Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 597
  • 818
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia, Bulgaria
На мен страшно много ми харесва резултата. Супре приятен и естествен.
Сподели по-нататък как е трайността.

# 136
  • София
Не е лошо, стои като естествено се едно си е твоят цвят : )
Ако искаш още по- рижо и да е Лореал, давай с това другия път.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51Qpn2UwAlL._SY355_.jpg

# 137
Не е лошо, стои като естествено се едно си е твоят цвят : )
Ако искаш още по- рижо и да е Лореал, давай с това другия път.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51Qpn2UwAlL._SY355_.jpg

Това не знам предлага ли се на нашия пазар.

Вчера си гледах едни снимки на които съм с цветът Манго на Лореал Екселанс - доста оранжева е косата ми на естествена светлина.

Basila, ти колко броя бои си намаза на косата?

# 138
Ще споделя за колко време ще падне боята, да. За мен също е интересно.Simple Smile
The Catcher in the Rye, най-вероятно ще се върна отново към тъмно русо, кестеняво. Това беше експеримент за разнообразие.

MissChanandlerBong, една боя, но на кантар бях накрая да не ми стигне. Разресвах и доста разнасях с пръсти. Може и съвсем лекичко да намокриш, за да се разпени и доразнасяш.

# 139
Да, защото аз ползвам една боя, а косата ми е малко под ушите. Тези цветове искат хубаво омазване. Joy

# 140
  • Враца
Loreal Paris Excellence creme 7.43

Резултати.
Преди:
Скрит текст:
След:
– на дневна светлина
Скрит текст:
– на изкуствена светлина
Скрит текст:

Очаквах да се получи по-оранжевеещо, но това е положението. People Dancer

Разкош. А какъв е естествения цвят? И аз искам нещо по-светло, но косата ми е тъмна и не знам дали ще се получи. Може би ако взема 6.4?

# 141
  • Добрич
Някой ползвал ли е BES 6.62?  Трайна ли е боята? Благодаря.

# 142
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм ползвала боите на BES и бяха много нетрайни на моята коса.

# 143
  • Добрич
Аз съм ползвала боите на BES и бяха много нетрайни на моята коса.
Благодаря!

# 144
Разкош. А какъв е естествения цвят? И аз искам нещо по-светло, но косата ми е тъмна и не знам дали ще се получи. Може би ако взема 6.4?
Естественият ми цвят е 4 (четворка) по тази скала на естествените нюанси. Но студен, матов оттенък, без жълтеене, червенеене или шоколад.
https://www.rea.bg/polezno/cviat-na-kosata/mcb-za-boyadisvane-na-kosa/
Но преди нанасяне на тази боя съм се боядисвала със 6-ца и 7-ца
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 18:41 от basila

# 145
  • София

Преди това се боядисвах с Garnier Olia 6.46 (но я спряха) и цвета беше много красив, наситен, изсветляваше корена.
...

Днес го видях този номер в аптека sopharmacy Wink

# 146
Давам отзив за Semi di Lino - не съм очарована. Първо, стана доста по-тъмна, отколкото беше показано. Не е от основата, потъмни като цяло косата. Второ - две измивания и много боя падна. В резултат сега е един такъв странен цвят - на изкуствена светлина не е зле, лъскава и тъмночервеникава, но на естествена изглежда прекалено тъмна и едновременно с това като измита. След първото миене паднал много от боята на белите коси. Самата боя не щипе, не дразни и не ми направи никакъв намек за алергия. Изтощава колкото и другите.

Не бих повторила, ако имам избор от други бои.

# 147
  • Добрич
Здравейте. Някой ползвал ли е тази боя? И доволни ли сте от нея?

# 148
  • Sofia
Искам да се консултирам с вас по един въпрос. Simple Smile
Значи, ситуацията е следната – от около година насам поддържам червен цвят на косата. Ходя на фризьор, като на всеки 2 месеца ми боядисват цялата коса. Цветът, с който излизам от салона, обикновено е нещо такова (снимката е от нет-а).
Проблемът е, че след не повече от 2 седмици цветът се променя доста, метаморфозирайки в нещо подобно. Интензивността на червения нюанс сякаш избледнява и се притъпява; отдолу, като че ли, избива някаква нотка на медно / конячено / рижо / оранжево / жълто кафяво. Съвсем леко доловимо е, но ме дразни.
Според вас, това нормално ли е и при всички хора ли се получава така?
Искам да поддържам такъв цвят на косата (това на снимката направо ми е идеал!) – наситено червено, не прекалено светло, без оттенъци на розово, виолетово или махагон, но някак си при мен не се получава... Confused

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 11:07 от Blаck Cat

# 149
  • София
Блекче, втората снимка не ми излиза, но аз прекрасно знам за какво говориш. Със същите цветове съм и за съжаление е нормално. Единици са хората, на които такова червено им се задържа 4-6 седмици, без да губи от наситеността си.
Аз лично си решавам проблема с това:
Скрит текст:
Само на изрусена коса стои така ярко, иначе си е точно чисто червено- без розови оттенъци и подобни.
По дължините смесвам и с балсам понякога. Връща блясъка и наситеността за около 2 седмици и е безвредно.

Не съм се боядисвала от 3-4 месеца поради проблеми с косата и в момента е баш измито, рижавеещо, жълтеещо дори.

Общи условия

Активация на акаунт