Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 54 632
  • 818
  •   1
Отговори
# 450
Някой  боядисвал ли се е с Тропическото червено на Велатон? Какъв цвят би се получил на тъмно кестенява основа, но вече изсветлена до 5-ца и сравнително червена? Искам този месец да се боядисам в къщи, а фризьорката ми е казала 5-ци да гледам като цветове. И съм си харесала това.
Виждала съм 55/46 на естествено руса основа. Стана доста тъмно и лилаво... Определено не беше приятна изненада... 66/46 е по-добър вариант.

# 451
  • София
Мис, давай с черешата. Тя е достатъчно тъмна и наситена.

# 452
Притеснява ме да не лилавее, аз искам топло-червено кестеняво. Благодаря за съветите и на двете ви! Понеже е 6-ца ме притеснява да не стане оранжево и да има разлика, въпреки че вече съм изсветлена и не е логично, ама все пак де да знам Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 17:45 от Мис Каролин Бингли

# 453
  • София
Не е оранжево и е топло, спокойно! Simple Smile

# 454
Притеснява ме да не лилавее, аз искам топло-червено кестеняво. Благодаря за съветите и на двете ви! Понеже е 6-ца ме притеснява са не стане оранжево и да има разлика, въпреки че вече съм изсветлена и не е логично, ама все пак де да знам Simple Smile
Защо не пробваш 66/46? Много красив цвят ми се получаваше с този номер. Ставаше дълбок, наситен точно черешово червен цвят, много красиво.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 15:04 от bubanka

# 455
Аз купих Черешата! Утре ще се клепам и ще докладвам. Даже е на промоция в Лили, 10 лв за 2 бр ако някой се интересува.

# 456
Аз купих Черешата! Утре ще се клепам и ще докладвам. Даже е на промоция в Лили, 10 лв за 2 бр ако някой се интересува.
Дано ти се получи желаният цвят!
Аз обмислям да подстрижа 4 пръста, че от обезцветяването ми се изсушиха дължините и не задържат цвят.

# 457
И аз си го мисля, ама още се мотая, май ще я оставя да си расте, защото скоро маха връхчета. Изтощава си и черевното, няма как. Ох, дано стане, че вече ще се гръмна! Много трудно се постигал и поддържал този цвят.

# 458
И аз си го мисля, ама още се мотая, май ще я оставя да си расте, защото скоро маха връхчета. Изтощава си и черевното, няма как. Ох, дано стане, че вече ще се гръмна! Много трудно се постигал и поддържал този цвят.
Да, трудно е наистина. Сега малко съжалявам сякаш, че се направих червена. Преди не ми беше толкова трудна поддръжката, но не съобразих, че това беше преди 15 години и косата ми е доста променена от тогава. Сега имам и бели коси, косъмът ми е със съвсем друга структура, третирана е адски много и расте като побъркана. Боядисах се преди две седмици и вече черните корени личат доста.

# 459
Мис Каролин, преди години съм ползвала Велатон (червени нюанси) и от нея конкретно много ми се изтощаваше. Не става ли да редуваш един месец боя, един месец безамонячна или някакъв лек оцветител?

# 460
Става, но безамонячните не ми покриват 5 те бели косъма, а в оцветителите съм много боса, трабва да поразуча и да си избера цвят, за да поддържам между боядисванията.

# 461
  • София
Някой ползвал ли е боите Lakme и Bes? Втората специално ми я похвалиха като доста трайни червени нюанси.

# 462
  • Видин
Мис, ето на мен как стоѝ Велатон. Основата ми е светло кестенява, но при мен пада бързо и определено не я харесах. Хубаво червено е, аз търся по-тъмно.
По-късно ще я изтрия.

Напоследък не съм доволна от Кастинг 360, все повече лилавее, преди не беше така. Не че не е хубав цветът...

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 19:02 от Къдрокоска

# 463
  • София
Супер е цветът!
А за кой номер Кастинг казваш, че лилавее, че аз пък такъв ефект търся? Но като цяло пък не съм доволна от Кастинг, хич не ме хваща добре.

# 464
  • Видин
Написала съм го - 360 Black Cherry. Simple Smile
Цяла година ползвам нея и бях доволна, но явно са променили нещо.

Общи условия

Активация на акаунт