето. Сега не съм боядисвана от Август и се надявам да стане нещо с тази боя. Аз обаче не искам такова ярко червено, а много по-убито повече към кестеняво-червеникаво.
Целта ми е да си върна този цвят, който постигнах с около 4-5 боядисвания с Гарние миналата есен и лято.

И идеята е да стане такъв не само като отенък и на слънце, но и да си личи повече.
Много си го харесвам и се надявам отново да се получи.

# 224
Цвета ти е станал много добреу даже е уеднаквен изцяло сякаш.
И аз като Весето. Сега не съм боядисвана от Август и се надявам да стане нещо с тази боя. Аз обаче не искам такова ярко червено, а много по-убито повече към кестеняво-червеникаво.
Целта ми е да си върна този цвят, който постигнах с около 4-5 боядисвания с Гарние миналата есен и лято.

И идеята е да стане такъв не само като отенък и на слънце, но и да си личи повече.
Много си го харесвам и се надявам отново да се получи.
Виж 5.55 на Чифели, или 5.66.

Общи условия

Активация на акаунт