Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 54 630
  • 818
  •   1
Отговори
# 435
  • Тра-ла-ла
Можеш онлайн да я поръчаш. Пишеш в гуугъл търсачката "color ing боя за коса".

Моята коса също е леш, особено след морето. Тотално изпада цвета и от предните боядисвания Trollface Първо ще я скъся едно 4 пръста и си взех боя SensiDo 9/446
Скрит текст:

# 436
  • София
И аз искам да я поръчам, но този цвят не го намирам онлайн. Някой с линк?

# 437
# 438
# 439
Моята също се изсуши доста.Преди месец е боядисвана и вече няма цвят. Изобщо не се задържа. Дали е заради обезцветявянето? Отделно,че все не става това,коета искам и е само отенък и много ме дразни. Косата ми е дългя почти до кръста и е адска разправия вече. 100 часа вися да ме боядисват,давам пари и пак съм черна..
Също така ползвам агресивни лечебни шампоани и те допълнително прецакват цвета. Идея си нямах,че е чак толкова трудно да ме направят червена,и то не искам нещо невъзможно и ярко. Поддържането е сложна работа,но няма да се отказвам. Профи боите и те ми идват тежки.

# 440
Не мога да преценя, момичета. На мен ми се струва, че пада бързо, хората около мен казват, че не е така. Слагам снимки с и без светкавица да си прецените сами. Извинявам се, че съм като бухал в главата, ама в такъв момент ме хващате🤣
...
Утре ще направя и на дневна светлина, но и аз не съм критерий, понеже още не е наслоена, а дължините са ми изсветлявани. Този номер го дават с 9%,аз сложих 6,имайте го предвид.

Добавям, че забравих. Продавачката каза, че това е нов цвят в каталога и имат още 3 магазина в София. Запомних, че имат в Надежда и Обеля, за Люлин казах вече, четвъртия не запомних къде. Ако някой види зор с намирането на боята, мога да съдействам с еконт.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:27 от bubanka

# 441
  • Варна
Еее, доста е добре цветът според мен. Първоначално ми хареса, сега също.
Благодаря👍
Ще я търся, дано намеря.

# 442
  • Тра-ла-ла
Цветът вече си бие на червено. Преди беше на виолетово. Леко е започнал да прозира, но това си е до коса. Моята също е такава.

# 443
Прозира много по дължините, ще отнеме време да я наслоя там. Ето и снимка на дневна светлина.

Препоръчайте такъв цвят оцветител, за да поддържам между две боядисвания. И отдавна се каня да питам - ползването на оцветител променя ли по някакъв начин резултата от боядисването след това? Фризьорката ми каза, че не ме съветва да ползвам оцветители, защото щял да ми развали цвета и можело след това да стана на петна при следващото боядисване.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:29 от bubanka

# 444
Tanch, на мен дори сега ми харесва повече цвета от съвсем прясно боядисания, но може и да е заради повечето блясък в косата сега, което пък да е светлината.

За себе си не знам какви очаквания имам за трайност на боята. На три седмици се боядисвам, основно заради корените, но винаги разнасям малко и в дължините, защото имат нужда. То при мен дължини е силно казано - след последното скъсяване косата ми е над раменете.

Миналия месец пробвах нова или поне в нова опаковка Колориста на Лореал https://www.superdrug.com/Colorista/L'Oreal-Colorista-Viole … Hair-Dye/p/780172
Повече червенееше на моята глава, което реално предпочитах. Консистенцията ми беше малко странна и върху косата ставаше много гъста. Направо щях да се измия веднага, ако не беше Лореал, марка, на която доста бои съм пробвала и не съм имала проблеми. Но пък резултатът ми хареса и ще пробвам пак.
Сега имах две половинки от Олия  - 6.66 и 7.0. Не ми се изхвърляха, макар да не се харесах особено първия път, сега също, но бива. Пък и безамонячна и се понася добре от косъма ми.

# 445
  • София
Вярно, че преди малко се върнах от неколкоседмично море, но е някакъв ужас косата ми.
Ето снимки, снощи се минах с оцветяващата маска ама... Нищо.
Основата ми е светлокестеняво по принцип, но съм много бяла. Корените ми са на 70% бяло.
[/img]

# 446
Здравейте прекрасни! Исках да ви споделя, че днес поръчах wella 55/65 И 77/44 да ги смеся и да сложа на това нещо което  е цвета ми в момента
Искам да се получи нещо подобно на
Този цвят е любимия за момента червен....та надявам се на успех. Как мислите вие ще се получи ли, поне близо до него, като все пак очаквам и повече червено да има разбира се ...

# 447
Някой  боядисвал ли се е с Тропическото червено на Велатон? Какъв цвят би се получил на тъмно кестенява основа, но вече изсветлена до 5-ца и сравнително червена? Искам този месец да се боядисам в къщи, а фризьорката ми е казала 5-ци да гледам като цветове. И съм си харесала това.

# 448
Здравейте прекрасни! Исках да ви споделя, че днес поръчах wella 55/65 И 77/44 да ги смеся и да сложа на това нещо което  е цвета ми в момента
Искам да се получи нещо подобно на
Този цвят е любимия за момента червен....та надявам се на успех. Как мислите вие ще се получи ли, поне близо до него, като все пак очаквам и повече червено да има разбира се ...
А защо се знаимаваш да ги смесваш, при положение че има такива готови цветове? Опитвам се да се сетя как се казваше боята, на която гледах каталог скоро и имаше такъв цвят.

# 449
А защо се знаимаваш да ги смесваш, при положение че има такива готови цветове? Опитвам се да се сетя как се казваше боята, на която гледах каталог скоро и имаше такъв цвят.
Ще се радвам да споделиш каква е боята, ако се сетиш?

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 16:01 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт