Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 54 617
  • 818
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Mimi_26, такъв цвят целя и аз!
Reni, на мен с Колестон-а този номер ми стана доста по-тъмна...Твоят цвят ми харесва!

# 481
Скрит текст:

Това се получи между 55/65 И 77/44 на вела...Ами не съм мн доволна иска ми се даепо лилава и малко по тъмна. Явно нещо не съм преценила правилно. Двете бои не ми стигнаха има места съм сякаш на кичури. Какво да сложа да стане по тъмна и по патладжанена?

Това Искам да стане?!
Щом искаш по-тъмно и патладжанено ти трябва само 55/65. Иначе, новия Колестон МЕ+ ли ползва?
Не, не новата а стария колестон сложих, чудя му де на новия, но май няма тези цветове които искам аз .

# 482
Слагам нещо, което според мен ще ви е полезно, за да видите какво число трябва да има в боята ви, когато целите точно определен цвят и нюанс.
https://www.rea.bg/polezno/cviat-na-kosata/mcb-za-boyadisvane-na-kosa/

# 483
  е червеноНяма универсални номерации. Трябва да се познава номерацията на конкретната фирма, която се ползва. При Лореал 6 е червено, при Вела е червено, при Лакме 9 е червено...

# 484
  • Тра-ла-ла
Мацнах се аз със SensiDo 9/446 (Интензивно пурпурно розово). Ще гледам утре на светло на какво мязам Joy Май сглупих с окислител 9% в корените. След боядисване боята пада малко и не оставя следи по кожата. Снимки - coming soon.

# 485
  • София
Мацнах се аз със SensiDo 9/446 (Интензивно пурпурно розово). Ще гледам утре на светло на какво мязам Joy Май сглупих с окислител 9% в корените. След боядисване боята пада малко и не оставя следи по кожата. Снимки - coming soon.
Ооо, аз ще чакам снимки!

# 486
  • София
Имате ли отзиви? Дали пак става тъмно?

# 487
  • Тра-ла-ла
Ето резултатът от SensiDo 9/446 - интензивно пурпурно розово. Миии...не е розово Joy Сложих окислител 9% - дойде ми много изсветляващ на моя прозиращ косъм. Приложила съм и снимки на косата преди боядисване и как прозира на светлина след. Реално боята покрива хубаво. Цветът на определена светлина бие малко на червенко. Трудно ми е да уловя точния цвят.

На естествена светлина
Скрит текст:

На 2 вида изкуствена светлина
Скрит текст:

Преди/след
Скрит текст:

# 488
  • София
Да, прозира леко. Предната беше по- добре сякаш Peace

# 489
  • Тра-ла-ла
Да, прозира леко. Предната беше по- добре сякаш Peace
То се вижда какво остана от предната боя на снимката Преди/След Joy

# 490
Ако преди това е била изсветлявана, нормално да прозира. Наслояване си трябва и то сериозно, но с по-нисък %, 9 е много. Моята в момента е като дъга. В корените цветът се държи чудесно, все още си е наситено червено, но там, където съм изсветлявала, имам всякакви нюанси на рижаво, розово, червено.

# 491
  • София
Пробвай да сложиш от коректорите за по- наситен цвят. Един ще ти стигне за 3-4 пъти.

# 492
  • Тра-ла-ла
Въобще не съм изсветлявала косата. Само предния път по дължините беше отново с 9% окислител. Аз също се учудих колко е светла косата ми след като изпада предната боя и минах едно моренце. Принципно съм светло кестенява.

# 493
  • Варна
И аз съм така/макар да се боядисвам с най-слабия оксидант/. Просто основата ни е светла.

# 494
Момичета, какви шампоани ползвате, просто се виждам в ужас, след миене всичко заминава в канала, сменям бои и пак не се задържат😶 особено корените на второто миене лъсват

Общи условия

Активация на акаунт